Snak

Mere indhold efter annoncen
@Fribytter

Nu er der blevet skrevet, tolket og efterrationaliseret en del på den situation - også jeg er blevet skudt lidt i skoene.

Min oplevelse var af den romantiske slags. En klassisk cupdag mod den totale underdog, som havde skabt en fin og respektfuld stemning.

Liverpool fører 1-0, selvom spillet ikke er for godt. Suarez scorer så det, der må være det afgørende mål (som det så ud på det tidspunkt). Ubevidst eller ej at det er med hånden, træffer han det valg ikke at gøre dommeren eller modspillerne opmærksom på det. Han rævegriner i stedet.

Jeg er klar over at det er håbløst naivt at håbe at manden vælger fair play. Jeg synes det ville have været fedt. Rævegrinet derimod, scenariet taget i betragtning, synes jeg er mangel på klasse. Så det skrev jeg.

Det varede nu ikke længe inden jeg var kommet videre.
Men "rævegrinet"? Hvordan griner Suarez normalt?

Bosse, jeg ved ikke, om det er et brud med Shanklys filosofi ikke at gå ud fra, at en spiller, der snyder på banen, snyder i andre henseender udenfor banen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Var det et (for)svar i relation til dig selv eller Suarez?
Nej, til dit indlæg. Det er da åbenlyst.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
"Men "rævegrinet"? Hvordan griner Suarez normalt?"

Egentlig er det dig, der tolker på graden af grin. Jeg havde håbet at han slet ikke grinede.
@ Bosse

Nu behøver man vel heller ikke nødvendigvis være enig i alt, hvad en klublegende siger. En anden legende, Kenny Dalglish, beskriver blandt andet i sin selvbiografi, at der er én ting han er rygende uenig med Shanks omkring, og det er netop det citat du fremstiller.
Bare fordi man stemmer på f.eks. DF til et folketingsvalg, betyder det jo ikke nødvendigvis at man er enig i deres udlændingepolitik.
| Don\'t be afraid of the dark |
Tjaa, det var jo dig, der startede med at tolke grinet.

Men jeg går næsten ud fra, at du ikke mener, at grinet ikke er en for lille detalje til at bære hele anklagen om, at Suarez snød med vilje og kun havde hån tilovers for Mansfield.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Dance of of the Sugar Plum Fairy anbefales som baggrundsmusik, når Fribytter, så Culkin-agtig som det lader sig gøre, forsvarer "huset".

Snydere er ikke usympatiske og Suarez har ikke byttet en lillefinger for en arm
Så er du perfid igen. Hvordan var det din analogi om gæsten og værten skulle forstås, nu du mener, at jeg forsvarer "huset"?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
"Tjaa, det var jo dig, der startede med at tolke grinet."

Jeg har det ikke længere præsent. Jeg mener mere at jeg kommenterede at jeg godt kunne have været rævegrinet foruden. Hvorefter (drønnerten) howalt viste et alt for kort klip, der ikke viste om han grinte efterfølgende.

Jeg har ikke set situationen siden, og skal ikke vurdere om det er med vilje eller ej. Uanset hvad, havde han valget. Jeg havde dog, som skrevet, håbet at han havde haft format nok til at vise lilleputterne den samme respekt som de viste Liverpool.
annonce