Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stolpesten
Coutinho blev hæmmet af en hjernedød Besic´s voldsomme spil... Men desværre virker både Sterling og Coutinho slidte. Lucas skade blev udslagsgivende for kampen. Man sætter erstatter bare ikke Lucas med en Joe Allen, uden konsekvenser..

Det er tydeligt at Everton slet ikke er på Liverpool niveau. De prøvede jo bare at ødelægge Liverpool´s spil, i stedet for rent faktisk at førsøge at score. Men ingen tvivl om at det var en kedelig kamp, hvor Liverpool´s offensiv var hæmmet af de mange kampe.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af kassedas
Det skulle have givet 3 point igår hvis drømmen om chl næste år skal holdes i live. 1 point i et derby på udebane er som udgangspunkt ok, men når Everton ikke er bedre skal sådanne kampe give 3 point.

Deres første skud indenfor målrammen kommer 5 min før tid og kunne i værste fald have dem 3 point. Den havde været svær at sluge når de i 85 intet havde at komme med.

Iøvrigt smukt at se Can lukke fuldstændig ned for deres 28 mio pund mand.Dog skuffende over to derbys kun at få to point mod en meget middelmådig modstander.
Skrevet af stolpesten
Vi er ikke længere væk end 3-4. pladsen stadig sagtens kan nås.. 4 hold + Southampton kæmper om de 2 pladser, hvor jeg tror at Tottenham godt kan gå hen og tage 3 pladsen, hvis de undgår skader..
Men selvfølgelig er det surt med kun 1 point i en kamp, hvor vi vel var det eneste hold på banen. Havde man spillet f.eks. Lambert og ikke Sterling på top, kunne det sagtens være endt bedre for Lfc..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Swordfishtrombone
Et point er godkendt. Det er utopi, at vi kan vinde hver gang, det gør de andre heller ikke, vejen til 4. pladsen er at slå de direkte konkurrenter som eksempelvis på tirsdag. Og fedt, fedt, fedt med clean sheets og den ubesejrede stime.
-
Skrevet af Tjasper
Pisse fedt med endnu et cleansheet! Det havde jo netop været det rene utopi at tro på sådan stabilisering af defensiven, for bare to-tre måneder siden. Forhåbentlig er det ikke for alvorligt med Lucas, udsigten til at skulle spille med Allen på 6´er positionen er alt andet end opmuntrende. Jeg går ikke ud fra at Rodgers benytter lejligheden til at flytte Emre Can op på midtbanen og så give Lovren en ny chance i midterforsvaret, hvilket jeg ellers ville have foretrukket. Vil i det hele taget rigtig (meget) gerne se Emre Can som en del af midtbanen med Hendo. Jeg ser ikke Emre Can som en udpræget 6´er, så det vil muligvis påvirke balancen, hvis de ikke formår at finde ind i et samarbejde, hvor de forstår at komplementere hinanden. Det er måske en anelse naivt, men jeg forestiller mig en central midtbane med to enormt løbestærke spillere, hvor vi så ikke nødvendigvis behøver at have en fast mand til at agere skraldemand og konsekvent holde sig tilbage.
De har begge to kvaliteter offensivt såvel som defensivt og derfor er det også vigtigt at de ikke begrænses for meget hver især i at deltage i det offensive, men samtidig skal balancen selvfølgelig sikres. Det kan blive den største udfordring ved den konstellation. Emre Can har allerede bevist sig i en defensiv rolle, som en del af de tre bagerste, og kan han bevare det samme kølige overblik med og uden bold på midtbanen, så kan det dog blive rigtig godt, tror jeg.
Udover at Emre Can vil kunne bidrage langt mere i den offensive del af spillet end Lucas kan, så vil det mest væsentligt potentielt kunne styrke vores presspil med to så løbestærke, fysisk stærke og relativt hurtige spillere på den centrale midtbane.

Der er ingen tvivl om at Lucas har været en kæmpe faktor i vores genrejsning denne sæson, og det skal han have kæmpe credit for. Men det er dog stadigvæk ikke givet at han fortsætter i klubben efter sommer. Kunne vi sælge ham til Napoli for en pæn sum, ville jeg ikke have noget i mod det, fandt vi en potent afløser selvfølgelig.
Nu så jeg Lyon for første gang siden de har deltaget i ChL her til aften i topkampen mod PSG. Og godt nok var PSG klart mest dominerende, men jeg synes faktisk at Lyon gjorde ret godt modstand trods alt, og det var tydeligt at det var et hold med selvtillid selv ud målmaskinen Lacazette på holdet. Isoleret set var Lyons bedste spiller deres målmand, Lopes, som diskede op med ret mange vilde redninger inde på stregen.
Jeg må dog indrømme at jeg også var ret imponeret af deres defensive ankermand Gonalons, som også er anfører. Han spiller med stor en stor autoritet og er rolig og god på bolden, selvom der var pænt meget pres på. Det er første gang jeg ser ham spille, så det er selvfølgelig begrænset hvad jeg kender til ham, men der er nok ikke så meget tvivl om at han også har stor andel i Lyons aktuelle succes. Man skal nu heller ikke bruge lang tid til at vurdere at han er en kvalitetsspiller. Han har også været på tale til blandt andet Arsenal og Tottenham, så vidt jeg ved.
I hvert fald, er det en spiller som jeg tror kunne være rigtig rigtig god at få til klubben. Han er måske typen, der bedst muligt kunne agere erstatning til Gerrard (for ikke at tale om Lucas i mere direkte forstand). Ikke direkte, selvfølgelig, idet han er ikke er samme spillemæssige type. Men han er uden tvivl en leder, jeg var særligt imponeret over den "aura" der var omkring ham.
Vil konkurrencen om ham begrænse sig til Arsenal og Tottenham, hvilket jeg dog tvivler på, kræver det jo så nok som minimum at vi kvalificere os til ChL. Det ville det nok under alle omstændigheder skulle han have interesse i at forlade Lyon til fordel for os.
Så selvom sandsynligheden nok ikke er særlig stor, så ville han være lidt en drømmesigning i det kommende vindue, imo.Gårsdagens derby var i øvrigt ret skuffende, synes jeg. Spillemæssigt og særligt i forhold til energiniveauet. Det er ret bekymrende at der var en del der lod til at være temmelig mærkede ovenpå det seneste program, og derfor gør det jo heller ikke bedre at der kommer en endnu mere vital kamp allerede på tirsdag igen. Mod et, modsat Everton, formstærkt Spurs mandskab. For til vores held, var det da et særdeles tandløst Everton hold vi fik at se, så vi da trods alt kunne få det ene point med.

Så jeg frygter lidt tirsdagens kamp. Vi har virkelig brug for tre point, og det kommer til at kræve en helt anden indsats, forhåbentlig vil Anfield kunne gøre forskellen. Jeg har også svært ved at tro at vi kan blive ved at være så heldige med at møde så dårlige udgaver af Tottenham, som har været tilfældet de sidste 3-4 gange vi har mødtes.
Er vi på 100% er det helt åbent, hvis ikke får vi det meget svært.... Vi må gå ud fra at Tottenham kommer med stor gejst og vilje.


Skrevet af D.B.R. ©
Lucas, Sterling og Coutinho alle tvivlsomme til i morgen. Det tyder ikke på meget mere end et enkelt point.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af AlstrupLFC
Som jeg kan læse mig frem til, så har Tottenham ingen skader i truppen. Hvis det er sandt, og Liverpool samtidig sidder ude med Lucas, Sterling, Coutinho, Lallana og ja Flanagan kan man vel også tage med, så ser det satme svært ud.... Jeg håber inderligt, at Anfield gør forskellen i morgen, for det er kun 3 point, der gælder!
YNWA
Skrevet af stolpesten
Lucas skulle vi nok kunne kompensere for, måske med Can. Men hvis Sterling og Coutinho er ukampdygtige som er Liverpool fucked, rent offensivt. Og vi vil, Anfield eller ej, ikke kunne få et ben til jorden....
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af ScouserTommy , moderator
"Sakho spillede halvskidt, mens Can havde nogle farlige driblinger tæt på eget mål."

Can var vel sammen med Jordon Ibe Liverpools bedste. Lukaku vandt vel knap nok en duel mod Can i kampen.

https://www.youtube.com/…xaJhVINtlc8
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af
Det skulle efter sigende kun være Lucas der er ude i morgen.
Liverpool FC
Skrevet af stolpesten
Hvis vi måtte undvære Lucas i morgen, så ryger Gerrard nok ned på hans plads. Så vil vi dækket acceptabelt ind. Det vil være selvmord at spille med Joe Allen..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Tjasper
Ser ud til at både Lallana, Coutinho og Sterling er klar til i morgen, mens Lucas vil være ude "i et stykke tid".
Skrevet af flotfyr_17
Jeg ved ikke, hvad jeg hælder mest til.

Enten skubber vi Can frem på Lucass plads, og rykker Lovren/Toure ind. Can virker som den umiddelbare erstatning, men jeg er ikke meget for at rykke rundt i den bagkæde, som har fungeret så godt på det seneste.

Eller også rykker vi Gerrard ned på Lucass plads, hvilket vil give plads til Lallana eller Sturridge længere fremme. Jeg er bare ikke særlig glad for tanken om, at Gerrard skal dække af for forsvaret.
Den er svær at kalde, synes jeg.

Dog håber jeg, at Ibe får genvalg. Han har altså bare langt mere power og fysik sammenlignet med Markovic.
Liverpool
Skrevet af stolpesten
Ja, gudskelov er de meldt klar.. Håber han smider Ibe i kamp igen. Anfield vil kunne løfte ham endnu mere... Jeg har mere fidus til Ibe, end til Markovic pt.

Vi har brug for Can´s fysik mod Spurs angribere.. Lidt farligt at smide Lovren ind i sådan en kamp, og håbe på at han har uppet sig.. Gerrard ind for Lucas
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af stolpesten
I øvrigt et skrækligt rygte der sender Wilshere til Liverpool for 250 mill ... Håber klubben satser lidt højere, som erstatning for Gerrard..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Smör40
Det forbliver vel forhåbentligt kun ved rygtet. Wilshere er skam god på sine dage men det er for svingende og for lidt fremadrettet muligvisvis grundet hans historie med skader de senere par sæsoner.

Næh ser du et rygte der godt måtte holde vand er det om Barkley eller Illaramendi.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Smör40
Jeg så gerne Sturridge og Balo sammen imorgen på Anfield hvis ikke fra start så iløbet af kampen. Desuden ku Markovic være en go spiller at ha i start 11´ern jeg tænker vi ska ha nogle hurtige folk på banen der tager nogle dybe løb mod Tottenhams tunge forsvar der har det med at holde en høj linje.

I gjorde mig sgu helt bange med alle dem i nævnte som skadet! Jeg har været offline det meste af dagen, Lucas blir svær at erstatte fuldt ud men jeg synes egentlig at Allen gjorde det godt mod Everton.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af stolpesten
men jeg synes egentlig at Allen gjorde det godt mod Everton.


Alle de referater fra det engelske og tyske jeg kiggede på, havde Allen og Gerrard som de dårligste.. Tror faktisk heller ikke han overhovedet lavet noget der havde effekt mod Everton... SÅ for guds skyld ikke Allen. Heller ikke på bænken..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Smör40
Nej det meget muligt han ik gavnede effektivt men han tog da pænt over på midten efter Lucas.

Måske skyldes min "begejstring" over hans præstation at jeg havde utroligt lave forventninger til ham inden kampen. Men set med de briller du der tar på bør Gerrard jo heller ik spille, men det sjældent man tar den op ik?

\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af stolpesten
Med Gerrard ved vi at han kan spille fantastisk, med Allen ved vi at det kan han ikke. Sværere er det ikke. Vi har masser af andre muligheder end at have Allen på holdet, og det er Rodgers heldigvis ved at finde ud af...
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
annonce
0