Snak

Mere indhold efter annoncen
moderator
Rozzer, var det et svar på mit indlæg eller en idé til overskrift?
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
@ ST

Muligvis. Men det er jo i tråd med, hvad ejerne og Rodgers hele tiden har sagt - eller rettere, Rodgers har vist ved en anledning udtalt, at topfire var realistisk, hvorefter holdet skuffede fælt umiddelbart efter.

@RedPoppy

Skrtel kan da på ingen måde skærme en bold af, som Aguero altid vil være først på.

Og jeg tror ikke, løbevilligheden bare er et spørgsmål om træthed. Så har den fysiske træning da været helt fejdisponeret, hvis holdet efter en times spil begynder at hænge. Det er i så fald en ret hård kritik, du retter imod holdet. Der må være noget grundlæggende galt i så fald.

Hvordan kan LFC i øvrigt være ovenpå, hvis du mener, at løbevilligheden var fraværende? Det var i hvert fald ikke løbevilligheden blandt de tre forreste, der var noget i vejen med. Shelvey ville i øvrigt kræve en ændring af konceptet. Borini ville være et alternativ til Suarez og Sturridge, som der ikke var nogen grund til at skifte ud.

Downing har som skrevet flere styrker. Bl.a. det balanceskabende og disciplinerede defensive arbejde uden bold. Og det gør, at han tilbyder noget andet end de fleste andre offensive spillere. Det er ikke altid en styrke at have tre spillere til den samme position, som tilbyder nogenlunde det samme. Det er da også derfor, at Assaidi efterhånden ser umådelig uinteressant ud. Desuden tror jeg, at spillere som Shelvey og Suso vil have godt at et låneophold, og spillere som Sterling, Coutinho og Borini er jo alle unge og relativt uerfarne i PL-sammenhæng, hvorfor det ville være lidt satset at lade dem kæmpe om de pladser, Sturridge og Suarez ikke nupper.

@ Andib

Netop. Der findes mange eksempler på de lidt mere kedelige fløjspillere, der især er blevet brugt i kampe imod tophold. Wenger har jo heller ikke altid brugt driblekonger på fløjene.

Vi ser åbenbart situationen med Aguero forskelligt. Imø. læser Skrtel afleveringen i ok tid og løber med Aguero (som har et ret snedigt udgangspunkt over hos Carra og kommer i ryggen på Skrtel for at udnytte den enorme afstand, der er til venstre back). Hvis Skrtel kikser sit forsøg på at komme først på bolden, så er Aguero fri foran mål, og Aguero har allerede sat Skrtel, inden afleveringen bliver slået, som jeg ser det.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
@ST

Overskrift! Der er fremskridt om end det kommer stille og uroligt.


From doubters to achievers.
Selvfølgelig skal han da ødelægge Agueros muligheder for at komme ind på bolden først, og beskytte sin keeper. Han kan lave obstruktion og alt muligt andet der gør at Aguero ikke vil komme før Reina på den bold.

Det ved jeg ikke, men det er jo krævende at løbe så meget som vi kommer til i vores kontrafaser. Det er jo meget direkte, og vi angriber jo med mange spillere, så det tære på kræfterne, også selvom vi faktisk har bolden mest. Jeg synes bare ikke vores kontraspil er så effektivt til sidst i kampene netop fordi vi kommer til at stå så dybt, og der bliver for langt mellem midtbane og angreb.

Jeg mener at vi ikke fik nok ud af vores kontramuligheder fordi vi angreb med for få spillere til sidst, pga trætheden var ved at mærke sig. Længere er den ikke.

At Downing er god defensivt gør ham ikke balanceskabende på nogen måde. Det er en god force at have ja, men det giver også bare mere pres på Sturridge, og Suarez da det meste offensivt skal komme fra dem af.

Det er jo bare en smagssag. Altså vi er enige om hvad han bidrager med, men vi er bare uenige om han skal bruges.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Han kan da ikke lave obstruktion, når han ikke er foran Aguero. Og mon ikke Skrtels tilgang til Agueros løb er, at Reina ikke blander sig? Hvis Skrtel på forhånd vidste, at Reina ville blande sig, kunne han muligvis have foretaget sig noget andet, men det tvivler jeg stærkt på, at han vidste, at Reina ville. Selvfølgelig, hvis Skrtel kommunikerer et eller andet til Reina, så ændrer det en del på situationen, men det, synes jeg altså ikke, fremgår tydeligt af situationen.

Hvis spillerne er så trætte efter en times spil, at de ikke har kræfter til at løbe med i kontraangreb, er der et eller andet helt galt. Nu da vi ikke ved, hvor trætte spillerne reelt var, så kan det være, at det var en blanding af psykologi, et brugbart resultat på en svær bane, ønsket om at være mere i boldbesiddelse og, ja, træthed. Jeg forstår bare ikke helt kritikken, nu da LFC jo netop kontrollerede anden halvleg og kom frem til chancer og en scoring, som kunne have givet sejren. Jeg kan virkelig ikke forestille mig en meget bedre indsats offensivt - måske pånær lidt mere skarphed foran mål.

Sturridge og Suarez har hver en stor afbrænder i første halvleg. Sturridge er gået forbi Hart, men skuddet blokeres. Sturridge finder Suarez i feltet, men Suarez´ skud er upræcist. I anden halvleg har Sturridge en god chance, da Suarez sender ham afsted, men han får ikke nok ud af situationen og forsøger at filme. Suarez har også en god chance, da Downing finder ham i feltet, men igen er afslutningen ringe. Udover de to langskudsmål har Suarez og Sturridge også gode forsøg udenfor feltet. Presset var åbenbart ikke et problem for dem. At forvente at de vil komme frem til mere på udebane imod det bedste forsvar og det næstbedste hjemmebanehold i ligaen virker en smule urealistisk. Og når nu holdet netop dominerede langt det meste af kampen og producerede de fleste og største chancer, så har jeg svært ved at se, hvorfor Downing skal kritiseres. Især når din kritik også går på, at spillerne ikke viste offensiv løbevillighed, hvilket Downing i høj grad gjorde, selvom han ikke viste det samme drive på bolden, som Suarez og Sturridge.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Det havde jeg godt nok ikke lige regnet med, heldigvis er Liverpool ikke direkte indblandet i det. Men EB´s overskrift fik gjort mig noget urolig, et kort øjeblik.

Og derudover lidt tragikomisk at vi så alligevel ikke formår at score mere end et enkelt mål, mod en målmand der er blevet betalt for at lukke mål ind..

http://ekstrabladet.dk/s…1914236.ece
Mener ikke det er første gang jeg hører det om en kamp vi har deltaget i. Kan dog ikke huske i hvilken sammenhæng jeg har hørt det, ikke sådan når man rammer det 23. år på hukommelsen :)
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Kampen mod Besiktas, hvor LFC vandt 8-0, blev også på et tidspunkt mistænkt for matchfixing.
moderator
100 players who shook the Kop er tilbage til sommer.

Der kan stemmes her: http://www.liverpoolfc.c…n-it-s-back
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Luis Garcia

Xabi Alonso

Heskey (Kan ikke komme uden om Kong Heskey!)

MBE

Fernando Torres

Dirk!

Luis Suarez

Finnan.

Michael Owen

John Arne

Ja måske ikke de bedste, men det er en blanding af mine yndlingsspillere og hvad jeg mener er de bedste :)
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
annonce