Snak

Mere indhold efter annoncen
Fantastisk fodboldkamp. Drama, følelser og viljen til sejr fra begge hold.

Reinas fejl er pisse ærgerligt, men sådan er det. I dag havde vi fortjent at vinde, det havde Arsenal til gengæld også i onsdags.

Pointmæssigt havde det været bedre, om vi havde vundet en og tabt en mod Arsenal og City. Men 2 x uafgjort er bestemt godkendt, omend vi smider sejren væk i begge kampe.

At tale om at fyre træneren er direkte hovedløst. Han er tydeligvis ved at bygge noget op, der er hold i. Med spillere der kan spille fodbold. Så kan det nok være, han har haft sine fuck-ups, men syv måneder er ingenting, og næste sæson bliver helt sikkert bedre.
-
Kenneth Dalglish‏@kennethdalglish

Great performance from LFC today. Deserved more.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Synes det var meget bedre taktisk at lade Henderson spille som venstrekant, og Suarez som offensivt midt. Henderson lukkede Zabaleta ned, mens Suarez er et evigt irritationsmoment, specielt i presspillet, og nedfaldsbolde.

Håber Coutinho kan komme ind på en af kanterne i 3 mands-angrebet. Suarez fungerer ligeså godt på offensiv midt. Gerne istedet for Downing, som virker mentalt forstyrret når han nærmer sig modstanderens 16-meter.
@ ScouserTommy

Hvad med en ny overskrift?
Y. N. W. A. #JFT97
moderator
Jo, god ide. Du kan få lov til at vælge.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Endelig en god kamp over hele linien! Okay, Reina laver en syg blødning, og Downing kunne i min bog godt være skiftet ud efter en time, men vi så noget af det spil, der kan løfte holdet op i subtoppen. Fejl bliver som sagt straffet, og City er et klasse-mandskab, selv om de ikke lige rammer dagen - det så vi i går.

Vi har en revanche til gode imod WBA, og en sejr er påkrævet, og med gårsdagens kampe frisk i hukommelse kan jeg ikke se, hvordan det ikke skulle være muligt.

Fuck hvor havde en sejr været god for min 16-point prognose, men uafgjort ude imod mestrene er på papiret et fint resultat.
@ ScouserTommy

Hvad med: "Vi er på vej..."
Y. N. W. A. #JFT97
Altså jeg ved godt Reina ikke er helt uskyldig, men hvorfor er der ingen der snakker om at det er ligeså meget Skrtels skyld at han ikke følger med Aguero og dækker af, som man skal. Han lunter jo nærmest tilbage, og hvis han havde skærmet af, som alle normale forsvarsspillere så havde reina også kunnet tage den op, eller losse den ud af kommunen.

Man kan se på Skrtels armbevægelser tidligt at han vil have Reina skal ud og tage den, og jeg synes det er hans skyld at Aguero får så nemt ved det.

Derudover god kamp, og virkelig bittert vi ikke får 3 point. Holdet var klart City overlegne, og det synes jeg er en præstation i sig selv.

Dog synes jeg det er en skandale af dimensioner at Rodgers ikke begynder at skifte ud når der bliver for langt imellem kæderne pga træthed. Det isolere vores angribere så meget, og ødelægger vores bedste våben i kontraspillet. Dog var hans gameplan ace i dag, men jeg synes stadig han skal blive bedre til at justere i kampene.

Nå ja. Jeg synes det er pisse ærgeligt at vi altid taber på egne kæmpe fejl. Altså Agger, og Skrtel har virkelig set ringe ud, det sidste halve år, og har virkelig kostet en del. Jeg synes stadig Agger er en klasseforsvarer, og når man tænker på hvor få fejl han generelt laver kan jeg leve med det, men Skrtel har virkelig set ringe ud over hele sæsonen, og har slet ikke leveret på niveau som sidste år.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Redpoppy,

Reina skal også vurdere situationen, og med hans erfaring er det en utilgivelig aktion. Angribere på Agueros niveau vipper altså sådan en bold ind uden problemer. Selvfølgelig har Skrtel del i målet, jeg synes også det er hans mand, men det ændrer ikke ved Reinas beslutning.

Agger og Skrtel trækker begge stor veksler hver sæson og bliver ikke hvilet meget. Carragher har heldigvist ikke vist sig for gammel endnu i de to sidste kampe, hvilket er vigtigt, for der er mange kampe sådan en sæson. Havde håbet at Coates var klar til at løfte den opgave, men han har måske brug for lidt mere tid.

Holdets udvikling sæsonen igennem har været god, og vi ser mere og mere Rodgers ideer som konceptet bundfælder sig. Jeg så i hvert fald ikke de store svagheder i går på trods af de personlige udfald.

Nu er der en uge til næste kamp, så forhåbentlig giver det lidt ro til et par af nøglespillerne, selvom flere skal ud med de respektive landshold.
Jamen problemet er jo at Reina vurdere at han godt kan nå bolden, hvilket han nok også kan hvis Skrtel følger Aguero til dørs, hvilket han jo SKAL. Han skærmer ham jo hverken af, eller dækker bolden, og lader bare Aguero spurte forbi ham, og der er Aguero selvfølgelig hurtigere end Reina.

Carragher har været awesome, som jeg hele tiden har vidst. Hans rutine har vist sig altafgørende, og han har i mine øjne fundet formen p ådet rigtige tidspunkt.

Jeg så flere svagheder i går, og nøjagtig som jeg frygtede trækker vi igen for meget på vores midtbane, så den kører flad sent i anden halvleg. Der kommer for langt imellem kæderne, og der er altså brug for friske folk, som kan køre kontraerne så det ikke bliver powerplay imod vores mål til sidst. Vi så det imod City, og vi så det imod Arsenal. Tilgengæld havde han fundet en løsning på vores pasningsspil i går, ved at sende lange bolde afsted til vores hurtige folk, som var gode til at løbe bagom Citys forsvar. Det var et smart træk imod et hold der står så højt på banen, som City gør.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
annonce