Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Smör40
Det tror jeg faktisk ik han er stolpe der er han sgu for stædig. Ingen tvivl om at jeg til hver en tid vil foretrække Gerrard fremfor Allen på Anfield, men måske løsningen ligger et helt tredje sted?

Hold kæft hvor ville jeg gerne ha Flanagan var klar nu.

Can op på den def midt Lovren eller Johnson ind i forsvaret. Jeg er ik vild med at pille ved et forsvar der bare funger, but desperate times needs desperate meassures. Og så er det jo bare noget lort vi ik er dækket bedre ind, Can er dog købt ind til midtbanen.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Tjasper
Gerrard har været ringe i snart mange kampe nu, ville intet have i mod at han startede ude.

Tror jeg også der er en god chance for at han gør.
Skrevet af stolpesten
Jeg har tiltro til at vores 3 bagerste piller brodden af Tottenhams forreste. Så kan Gerrard gøre det han er bedst til, nemlig at smide de lækre afleveringer til en forhåbentlig tilbagetrukket Sterling.
Desuden var Henderson nede på den defensive midt, ret tit mod Everton. Formentlig pga. Allen´s store problemer med Everton spillerne.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Tjasper
Ja, det kan godt være vi skal gribe kampen lidt mere pragmatisk an i morgen med et lidt mere defensivt udgangspunkt. Kan vi have både Sturridge og Sterling klar fra start vil det gøre os mere giftig i kontraen og så kan Gerrard passende ligge og lægge sine signatur-afleveringer.
Skrevet af stolpesten
Nemlig.. Allen og Henderson skiftede plads i ny og næ. Det kunne også være muligheden mod Spurs, altså hvor Gerrard og Henderson skiftevis spiller centralmidt og defensivmidt.
Jeg vil vove at påstå at Henderson vil kunne fungere som defensiv midt, centralmidt og offensivmidt, uden problemer. Han er guld værd for vores hold efterhånden..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Hasse1983
Sterling (hans agent) skulle efter sigende have afvist den, efter Rodgers udlægning, ekstremt gavmilde kontrakt der er tilbudt.
Jeg er sådan delt i denne sag, for på den ene side synes jeg vi bør gøre alt for at sikre Sterling i 5 år endnu, men på den anden side er der også en løn politik i klubben som man ikke bør ændre for meget ved.

100K om ugen plus bonuser er jo ikke "ualmindelig" for de bedste spillere i PL uanset om de er 20 el 28 år, så bør Sterling være utilfreds med dette tilbud? (Hvis dette er situationen).

Edit: Eriksen bliver angivelict tilbudt ca 70K om ugen i sin kommende kontrakt.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Geddar , moderator
Det er en stor kontrakt, når man tager ancienniteten i betragtning. Hvis man giver en 20-årig, der reelt set ikke har været bærende spiller i mere end et par år, en kontrakt på mere end 100k/ugen, når økonomien ikke er stærkere, er man ude på et skråplan.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af stolpesten
Tror nu helt sikkert økonomien i Liverpool er i den bedre del af hvad Pl-klubberne kan mønstre.. Sterling er et udsædvaneligt stort talent, der allerede er fast på holdkortet for både klub og landshold, og har været det noget tid nu. Han går helt sikkert en kæmpe stor fremtid i møde, i Liverpool eller et andet sted.
Vi ved jo ikke rigtig hvad de har tilbudt ham. .Måske i underkanten af 100K, måske lidt over. Men grådighed skal ikke kunne betale sig, hvis det er tilfældet med ham. Så hellere få ham videre for lidt håndører
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Geddar , moderator
Har du på nogen måde sat dig ind i det, eller gætter du, stolpe?

Jeg kan informere dig om at de laver voldsomt store underskud. I seneste regnskabsår var der et underskud på £50 mio. Jeg tror kun City præsterer værre underskud.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af andib
Jep, det var ikke for sjov at Liverpool skulle undersøges for om de havde brudt FFP.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Tjasper
Sterling er jo i en rimelig god forhandlingsposition uanset hvad, så hvis han virkelig vil (eller hans agent vil) presse citronen, så er der jo rimelig gode muligheder for det.

Anciennitet synes jeg ikke nødvendigvis er et godt parameter i denne sammenhæng. Omvendt kan man sige at alt tyder på at han vil kunne være bærende spiller for Liverpool i mange år ud i fremtiden, og derfor er det selvfølgelig oplagt at man vil strække sig langt for at sikre ham.

Hvor langt, er selvfølgelig spørgsmålet og kommer så an på hvor hvordan man kan få det strikket sammen så det hænger nogenlunde fornuftigt sammen økonomisk set. Men faktum er at han er en af vore bærende spiller og der står uden tvivl ekstrem mange og gerne vil sikre sig Sterling og derfor er anciennitet ikke specielt væsentligt i denne sammenhæng.

At det så kan blive et økonomisk problem at betale ham det han kræver, er så en anden side af sagen.

Rygterne går så også på at man ønsker at skrue kontrakten sådan sammen, at der er mange præstationsorienterede bonusser, så jeg er ikke helt sikker på at det er en grundløn på 100 k om ugen.
Skrevet af Bosse1983
Det er vel også værd at se lidt ud over den aktuelle tilstand. Liverpool kan selvfølgelig forbedre økonomien, men noget der er sikkert, er at Sterling ikke beder om mindre i den næste kontrakt. Rodgers er allerede i et vist omfang ved at bygge holdet omkring ham, så der er intet der hindrer ham i, i bedste moderne fodboldspiller-stil, at stå med agenten og banke på angående ny kontrakt om et år eller to, når han har bygget yderligere på og måske faktisk er den etablerede verdensstjerne man lønner ham som nu. På den måde kan man let presse sig selv ud af markedet. Det har Arsenal gjort ved et par anledninger. Videre kommer andre spillere naturligvis til at henvise til Sterlings kontrakt, når de selv sidder ved bordet. Både de yngre og de ældre.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Tjasper
Hvad blev resultatet af den undersøgelse så, Andib? På grænsen til at overskride FFP, eller?
Skrevet af Bones
Haha Stolpe.

Det er ikke så farligt, det underskud. Der er blevet brugt en del penge på på forbedring af facililterer samt forbredelse på den nye udbygning. Samtidigt har vi har haft mange indkøb, som gør at der er et reelt driftunderkud. Men som Du siger Geddar, så tror jeg ikke at Liverpool strækker sig ret meget længere for at give Raheem den kontrakt. Grundet at det underskud skal vendes, og da vi har mange udgifter forbundet med udbygningen så tror jeg Raheem må leve på den sulteløn han får, indtil han skifter til Real i 2017.

Alle klubber må trække udgifter til ungdomsarbejde, træningsfaciliteter og anden infrastruktur fra. Dermed barberer Liverpool cirka 30 millioner £ af i FFP. Og det gør så at vi har besluttet os for at investere kraftigt nu. For at kunne på sigt konkurrere imod de rige svin.
/When I heard Cristiano Ronaldo was pictured holding a manbag, I was surprised it was a gucci bag and not another guy’s sack./ Frankie Boyle.
Skrevet af flotfyr_17
http://www.bbc.com/sport/live/31041053


Sterling ude i dag. Hvad gør vi her? Tager vi chancen med Balo, eller hiver vi Ibe længere frem på banen?
Jeg magter ikke at se på Lambert og Borini i dag.
Liverpool
Skrevet af Geddar , moderator
@Tjasper

Anciennitet er helvedes relevant, da anciennitet og CV´et påvirker lønnen i opadgående retning. Som Bosse er inde på handler det ikke så meget om denne kontrakt, men om fremtidige kontrakter der skal skrives. Og det ikke kun med Sterling (og her går der næppe mere end 2-3 år før han skal have en ny kontrakt), men også med andre spiller, der får en fast rolle. Og det skred der vil medfølge heraf er det rene gift for klubbens økonomi.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af andib
@Tjasper

Aner det ikke. Jeg har ikke hørt mere til det. Men klubben har præsteret underskud og mon ikke det ikke så alt for godt ud, når klubben i første omgang var i myndighedernes søgelys. Derfor har vi heller ikke bare råd til at give Sterling alt hvad han kræver, og det synes jeg heller ikke vi bare skal gøre.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Geddar og Bosse

Tror I Sterling er i Liverpool om 3 år? Jeg kunne godt forestille mig, det potentielt kan blive hans sidste kontrakt, skulle han underskrive denne. Det store problem for mig at se er at man har sat Sterling i en alt for fordelagtig forhandlings-situation fordi man ikke har fået fingeren ud af røven før 1½ inden kontraktens udløb.

Nu kan man stå med håret i postkassen til sommer og sælge ham for spotpris medmindre man får bundet ham i 4-5 år. Og det bliver naturligvis dyrt, men hvis Real banker på om en sæson eller to, så kan han måske sælges for det dobbelte end til sommer med 1 år tilbage af kontrakten.

Jeg ved det sgu ikke.. Jeg synes virkelig det er en rådden situation either way fordi man igen igen har været for passive. Det gør det så heller ikke bedre man har GlenJo rendende til en fuldstændig absurd høj løn.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Geddar , moderator
"Samtidigt har vi har haft mange indkøb"

De vil dog indgå i regnskabet over kontraktperioden, og ikke blot det år de er købt. Der kommer dog en indtægt på Suarez i det kommende finansår.

Lønprocenten er i den høje ende, og hvis der kommer et skred, som kan være resultatet hvis man allerede nu giver Sterling over £100k/ugen, kan det hurtigt komme til at gøre ondt.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Geddar , moderator
@Tommy

Hvis man påtænker at sælge Sterling om et par år kan det selvfølgelig bedre give mening at forlænge, hvis man regner med at salgsværdien øges markant.
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0