Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Blaamand
@ Sophus Krølben

Jeg ved forresten godt hvem den spiller var. Han scorede 10 mål i een kamp mod Frankrig i 1917.

Mit fan-forhold til Everton har intet med dette at gøre. Jeg er ligeglad med om Agger elsker LFC. Nu spiller han for BIF igen.

Men nu får vi snart at se om loyalitet i åndelig forstand, også giver resultat på banen. Håber han får mega succes for BIF, og jeg synger gerne med på hans navn, men mest sandsynligt mest hjemme i min stue, når jeg ser Brøndbys kampe her hver weekend.
Brøndby IF Everton FC
Skrevet af Martinovic
Haha Sterling. Klasse driblinger og så en afslutning på niveau med en fem-årig.
Mojn do!
Skrevet af Blaamand
Det var godt for jer at I slap af med problembarnet Suarez, selv om han er en fantastisk fodboldspiller. Og hvad gør I så? Køber Balotelli! Også en fremragende fodboldspiller, men også en ret kontroversiel spiller.

You´re looking for trouble.

Edit: Det bør I bide mærke i.
Brøndby IF Everton FC
Skrevet af flotfyr_17
Det var godt for jer at I slap af med problembarnet Suarez, selv om han er en fantastisk fodboldspiller. Og hvad gør I så? Køber Balotelli! Også en fremragende fodboldspiller, men også en ret kontroversiel spiller.

You´re looking for trouble.

Edit: Det bør I bide mærke i.


Hvis du ikke har mere at byde ind med, kan du så ikke lige så godt kravle over i den blå tråd?
Liverpool
Skrevet af WulfgarDK
"Nu har Agger valgt at vende tilbage til BIF i sin karrieres toppunkt,"

Du mener lavpunkt går jeg ud fra.

Flot kamp af Liverpool i dag, jeg er vild med vores spanske backs, og Sturridge gjorde det godt på kanten. Det er i øvrigt fedt at have en stærk bænk i Liverpool, er ved at være mange år siden.
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af D.B.R. ©
Tåbeligt indlæg, Blaamand.

Fin debut af Balotelli der selvfølgelig skulle være krydret med en scoring. Men det skal sgu nok komme.

Skønt med en så klar sejr, der burde har været større.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af FalconLFC
Hvor er jeg dog positivt overrasket over vores 2 nye backs - dejligt. Med lidt tur i den havde Balotelli sat en ind, han gjorde det fint.

Men hvor er Henderson, Sterling, Sturridge og Allen bare stærke i dag. Eneste lille minus er Sakho, som ikke viste særlig god boldomgang og satte sine medspillere i forlegenhed og Mignolet, som sejler rundt.

Men 0-3 mod Spurs? Helt igennem godkendt!
Skrevet af AlstrupLFC
Nu så jeg godt nok ikke hele kampen, men Balotelli virker som en spiller, der i den grad er modnet! Løber tilbage for at vinde bolden, siger underskyld til modspillerne, jubler med medspillerne, spiller bolden. Håber i den grad, at viser sig at være en nøglespiller for Liverpool i denne sæson.
Skrevet af AlstrupLFC
Kan se, at Chelsea har købt Remy. Nu er det, at jeg tænker: hvordan kan han bestå lægetjekket i Chelsea, når han ikke kan i Liverpool? Hjertefejlen (eller hvad det nu var) er vel ikke forsvundet på 3-4 uger?
Skrevet af jomic...
Det hænger vel sammen med at de ikke tror Remy skal have synderligt meget sved på panden under sit ophold. Var det ikke hjertet der blev meldt ud på, i forhold til vores lægetjek?


Fin 3-0 sejr idag, men den var ikke gået mod bedre hold. Alle Sakhos afleveringer er elendige, selv dem der rammer en rød skal modtageren yde en indsats for at kontrollere, at Spurs ikke scorer fortæller dog mere om dem end os. Hold kæft hvor var de tamme.
Skrevet af Fribytter
Noget af et comeback af Blaamand her på bold.dk.

Det er åbenbart illoyalt af LFC at lade Agger skifte til Brøndby på trods af, at LFC sikkert kunne have tjent mere, hvis Agger var skiftet til en anden klub.

Og så er Balotelli åbenbart et problembarn på samme måde som Suarez, selvom Suarez havde og har en vindermentalitet, der er meget svær at kontrollere, og Balotelli ofte har vist sig at være ekstrem umoden og uengageret og netop manglet vindermentalitet.Ang. Remy så dumper man jo ikke som sådan et lægetjek, med mindre lægen vurderer, at man slet ikke er i stand til at spille fodbold længere. Den lægefaglige vurdering indgår normalt i den samlede vurdering af, om en spiller er risikoen værd. Nu tror jeg imidlertid, at LFC primært undlod at købe af Remy af sportslige årsager. Men risikoen for at Remys hjerteproblemer på et tidspunkt forværres så meget, at han ikke kan spille fodbold mere eller, at han ikke kan yde det samme som før på banen, må jo et eller andet sted være tilstede. Den risiko øges måske i takt med, at Remy bliver ældre, og oveni det kan Remy også rammes af de samme problemer som andre fodboldspillere uden hjerteproblemer. Han er en spiller, der lever meget af sin hurtighed og antrit, og den slags har det med at aftage en smule med alderen, så det er jo ikke sådan, at det er en no-brainer at give Remy en langtidskontrakt. Og så er Remys attitude også ind imellem blevet beskrevet som problematisk.

Det var heller ikke alle klubber, der mente, at Bas knæ var risikoen værd. CFC har så i begge tilfælde ikke set det som et problem - måske fordi Roman har givet klubben en god forsikring på en eller anden måde. Jeg tror, Remy var komiteens mand, og at Rodgers trak stikket på handlen i sidste ende, fordi han hellere vil have en type, der kunne noget andet end Sturridge end en type, der kunne meget af det samme. Sturridge lader til at have godt af lidt konkurrence, og det samme har Remy måske, men jeg tror ikke, at de ville være den ideelle duo i front, hvorfor der for det meste ville være en taber, selvom begge spillere måske præsterede godt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stolpesten
Sgu rart ikke skal sidde og trykke f5 på transfervinduets sidste dag, for en gang skyld. Truppen er på plads, selvom der selvfølgelig ryger et par stykker ud i dag, og måske en målmand ind.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af D.B.R. ©
Så så det ellers igen ud til at vi var sluppet af med Borini, men igen falder det på de personlige betingelser.

Så kan han få lov til at spille for reserverne.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af howalt90
Underligt han er så stålsat på at spille liga cup, han må virkelig have en stor tro på egne evner.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Skrevet af Fribytter
Topsyvs forbrug på spillere:

Centrale forsvarsspillere:
Mangala - £32 mio.
Rojo - £16 mio. plus Nanis løn på £5 mio..
Lovren - £16 mio. plus £4 mio. i klausuler.
Chambers - £11 mio. plus £5 mio. i klausuler.
Fazio - £8 mio..
Dier - £4 mio..

Back:
Shaw - £27 mio..
Filipe - £16 mio..
Moreno £12 mio..
Debuchy - £12 mio..
Davies - £10 mio..
Yedlin - £3 mio..
Manquillo - lån (købsopstion på £5 mio..)
Sagna - kontraktfri

Centrale midtbanespillere:
Fabregas - £30 mio..
Herrera - £30 mio..
Blind - £14 mio..
Fernando - £12 mio..
Can - £10 mio..
Stambouli - £5 mio..
Besic - £4 mio..
Barry - kontraktfri.

Offensive midtbanespillere/kanter:
Di Maria - £60 mio..
Sanchez - £35 mio..
Lallana - £23 mio. plus £2 mio. i klausuler.
Markovic - £20 mio..
Atsu - lån.

Angribere:
Costa - £32 mio..
Lukaku - £28 mio..
Balotelli £16 mio..
Welbeck - £16 mio..
Remy - £10 mio..
Falcao - lån (£6 mio., købsoption på £55 mio.)
Lambert - £4 mio..
Drogba - kontraktfri.
Eto´o - kontraktfri.

Så kan man bedre bedømme, om Lovren, Lallana osv. er blevet købt til overpriser.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af andib
Derudover hvad de forskellige hold har haft af reelle mangler. Liverpools handler virker noget mere velovervejet end stjerneparaden i Man Utd. Bliver spændende at se hvad NAVNENE kan i Man Utd. Chelsea har også købt yderst fornuftigt ind.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Halil
http://ekstrabladet.dk/s…4996628.ece

Beklager jeg ikke gider lede i jeres tråd, men er det korrekt opfattet, at Danny Agger blev solgt for 23 mio dkr?

Det må næsten betyde, at pool slipper for at betale noget af Dannys løn. Ganske vanvittigt af Danny, da lønnedgangen må være ganske stor.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Fribytter
Ja, jeg har læst £3 mio.. Agger har udtalt, at han ikke var motiveret længere i LFC, og at han ikke gad til andre end Brøndby, så det virker sandsynligt nok, at han ikke har tænkt på pengene ved det skifte. Vanvittigt at tænke på, at han for et par sæsoner siden kunne have skiftet til Man. City for næsten £25 mio..
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Halil
Tak for svar, Fribytter.

Det må være lidt kedeligt for jer, set ud fra de økonomiske perspektiv. 30 mio dkr, når der, tilsyneladende, var klubber der var villige til at slippe 110 mio for Danny Agger.

Men i det mindste slipper i for den enorme løn.
Hva kan jeg hjælpe med hr. Andresen??
Skrevet af Slettet(321402220608)
jeg tror ikke at der var eneste der ville købe Agger udover Brøndby, så det er en optimal løsning for alle parter.
annonce
0