Snak

Mere indhold efter annoncen
En venstre back ville heller ikke være af vejen. Jeg advokerede for det i sommer. Leighton Baines ville være en drømmesigning.
Puha, et program vi går i møde. Specielt de næste 4 kampe med 3 uhyggelige udebanekampe.
Vi er vel ret beset på vej ind i den vigtigste periode i sæsonen.

Næste 8 kampe i PL

Manchester United - Liverpool
Liverpool - Norwich
Arsenal - Liverpool
Manchester City - Liverpool

Liverpool - WBA
Liverpool - Swansea
Wigan - Liverpool
Liverpool - Tottenham
16 point i de otte kampe vil være godkendt i min bog.
Af ren nysgerrighed, hvordan ser du de 16 ud fra de kampe?
FCK og United siden \'92.
Fem sejre og en uafgjort, hvordan og hvornår pointene falder er mig sådan set underordnet.
Jeg har umiddelbart svært ved at forestille mig mere end max. 13 points; eneste formodede "sikre" sejr er Norwich. De andre kampe kan ende med at svinge lige så meget som vores resultater hidtil i sæsonen. Spurs og Wigan (ude) skal nok ende med at være lige så røvirriterende som de plejer. Desuden er det svært at sige, hvor hold som WBA og Swansea wil stå formmæssigt til den tid.
Aaahhh banter
moderator
16 pts vil jeg da også tage any day.

Jeg deler nok Sophus´ synspunkt - jeg tror simpelthen ikke det sker. Vi har manglet skarphed på sidste tredjedel af banen mod de store hold, og vi har indtil videre haft dem alle pånær Chelsea og Spurs, på hjemmebane. Vi skal først og fremmest fokusere på at få points i vores hjemmekampe, og så tage hvad vi nu engang kan få fra de store kampe. 13 pts vil være godkendt, men formentlig ikke nok til at hente points på Spurs, Everton og Arsenal. Og Chelsea for den sags skyld, men dem tror jeg nu nok skal ende med +10 foran os når de 38 spillerunder er overstået.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
moderator
Ja, Arsenal har vi jo sådan set også haft hjemme, men det er vel en af de slags kampe man lykkeligt glemmer.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
16 points vil være sindssygt!
16 points, ville være et mirakel.
From doubters to achievers.
annonce