Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af stolpesten
750 mill. For coutinho?


Overdrivelse fremmer forståelsen. Men fortsætter han i samme stil, så ryger han stille og roligt op i 0,5 milliard-klubben...

Og stolpesten, var ikke skønt at se Joe Allen spille så godt igår?


Jo, altid dejligt når ens hold spiller godt..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Ser man det. Stolpesten er blevet så glad for Joe Allen han nu refererer til ham som hans hold.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Bones
Du skrev at der ville ligge 750. Mil. I klubkassen?
/When I heard Cristiano Ronaldo was pictured holding a manbag, I was surprised it was a gucci bag and not another guy’s sack./ Frankie Boyle.
Skrevet af jomic...
Rimeligt imponerende statistik, selvom det selvfølgelig er ubrugeligt når første halvdel af sæsonen er miserabel.

http://e1.365dm.com/15/0…3271679.jpg
Skrevet af Fossa dei Leoni
Hvordan har Markovic gjort det indtil videre?
Skrevet af Genne
Op og ned, og han ligner stadigvæk en der skal vænne sig til PL, uden at han på nogen måde er faldet igennem. Han er også ofte blevet spillet ude af position på wingbacken, hvor han har gjort det hæderligt sådan set.
Skrevet af Swordfishtrombone
-
Skrevet af cabra.
Mangler kun en sejr til jer i aften, for at vinde en god sjat penge. Hvordan regner i at stille op? Jeg tænker umiddelbart at i hellere vil spare spillere i weekenden mod Blackburn end i en must-win kamp mod Burnley?
Skrevet af Tjasper
Ja, jeg tror ikke der bliver sparet spillere som sådan, men det betyder jo ikke nødvendigvis at Rodgers ikke vil rotere lidt.

Tror dog det bliver tæt på genvalg fra i søndags, men måske med Sturridge i startelveren i stedet for Sterling der fik 120 minutter i torsdags og 90 minutter i weekenden.
Skrevet af D.B.R. ©
Et bud kunne være:

Mignolet, Can, Skrtel, Lovren, Markovic, Allen, Henderson, Moreno, Coutinho, Lallana, Sturridge

Alternativt:

Mignolet, Lovren, Can, Skrtel, Moreno, Markovic, Allen, Henderson, Sterling, Coutinho, Sturridge
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(321402220608)
håber på at Balo får en chance i front med Sturridge
Skrevet af andib
håber på at Balo får en chance i front med Sturridge
Begrundelse for dette?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Slettet(321402220608)
Jeg syntes at Balo fortjener en start med det spil han har vist i de kampe han har spillet efter vores gode periode startede.

I en kamp imod Burnley som vi må formode kommer til at stille defensivt op er det imø vigtigt vi har folk i feltet til de indlæg vi får slået og at en hjemmekamp imod et bundhold burde være tidspunktet hvor vi spillede med 2 angribere.

Udekampen imod Tottenham viste at det godt kan fungere
Skrevet af stolpesten
Burnley er det hold i PL der løber absolut mest. De er nærmest et hold med ADHD.. I sådan en kamp har vi ikke brug for en Balotelli der ikke rigtig gider at arbejde hårdt for holdet. Sterling bagved Sturridge vil derimod være vigtig til de dybe løb, mod deres til tider tunge forsvar...
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Slettet(321402220608)
Jeg er slet ikke enig, imod Besiktas løb Balo ligesåmeget i presspillet som de to S´er og han var klart bedre end dem i den kamp.

Så hele tiden at bruge den "nemme" med at han ikke kæmper og presser er altså skudt lidt forbi.

Iaften bliver der ikke plads til at løbe bagom forsvaret og vi har brug for fysik i angrebet.

Giv Sterling en Pause, han har set skidt og slidt ud på det seneste.
Skrevet af stolpesten
Jeg er overhovedet ikke enig i at Sterling ser slidt og træt ud. Så snart han er tilbage på en af de pladser han er "skabt" til, er han jo en helt anden. Rodgers tåbelige forsøg med at spilde hans talent som frontangriber ender forhåbentlig snart, for det er netop når han render rundt deroppe han falder ud af kampene og ser slidt og opgivende ud, lidt for tit.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Slettet(321402220608)
Helt enig i at han bliver brugt forkert og det er besynderligt når nu vi har angribere nok i truppen.

Men lad os bare blive enige om vi får de 3 point iaften ;)
Skrevet af Fribytter
Stolpest og Thomies, Sterling er jo ikke skabt til at spille offensiv midt. Han begyndte karrieren som back og blev senere rykket frem som kant. I sidste sæson eksperimenterede Rodgers så med tier-rollen - Moses fik bl.a. nogle kampe derinde på det tidspunkt, hvor Sterling mest af alt lignede en spiller, der var på vej til at blive lånt ud. Sterling fik så chancen og gjorde det fortrinligt. Men dengang snakkede folk allerede om, at Sterling var bedre på kanten end på den offensive midt, fordi han var en naturlig kantspiller. Sammenlagt har Sterling vel ikke engang været en offensiv midt i en hel sæson endnu, og det, der pt. lader til at være en af Sterlings store styrker, er alsidigheden. Det virker lidt tåbeligt at opfatte Sterling som en spiller, der bør være låst til en bestemt position for at gøre det godt.

Sterling er et fint alternativ til den forreste plads. Dels fordi det er højest usikkert, om Balo gider at være en holdspiller på dagen - og det er i øvrigt tæt på latterligt, at en god kamp imod Besiktas hos nogle fans totalt overskygger de mange kampe, hvor Balo ikke har gidet det kollektive arbejde og forsøgt at skyde på mål, så snart chancen har budt sig. Og dels fordi Rodgers også har en del alternativer til den offensive midt, som også gør det godt. Lallana spillede jo glimrende sidst, og Coutinho er formspilleren i PL i øjeblikket. Hvis man tillader sig at tænke lidt over, hvornår Coutinho har gjort det godt, så har det været, når han har haft en bevægelig og forholdsvis hurtig spiller foran sig, der er god til at søge i dybden. Og hvis man tænker lidt over, hvorfor Borini på et tidspunkt blev foretrukket som angriber på trods af, at hans kvaliteter på bolden og målnæse måske er de dårligste blandt angriberne, så er det, fordi Borini gjorde holdet bedre. Det samme gælder Sterling, når han spiller helt fremme. Det kan da godt være, at Sterling ikke kommer til at spille sine bedste kampe som angriber, men han gør så meget grundlæggende rigtigt, at holdet bare fungerer bedre, end hvis Borini, Balo eller Lambert spiller. Bare se på hvor godt presspillet fungerede, og hvor mange af de gode angreb Sterling var involveret i imod City? Det er da indlysende, at det fungerede godt med Sterling som frontangriber.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(321402220608)
Er ikke uenig mht. til Sterling, men mener bare som Stolpe at angrebet ikke er han plads før han bliver bedre til at afslutte.

mht. Balotelli finder jeg det på grænsen til latterligt at en spiller der efter en dårlig og doven start at spillet super godt på det seneste og direkte eller indirekte har sikret os 3 sejre i 4 af de sidste han har fået spilletid og desuden bidrager med det pres Rodgers finder så vigtigt, nu må manden sgu snart have fortjent lidt ros.

denne hetz svarer jo til hvis vi stadig snakkede fyring af Rodgers nu bare fordi han startede sæsonen dårligt!
Skrevet af Morten Juel
Ja Balotelli har været gangke fornuftig på det seneste og hans presspil er også blevet bedre. Men når folk siger at han ikke arbejder nok for holdet, så hentydes der ikke kun til presspillet, der hentydes til løb uden bold både offensivt og defensivt. offensivt uden bolden ofrer han sig stadig ikke nok for holdet. Han tager ikke de uselviske dybe løb hvor han ikke får bolden, men til gengæld skaber plads for sine medspillere. Der var flere eksempler i kampen i Tyrkiet hvor vi havde et kontraangrebet og Sterling og Sturridge var i boksen da vi fik afsluttet, men Balotelli var at finde stillestående midt på Besiktas´ banehalvdel. Ja han er blevet bedre i presspillet, men er stadig ikke på et ordentligt niveau som holdspiller
annonce
0