Snak

Mere indhold efter annoncen
Mon Brendan stadig mener at 2 pladsen er en mulighed, endvidere top 4?

Håber f... han lærer af det her. For der kan stilles spørgsmålstegn ved hans dispositioner.
From doubters to achievers.
Det er jo en mega fortjent sejr til Stoke .. Liverpool helt ude af den kamp :(
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Mon ikke dette resultat, kan være det bedste i sæsonen, og katalysatoren til en sejrsrække, og en andenplads..

Mindede lidt om West ham kampen, hvor vi dog havde marginalerne på vores side. Synes det er foruroligende så let disse hold kommer til store chancer, mod et organiseret forsvar. Vi snakker om en lang bold til Jones/ Carlon Cole, som bliver lagt af til anden mand, og mål..

Hvad er Shelveys rolle egentlig i det her system? Synes bare manden står i vejen, for potentielle løb, og trækker således en modstander med ind i et rum, der er guf for MBE. Suarez er alt for isoleret deroppe.
Håber sgu man spiller den næste kamp med en bedre indstilling. Det var jo ganske simple midler Stoke anvendte til at bringe os helt ud af fatningen.
Y. N. W. A. #JFT97
Havde lidt set den komme, men for satan, det var jo en katastrofekamp..
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Helt enig. Rodgers får simpelthen ikke nok ud af materialet. Det er jo håbløst, hvis ikke man på Stokes hjemmebane forsøger at tage højde for, at Stoke lægger et tryk på forsvaret på en helt bestemt måde, men i stedet bare går ud fra, at konceptet er godt nok uanset hvad,

Her halvvejs i sæsonen er Rodgers ni point efter Dalglish. Og Rodgers har haft Agger, Johnson og Gerrard til rådighed i stort set alle ligakampe samtidig med, at Suarez ikke er blevet involveret i en racismesag i denne sæson - indtil videre. Ja faktisk er det vel kun Lucas, Kelly og Borini, der har været hårdt ramt af skader.

Gerrard er begyndt at vise god form under Rodgers. Men problemet er, at det har taget Rodgers over ti kampe plus det løse at finde ud af, at Gerrard ikke længere kan løfte holdet som den offensive midtbane, men i stedet må have licens til at ligge lidt dybere, og det gør Allen lettere overflødig, når alle mand er klar. Det er svært at se fidusen i, at Allen blev gjort til hovedindkøbet i sommers, selvom han da er en spændende spiller.

Og så var Downing i min optik også et lille lyspunkt igår, og igen var det afslutterne, der forhindrede ham i at få et par oplæg. Jeg ser ham dog stadig ikke som en ideel spiller i Rodgers´ system, men det er da tankevækkende, at det er to af de udskældte sommerindkøb i form af Enrique og Downing, der har skabt lidt liv i offensiven på det sidste, og jeg tror, Henderson ligeledes kunne have gjort et større positivt indtryk, hvis han havde fået chancen. Han har i hvert fald ofte været et frisk pust, når han er kommet ind fra bænken i denne sæson, og det var han også igår.

Johnson, der ellers indtil nu har været en af de bedste spillere, skuffede fælt. Han virkede mentalt fraværende, og lavede en masse sjuskede fejl, men ellers var Shelvey vel den, der spillede dårligst. Skrtel, som Morten Bruun langede kraftigt ud efter, var imø. den bedste af forsvarsspillerne. Han gled selvfølgelig ved udligningen, men Agger må aldrig nogensinde dæmpe bolden på den måde, og det var det, der mest af alt skabte en helt tilfældig chance. Jeg er heller ikke enig med Bruun i, at det var Skrtel, der kostede et mål i sidste weekend. Kritikken af Suso var også lidt mærkelig al den stund, at Suso faktisk vandt bolden tilbage ved at par anledninger, og at påstanden om, at Sterlings fart passede langt bedre til kampen viste sig ikke at holde stik.

Apropos dommernes tilgang til Stoke-kampene så var Howard Webb god i begyndelsen. Ikke så meget pga. straffesparket, men fordi han faktisk gav et gult kort for en alt for hård tackling. Den linje stoppede så nærmest samtidig med, at Stoke kom foran. Cameron burde være præsenteret for sit andet gule kort i anden halvleg, og at Shawcross ikke bliver belønnet med en advarsel, da han fælder Downing ved at gribe fat om anklen på ham, giver heller ikke meget mening. Men den simple taktik med at få backsne og kanterne til at bytte side for at maskere antallet af frispark hos bestemte spillere lader faktisk til at virke. Bruun havde i hvert fald ret i, at der ingen taktisk ide var i at lade Cameron og Wilkinson bytte plads.

Men den diskussion er som sådan irrelevant for Rodgers´ dispositioner. Her efter en halvsæson er jeg stadig meget usikker ang. Rodgers´ evner, og som nævnt tidligere fylder undskyldningen med det ufærdige team i sommers alt for meget, og den virker ikke mere overbevisende af, at Sturridge formentlig bliver det første indkøb i januar og en gammel reservespiller det andet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Der er noget grundlæggende galt i LFC - stadigvæk. Hvad er det man vil? hvor er vi på vej hen?

Ejerne, direktionen har nu kastet sig over Arsenal light tanken. Altså sund økonomi, flot offensiv fodbold osv. At der så følger et støvet pokalskab - og i LFCs tilfælde manglende CL med. Ja?

De virker naive i tilgangen om at LFC tilhængerne vil acceptere dette. At presset ikke kommer massivt, hvis ikke også der kommer fremskridt i en proces. Og pt. ser det ikke sådan ud. Tværtimod!

Nytter intet at manageren, ejerne, direktionen taler højt og flot omkring proces og tålmodighed. Når så manageren efter, at man har undgået at tabe i et par kampe, begynder at vrøvle om top 2. Når man ligger nr 10. Det er himmelråbende patetisk´.

BR bør også overveje om den filosofi han så skråsikkert brander sig på, ikke bør revideres. Både Villa og Stoke kampene har vist, at man falder hjælpeløst igennem, hvis ikke man også stiller op efter hvordan modstanderne spiller.

Hvad laver Suso, Shelvey i startopstillingen igår? Med Hendersons energi, burde han havde været sikker starter. hvor var det høje genpres? der skulle sikre at Stoke ikke kunne spille deres direkte spil.

Hvedebrødsdagene er ovre! Og det var ikke det store festfyrværkeri. En masse "dirty talk", men missionærstillingen var alt det blev til....
From doubters to achievers.
Rodgers får simpelthen ikke nok ud af materialet.


@Fribytter

Men hånden på hjertet så må du vel indrømme, at det bare ikke er til top 4 - eller endda til top 6. I har en række gode spillere, som kan gå ind på et sådant hold (Suarez, Agger, Johnson, til dels Gerrard), men som helhed er truppen bare ikke stærkt nok besat. Shelvey har f.eks. ikke klassen til et hold i de regioner af tabellen. Dernæst mangler i stadig en makker til Suarez, og har gjort det i lang tid nu. Problemerne med at score på jeres chancer var jo ikke anderledes under Dalglish. Sidste sæson blev jo reelt kun "reddet" af Ligacuppen.

Så jeres problemer skyldes ikke kun Rodgers. Materialet er ikke til mere end omkring 6-8 pladsen, og det kan nås endnu.

Brøndby Fiorentina Portsmouth
Det handler vel i den sidste ende om tålmodighed, hvilket ikke alle LFC-tilhængere desværre vil/kan acceptere.

Hvorfor ikke bare indse, som de fleste vel kunne forudse før sæsonen, at denne sæson bliver en mellem sæson, og første skridt i opbygningen af et nyt hold.

At Rodgers hentyder til at der ikke var langt op til en anden plads pointmæssigt kan ikke bringe mit pis i kog for det havde han jo ret i.
Y. N. W. A. #JFT97
Hentyder?

Han fabler om 2 pladsen og det i mens man ikke har imponeret spillemæssigt eller pointmæssigt. Hvis det ikke er patetisk, så ved jeg ikke hvad er.

En mellemsæson er top 6, det er ikke top 12 eller whatever.

Og LFC har nu haft snart 4 mellemsæsoner. Jeg kan sagtens forstå hvorfor der bliver frustration.

Og taktisk, virker han til tider naiv. Og ideen med kun at købe spillere han har haft virker besynderlig. Eftersom de navne han har arbejdet med ikke ligefrem er liste a. Eller det materiale man gerne så i LFC.

Ydermere er der nødt til at være fremskridt. Også i denne sæson, ellers kunne man ligeså godt have beholdt KD eller forfremmet Clarke.
From doubters to achievers.
annonce