Snak

Mere indhold efter annoncen
Første halvleg mod Arsenal var vi rimelige farlige, Arsenal scorede på 2 kontraer efter at have pakket sig i de andre 45 min.. At vi var lige så uskarpe som vi plejer er en anden sag.


http://www.guardian.co.u…l-v-arsenal
Læs evt også raporten af kampen.

http://www.premierleague…-vs-arsenal

https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
mine t-shirts kom fra trykken igår...
From doubters to achievers.
12 point er da også det aller mindste jeg vil accpetere, og tror stadig jeg vil tillade mig at være en smule skuffet efter den omgang.. Spurs er den kamp jeg frygter mest.. De har krammet på os og har haft det i en del tid nu.


Ellers nogen der kan fortælle lidt om hvilke spillere der blvier rygtet til vores klub for tiden?? Udover Ince selvfølgelig.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Haha godt ord igen rozzer, mere besindigt end min svada til slut. Jeg beundrer din erfaring og din sarkasme, og der var i øvrigt intet personligt i min "mirakel"-kommentar. Er bare lidt trist over "tude"-labelet, vores tråd synes at have (offer-mentalitet igen doh).

Og jeg beklager en smule spredehaglene, men det er vel for helved et fobol-forum. 16 point er meget optimistisk med sæsonen in mente, men hvis man ikke går ind i det med panden høj, får man dukket nakken. Det er fodbold.

Testen kommer på Old Trafford, og jeg tror på, vi kan vinde med en afventende taktik - presset er på gamle Fergie. Deres forsvar sejlede før Vidic kom tilbage, begge deres keepere er skod, og deres midtbane er til at tale med. Jeg kan snakke stolpe op osv om vores mangler, men vi går ind i det opgør som underdogs, ingen tvivl.

Værste kamp i de otte er Man City - det er dreng eller pige.
@ howalt90

Et køb af Isimat-Mirin og lån af Gameiro synes at nogle af de mere vedholdende rygter.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Lynild.

Jeg har prøvet for mange gange i alt for mange år. Også i denne sæson, at få et snert af optimisme, af håb. For derefter at blive ladt i stikken.
Derfor den forbeholdne pessimisme. Jeg er jo Morrissey fan, for pokker da.

Men potentialet på sigt - måske ikke i denne sæson - har vi jo set. Op til Rodgers at få det potentiale udleveret. Og op til FSG at give ham de spillere han mener kan udføre det potentiale.

Testen om vi kan noget i denne sæson, bliver de tre næste udebanekampe i ligaen. Trafford venter, med alt hvad det indebærer. Elsker at hade de kampe.


From doubters to achievers.
\"Since 1990 the backpass rule Has been taken away from Liverpool And since that date they\'ve had to wait. So let\'s sing them a song that they fucking hate. 23 years.........Fuck all\"
Kender hverken den ene eller anden, eller ved da hvem Gameiro er.. Men kender hverken hans niveau (selvom han har en ok pænt målsnit i den franske liga) eller hvilken type han er..

Haha Kongen
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Hah, stærkt af Fowler.

Howalt, jeg har heller aldrig set nogen af dem i aktion. Isimat-Mirin har vist kun halvandet år tilbage af kontrakten, og Valenciennes har ikke den bedste økonomi. Gameiro har været bænket og skadet. Det er vist det, rygtesmedene hænger deres hatte på. Men jeg kunne forestille mig, at LFC ikke er de eneste, der interesserede i de to spillere, hvis de altså er tilgængelige i januarvinduet.

Og så går rygterne også på, at Rodgers ikke har det største budget til rådighed, og at man vil vente til sommer med store indkøb medmindre den helt rette mulighed for en klassespiller skulle vise sig. Så det lugter under alle omstændigheder ikke af de helt vilde til- og afgange.

Det er måske også meget godt, at Rodgers tvinges til at arbejde mere indgående med det nuværende materiale. Enrique, Henderson og Downing har i hvert fald på det seneste leveret fornuftigt. Borini er også snart tilbage fra skade, og nu holdet er spillet mere sammen, og Rodgers har fået fat i Sturridge, der kan true bagrummet og presse modstanderens forsvar længere tilbage, så kan det være, at Borini fungerer bedre.


I øvrigt kommer Barrett igen med en god observation ang. FA.

"Among the 3rd round fixtures, Newcastle had a lunchtime kick off at Brighton & Everton play at Cheltenham on a Monday night. Absolute joke."

Det var det samme med FA-Cup-finalen sidste sæson.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Fowler har ret! Han kan/kunne gøre det.

Ved guder, jeg savner hans beroligende tilstedeværelse.


Og vil aldrig nogensinde tilgive den linjedommer, der fejlagtigt ødelagde hans come-back mål mod Charlton. Var selv på Anfield den dag.
From doubters to achievers.
annonce