Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er ikke fortaler for at fyre Rodgers. Slet ikke.

Jeg giver ham nogle vinduer endnu, til at få sat sit eget aftryk. I det omfang FSG giver ham lov.


Jeg synes dog godt man kan stille spørgsmålstegn ved, nogle af hans dispositioner. Feks. altid udelukkende at spille efter egne styrker eller rettere filosofi end at stille op efter hvad modstanderen kommer med. Eks. Stoke.

Hvis man ikke har spillerne til det hurtige genpres. Jamen så stil op på anden måde. Lidt mere direkte osv.
From doubters to achievers.
@ Acheron

Jeg mener ikke, at Rodgers får nok ud af materialet. Eks. står forsvaret dårligere i denne sæson på trods af færre skader til bærende spillere. Jeg forstår heller ikke, at Henderson i Lucas´ fravær ikke har fået flere chancer, når det har været helt tydeligt, at Allen ikke har kunnet magte den defensive midtbane alene og nu er decideret svagt spillende. Han har også haft problemer med at få de to andre midtbaneroller til at fungere, og at Gerrard nu bruges som en playmaker foran Lucas har betydet, at Shelvey pt. er det eneste bud på en bare lidt målfarlig offensiv midt. Suarez er den eneste, der ser ud til at have fået et løft, men det kan også hænge sammen med, at racismesagen er kommet lidt på afstand. Han startede jo også sidste sæson forrygende. Og så har Johnson også været godt spillende, men han har også været mindre skadet.

Jeg mener heller ikke, at Rodgers har forstærket truppen på trods af, at han har brugt ca. £20 mio. på spillere efter salg. Ideelt set lader det til, at Sahin og Allen helst begge vil spille den position, som Gerrard indtil videre har spillet sine bedste kampe på i denne sæson. Rodgers har altså imø. investeret i to playmakere, selvom det, midtbanen mangler i Rodgers´ system, er en målfarlig offensiv midt. I det hele taget lader det ikke til, at Rodgers har taget målscoringsproblemerne særlig alvorligt.

Og så er der for meget snak. Undskyldningen med et ufuldstændig team i sommers som forklaring på de manglende indkøb køber jeg ikke. For det første så er det meget normalt, at en klub ikke er fuldstændig gearet til en ny træners ideer, men det fremstilles sjældent som en slags undtagelsestilstand. For det andet så var en del af teamet på plads. Og for det tredje var det Rodgers, der insisterede på ikke at arbejde sammen med en sportsdirektør.

Undskyldningen med oprydning virker også overdrevet. Imø. var de eneste decideret overbetalte spillere, som Rodgers overtog, Carroll, Downing, Aquilani og Cole, og her var to af spillerne et levn fra Purslow-tiden og altså ikke et rod skabt af den tidligere sportslige ledelse. Adam passede ikke ind som type, men som breddespiller for et hold, der forsøger at komme i CL, kan jeg nu godt se ham på trods af hans åbenlyse mangler. Det samme med Coates, Enrique og Henderson, der alle lader til at have kort snor under Rodgers.

Undskyldningen med det stramme budget køber jeg heller ikke fuldt ud. Rodgers har da sikkert fortsat lønreduceringen, men her er et af nøgleordene "fortsat". Og mange af kontraktforlængelserne ligger efter de artikler, der har forsøgt at opgøre, hvor meget løn Rodgers har sparet. Derudover ser det ud til, at Sturridge og Ince kan købes, uden der skal sælges, hvorfor transferbudgettet efter salg ikke er meget anderledes end i sidste sæson.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
moderator
Rodgers er ikke ved sidelinjen i dag da han ligger syg med en virus. Det bliver assistent Pascoe og Mike Marsh der står for løjerne.

Både Brad Jones, Glen Driscoll og Rodgers er ramt af den samme virus, og er derfor ikke sammen med truppen da man frygter den kan sprede sig.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
The Liverpool team in full is: Reina, Johnson, Skrtel, Agger, Enrique, Gerrard, Allen, Henderson, Sterling, Downing, Suarez. Subs: Gulacsi, Assaidi, Coates, Lucas, Carragher, Suso, Shelvey. 

Afslut nu året med 3 point......tak
Kjoebenhavns Boldklub.
Bare ham der Suarez scorer, så giver det da små 5000 kr her. :)

Og ydligere 2000 ekstra skulle begge hold scorer.

Den frække; Skrtel første målscorer.

God kamp.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Verdensklasse!!!
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Er de to kommentatorer på hash eller noget, hvordan kan man dømme straffe, når det er uden for feltet han har hånd på....
Jeg elsker Suarez.
Hey dude. Fan af: - Liverpool - Valencia Liverpool from cradle to grave, Liverpool till I die!
Nej, nej, nej, hvor Suarez leger med dem!
Lækker kamp ind til videre, og hvor har vi brug for Henderson til at kontrollere midtbanen. Han passer jo perfekt ind i rollen som den mere fremskudte midtbanespiller, som tager mange løb i feltet og generelt bare presser og løber hele tiden.

Godt setup i dag, og fed føring, lidt på basis af at QPR forsvaret er helt på månen..
2. Halvleg bliver kedelig, tror jeg.. :-p
Mon ikke vi går et gear eller to ned i 2. halvleg. Jeg frygter det i hvert fald.

Det kunne ellers være fedt hvis vi bare trykkede på og fik scoret nogle flere gange.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce