Snak

Mere indhold efter annoncen
Jeg er heller ikke helt glad for en manager, der henter spillere fra sin tidligere klub og regner med de kan slå til på samme måde i den nye klub. I hvert fald ikke hvis den klub, han kommer til er noget større (eller burde være det) end den klub vedkommende kommer fra.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Det er primært Allen-købet, jeg ikke forstår. For mig at se så har det igennem længere tid været ret tydeligt, at Gerrard ikke længere er den spiller, han var i 08/09, hvorfor hans rolle på holdet har skullet redefineres. Gerrard har endda selv udtalt, at han spiller på en anden måde nu, end dengang han var på sit højeste. Under Hodgson og Dalglish spillede Gerrard i en mere tilbagetrukket rolle for LFC, og han havde også rimelig succes i en tilbagetrukket rolle under EM i sommers. Derfor undrer det mig, at Rodgers brugte Gerrard som off. midt i begyndelsen af sæsonen. Det er selvfølgelig forståeligt, hvis en ny træner tager lidt fejl af truppen, men en spiller som Gerrard bør en træner have et rimelig klart billede af - især når Gerrard selv har tilkendegivet, at han ikke længere helt kan det, han kunne, dengang han excellerede som off. midt. Allen er selvfølgelig mere spændende end Adam og Spearing, men £15 mio. er mange penge for en spiller, der ideelt set blot er gardering for en eller to spillere i truppen.

Den glippede Diame-handel havde imø. givet mere mening.

Jeg forstår heller ikke håndteringen af Henderson. Fair nok, hvis Rodgers´ plan var, at Henderson skulle være luksusbackuppen og Allen fast mand, men Rodgers forsøgte jo aktivt at skille sig af med Henderson efter, at han havde fået Sahin på leje. Nuvel, Henderson er ikke blevet opflasket med walisisk tikitaka, men han har imø. en del af de egenskaber, der skal til, for at begå sig i Rodgers´ system. Rodgers har formentlig ret i, at det primært er Hendersons mentalitet, der stemmer dårligt overens med Rodgers´ ideer, men jeg køber ikke forklaringen om, at man ikke kan arbejde med og påvirke spilleres mentalitet. Gerrard var jo engang en genert dreng, der så sig selv som en defensiv midtbanespiller, og som havde svært ved at håndtere presset...

Og nu skal man selvfølgelig passe på at sammenligne for meget på kryds og tværs, da en ny træner betyder en ny start, men Rodgers har som nævnt været forskånet for de helt store skadesproblemer. Og så stort et oprydningsarbejde stod Rodgers ikke overfor. Det var ikke Konchesky, Poulsen, Jovanovic, Soto og Ngog, Rodgers overtog.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Føj for en skuffelse i går!

Vi sidder totalt på kampen, producerer fine chancer, får foræret et straffespark, og afholder WBA fra at komme til chancer helt frem til 10 minutter før tid.

Men som sædvanlig, fristes jeg til at sige, fucker vi op.

Det må næsten være noget mentalt, når man ovenpå et par yderst godkendte præstationer i London og Manchester, på den måde kan tabe på hjemmebane til et WBA hold, der ikke havde vundet i de sidste 7-8 kampe.

Umiddelbart burde det ikke undre én, at det kan ske, da det jo er LFC vi har med at gøre, men alligevel sidder skuffelsen dybt.

Jeg forventer hverken mesterskab eller CL-plads, men sejre på hjemmebane over andre midterhold.

Nu venter en tur østpå, en kamp vi for min skyld godt kan bruge en del reserver i, og så et besøg af Laudrups tropper på søndag.

Forhåbentlig er Sturridge klar søndag.
Y. N. W. A. #JFT97
moderator
@Fribytter

Husker jeg forkert, eller var du ikke netop ret positiv i forhold til købet af Allen?
https://kortlink.dk/sudv
Øv. Her havde man lige håbet at stå op til en trænerfyring i Liverpool ... Tænk at ens klub er blevet den bløde mellemvare, som nu skal måle sig med klubber som Stoke, Sunderland, Newcastle osv. .. Og så kigge langt efter de "store" WBA, Swansea, Everton og de sædvanelige tophold.. Føj.. Og hvem siger Rodgers såkaldte plan slår til om 10 år, eller hvor længe han skal have. Nej, Ud med ham og ansæt et navn der har slået sig fast i fodboldverdenen...
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/

For Liverpool har haft stor succes med at fyre deres managers de sidste år?


Kneejerk`r`u!
From doubters to achievers.
Gu´ fanden er jeg også skuffet, men at sparke Rodgers er sgu for tåbeligt.

Er der garanti for at en "et navn der har slået sig fast i fodboldverdenen..." får succes?
Y. N. W. A. #JFT97
Øv. Her havde man lige håbet at stå op til en trænerfyring i Liverpool ... Tænk at ens klub er blevet den bløde mellemvare, som nu skal måle sig med klubber som Stoke, Sunderland, Newcastle osv. .. Og så kigge langt efter de "store" WBA, Swansea, Everton og de sædvanelige tophold.. Føj.. Og hvem siger Rodgers såkaldte plan slår til om 10 år, eller hvor længe han skal have. Nej, Ud med ham og ansæt et navn der har slået sig fast i fodboldverdenen...


Men...Liverpool lå da også og rodede rundt omkring de samme placeringer sidste år og året før, som jeg husker det, så de er vel ikke blevet den bløde mellemvare p.g.a. Brendan Rodgers. Faktisk synes jeg, at de har spillet rigtig godt op med topholdene i de kampe jeg har set for nyligt, så der er da tegn på at tingene går den rette vej.

Forstå mig ret, jeg synes da Brendan Rodgers er en lidt komisk, selvhøjtidelig figur med hans management speak og navne i brune konvolutter, men der er da tegn på at tingene bevæger sig i den rigtige retning. Jeg så ikke kampen, med undtagelse af de sidste 5 minutter, men jeg kan da forstå at der er tale om lidt af et ´freak result´, så det er vel ikke trænerens fejl, at denne kamp ikke blev vundet.

Edit:
Der er da under alle omstændigheder ingen grund til at fyre ham nu, eftersom sæsonen ikke kan "reddes" alligevel. Ingen manager i verden ville kunne få Liverpool i top-4, fra den nuværende position, hvis det da er dit succes kriterie. Så hvad er der at redde? Deltagelse i Europa-league? Mit gæt ville være at Liverpool slutter nummer 6 og det er da ikke skandaløst ringe med den trup I har.
Lad ham nu gøre sæsonen færdig og se om ikke pilen peger den rette vej.
Idiotisk at snakke om at smide Rodgers på porten. Som Fribytter også er inde på, bliver to "wrongs" ikke til en "right" med endnu en forhastet trænerfyring. Det er tydeligt, at Rodgers fortsat er urutineret som manager på topplan, men der er fremskridt at spore i såvel spil som resultater - også selvom det så er i form af to skridt frem og et tilbage. Rodgers skal have mindst næste sæson med til at vise hvad han er gjort af - og vise hvad han kan gøre med holdet.

I øvrigt sjovt, at de hold stolpesten nævner som værende over Liverpools niveau lige pt, netop har satset på kontinuitet og/eller relativt ubeskrevne blade på managerbænken.

"Selv Europa League klarede vi kun med nødt og næppe. En tunering vi nu skal satse alt på."

Nej, det skal vi ikke. Medmindre "satse alt" betyder at give nogle af reserverne en chance for at "shine" og spille sig ind i varmen igen. Kunne eksempelvis være fint at få spillet Sterling tilbage i form.

Edit: Jeg forstår ikke helt, at Agger bliver hængt så meget ud til tørre. Er det udelukkende pga. målene, eller missede jeg noget i spillet generelt? Ved det første mål bliver han jo blokeret af Olsson, så han mister afgørende skridt ift McAuley. Ved det andet kan man godt klandre ham for at lade Lukaku løbe igennem, selvom han generelt er en svær mand at stoppe. Generelt var Agger dog ikke markant ringere end gennemsnittet.
Aaahhh banter
moderator
Jeg er meget enig med Kemosabe såvel som Sophus Krølben.

Man kan dog ikke andet end at være top frustreret efter kampen i går. Det var ren Aston Villa om igen.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
annonce