Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af M. Andersen
Bliver en spændende kamp i morgen. Villa har startet sæsonen stærkt, dernæst har de virkelig ikke holdt sig tilbage de senerer år på Anfield. Udovre dette, er vi inde i et lille skades helvede. Sturrigde sidder ude, efter en sprint i landsholdreci, Allen har slået knæet og Can spillede han U21 kamp færdig med en forvrinden ankel. Dernæst Lallana lige kommet tilbage fra en skade, samt Lovren og Countinho ikke har trænet sammen med holdet grundet en længere landsholds pause end de andre.

Hvordan tror i Rogders håndterer dette og stiller op, og er der nogle der har et bud på stillingen efter fløjten har lydt for sidste gang?
Skrevet af Papadakis
puha et bud må være 4-3-3. Måske flydende over i 4-3-1-2 løbende.
Mignolet
Manquillo/Johnson - Lovren - Sakho - Moreno
Gerrard
Hendo - Lucas/Coutinho
Sterling - Balo - Markovic


Også kommer Lallana nok ind på et tidspunkt :)


Edit: Også kører vi selvøflgelig Villa over!
FC Barcelona & Liverpool
Skrevet af stolpesten
puha et bud må være 4-3-3. Måske flydende over i 4-3-1-2 løbende.
Mignolet
Manquillo/Johnson - Lovren - Sakho - Moreno
Gerrard
Hendo - Lucas/Coutinho
Sterling - Balo - Markovic


Tror at Hendo og Lallana tager sig af midtbanen, og at Coutinho spiller i front med Balotelli og Sterling..

Mignolet
Johnson - Lovren - Sakho - Moreno
Gerrard
Hendo - Lallana
Sterling - Balo - Coutinho

Og så tror jeg sgu ikke på vi kører Villa over. Det kører for dem i øjeblikket, så det er ikke helt urealistisk at de kan hive en uafgjort med fra Anfield. Men alt andet end sejr vil være utilfredsstillende..

JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af FalconLFC
Ja, vi har da lidt skader og selvfølgelig er det lidt bekymrende og hamrende ærgerligt, at skulle undvære en mand som Sturridge. Når det er sagt, så bør fraværet af Allen og Can altså ikke være nogen større hæmsko. Selvom Allen virkelig har imponeret i starten af denne sæson, så er holdet jo på ingen måde bundet op på ham og Can. Vi kan ikke bruge skader som undskyldning for noget, truppen bør og skal være bred nok og selvom Villa har en fin historik og en glimrende start på sæsonen med i bagagen, så er det en kamp som skal vindes, hvis vi vil være med til det sjove.

Men det bliver ikke let.
Skrevet af M. Andersen
Helt enig, ingen undskyldning for et evt. nederlag. Dog ser jeg Allen som en meget central spiller, i de kampe han har spillet ind til nu. Han er den Liverpool i det midterste stratum, som har gjort det bedst defensivt statistisk. Derudover er han eminemt til at holde spillet i gang, og så er han yderst intelligent. F.eks. trak han et guæt kort mod Totteham, for at bremse deres kontra angreb og dette er noget jeg synes der ofte har manglet.

Tror selv på diamanten igen, den er vel også ved at være Rodgers varemærke, hvor endten sterling tager en af de foreste positioner eller 10´erne lige bagved Balo og Lambert. Ser et stort spørgsmålstegn ved den centrale midtbane, hvem skal være makker til Henderson, Lallana eller Countinho. foruden er Lucas vel også en mulighed?

Men ja, hvis formation bliver ændret, kan det nemt være en af de førnævnte opstillinger vi får og se. Håber i hvert fald at det bliver debut til Lallane.

Hvis vi kan stå imod deres kontra, måske ved at få et hurtigt mål for dereftre at lukrerer på omstillinger, er jeg overbevist om et sejr. Spørgsmålet er om hvor meget det går ud over Villa. at de ikke har Benteke og Vlar til rådighed.
Skrevet af M. Andersen
Dp.
Skrevet af Fribytter
Hvis Allen stille og roligt kan bygge på, som Henderson har gjort, og Lucas i sin tid gjorde, så ser det fornuftigt ud for fremtidens midtbane. Jeg synes dog stadig, at Allens topniveau er en smule skuffende.

Og apropos midtbane og skader så må Ferguson da græmme sig over, at han ikke fik købt Henderson i sin tid. Nu han var så optaget af Hendersons "gait", så kan det undre, at han i samme vindue købte glasmennesket med det pink ansigt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Alsen_RedDevils
Haha ja.

Jeg har opgivet at vente på, at Henderson falder sammen på sine defekte knæ og indfrier en af SAF´s sidste spådomme.

Men altså, han løber da lidt sært, Henderson. Så langt havde han da ret.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af Fribytter
Ja, det er måske rigtig nok.

Apropos SAF´s vurderinger kunne jeg ikke lade være med at trække på smilebåndet, da Carragher forleden konstaterede, at Rooney stadig var en "top player". Det er lidt blevet et "backhanded compliment" kun at være en "top player" med et enkelt "top" efter Fergusons kritik af Gerrard.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Alsen_RedDevils
Det var også en helt vildt fjollet debat og typisk SAF.

Men Rooney er da i øvrigt blevet indbegrebet af en "top-player" i den SAFske rangering.
\\\"He got a cake but when it was Roberto Carlos´s birthday, the president of Anzhi gave him a Bugatti. \\\"I don´t expect City to present Yaya with a Bugatti, we only asked that they shook his hand and said ´we congratulate you´.
Skrevet af M. Andersen
Enig Fribytter, tror kun han bliver bedre med fast spilletid. Men hvis man sammenligner ham med Ramsey, som var ligaens bedste box til box spiller sidste år sammen med Toure (Ramsey havde dog et noget bedre defensiv track record statistisk) så er det netop på den sidste tredje del af banen hvor sammenligningen af de to stopper. Tror dog aldrig Allen bliver den store mål score eller assist konge, men nok nærmere en Busquest, Carrick type, hvilket også er vigtigt for balancen af holdet.

Har aldrig forstået, hvorfor sådan et stort navn som Fergie, behøver at fremstå lettere bitter i medierne, ved at nedgøre spillere som Gerrard og Henderson. Som Gerrard selv var ude og sige, hvordan kan det være han ville købe ham over flere gange, hvis han nu ikke var så god alligevel.
Skrevet af M. Andersen
Er det ikke lidt i kortene, at Sterling starter ude i dag? med henblik på Rodgers kommentar tidligere omkring for meget spilletid. Det kunne reelt betyde start til både Coutinho og Lallana i daimanten, hvilket kunne være rigtigt spændende at se. Dog har Rogders hentydet tidligere, at vi først kommer til at se Lambert for start senere i programmet, hvilket måske betyder en formation ændring til aftens kamp.
Skrevet af FalconLFC
Det vil give rigtig god mening med Sterling en tur på bænken. Vil gerne se Lallana og Markovic fra start i dag, Coutinho er vel også i spil.
Skrevet af M. Andersen
Har også et godt øje til Markovic, og nogle spår ham samme potentiale som Sterling. Han har også tidligere vist i glimt hans evner for Liverpool. Rent hypotetisk, hvis Sterling sidder over, og formationen ændres til en 4-3-3, tror du så vi er ude i noget med lallana og Markovic på kanterne, og så Coutinho på den mere fremskudte rolle af de tre på midtbanen? Resten giver vel mere eller mindre sig selv, i kraft af skader til Skrtel, Johnson og Sturrigde.

Skrevet af FalconLFC
Jeg kunne sagtens forestille mig Coutinho ligge bagved Balotelli og så Markovic og Lallana på kanterne. Jeg tror ikke, at vi spiller med 2 angribere i dag. Man kan dog indvende, at angrebet så er helt nyt og på ingen måde sammenspillet, men før eller siden skal Markovic og Lallana jo have debut og hvorfor ikke i en hjemmekamp mod Villa, som vi alt andet lige bør dominere?
Skrevet af M. Andersen
Ja, det giver god mening. Har bare lidt i tankerne, at Rodgers ikke har glemt de sidste par opgør mod netop Villa. Da de sidst gæstede Anfield, skulle vi være meget taknemmelige for det ene point vi tog med hjem derfra. Deres kontaspil gjorde det helt onde ved os, derfor kunne jeg også godt forestille mig en mere reaktiv indstilling på banen. Dette med en omvendt trekant længere tilbage i banen med Gerrard i pivot rollen, og med to løbestærke spillere foran.

Men hvis vi spiller efter vores egne spillers meritter, tror jeg din er at foretrække.
Skrevet af Fribytter
Mit bud er, at Markovic erstatter Sturridge, og Coutinho erstatter Sterling. Lallana kan komme ind for Allen, hvis der mangler scoringer og ind for COutinho, hvis en sejr skal køres hjem.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Pascal
Det er et Villa hold med selvtillid efter en god start.

Alt andet end 3 point vil dog stadig være en skuffelse.

Iøvrigt lettere irreterende at der først er en LFC lørdags kamp kl 16 i 7 runde.
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af WulfgarDK
Pascal, den kamp kan vel nå at blive flyttet pga. TV, jeg ved kun de 5 første kampe er flyttet pga. TV (dejligt med flere TV penge til Liverpool), jeg ved ikke hvornår de næste bliver flyttet :-)
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af D.B.R. ©
TV kampene er planlagt til og med slutningen af november, så den bliver næppe flyttet.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0