Snak

Mere indhold efter annoncen
Men ønsker man succes i ligaen på længere sigt, må man være konsekvent og lægge fokus dér, i stedet for at søge et quick fix gennem EL i år.


Synes det er en dårlig undskyldning, at man ikke kan præstere ligeledes i ligaen fordi man har spillet en midtuges kamp i europa. Det er da fair nok, at man vil se en udvikling i ligaen, men det kan da godt gøres samtidig med at man satser på EL eller CL. Vi er ude af alle andre turneringer, og det er ikke fordi de hold vi gerne vil konkurrere med, kun har fokus et sted heller.
Engang for ikke særlig mange år siden var vi et godt cup-hold, der samtidigt var stærkt nok til at ligge stabilt til i toppen af ligaen. Det må vi bare indse, at vi ikke er længere. Det ses ofte, at midterhold ikke formår at forene succes i Europa med at holde kadencen i ligaen. Og det er altså det, vi pt. er resultatmæssigt: Et midterhold.

"og det er ikke fordi de hold vi gerne vil konkurrere med, kun har fokus et sted heller"

Derfor er "gerne vil" nøgleordene her. Så længe vi ikke er deroppe hvor vi gerne vil være og sammenligne os med de hold vi gerne vil, må vi foretage de nødvendige prioriteringer for at sikre, at vi kommer derop. Indtil da giver det ikke mening at sammenligne os med de hold.
Aaahhh banter
Canal 8 har skrevet at Glen Johnson er dagens kaptajn, det kan da næsten ikke passe, når Gerrard starter inde?

EDIT: Gerrard har selvfølgeligt armbåndet på, det må være en slåfejl fra deres side, never mind.
Reina ser skarp ud i aften.


7-9-13

Hv<d lavede Luis dog?
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Så er det sgu da klart vi aldrig vinder, Suarez.
[I]Some poo has come out[/I]
Nu har vi nedprioriteret alle andre turneringer udover PL indtil videre, og det har sgu ikke givet nogen som helst afspejling i den hjemlige liga.

At man så heller ikke kan satse på EL, når alt andet er tabt, fordi man således mener at det giver en dårlig effekt i ligaen, er da mindre åndsvagt.
Hv<d lavede Luis dog?
Det han også blev kritiseret for i Ajax. Han brænder for mange chancer.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Han ser uskarp ud desværre!
Pinlig bane.
moderator
Erik Bo Andersen havde eksekveret mere koldblodigt end Suarez i den situation.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Vildt nok af 23.

Banen er ellers da godt nok noget lort..
Wise Men Say...
annonce