Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Haha taksaduha!

To fornuftige transfers allerede. Og en ny assistent på vej, hvilket meget gerne må blive enten Pako eller Hyypia. Spændende at se hvem der forlader skuden.
Skrevet af Bosse1983
Ings har i udgangspunktet været mere hængende, for så at rykke ind når spillet går mod baglinjen. Det var dog lidt den samme funktion Lambert havde i Southampton i sin tid, selvom han var en mere klassisk tank/targetspiller. Ings vil gerne have den i fødderne og er bedre på bolden, hvor Lambert gør sig godt i luftrummet, særlig med tilløb.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lynild
Så umiddelbart lyder Ings mere som en type, Rodgers kan bruge. Altså en der søger spilmulighederne, mens andre søger i dybden. Synes også at huske Ings lægge nogle gode stikninger mellem kæderne og kombinere godt i smpspillet, de gange jeg har set ham.
Skrevet af Hænning
Jeg tror Rodgers har set lidt af Suarez i Ings. Hårdtarbejdende spids, der er god i presspillet og som ikke er bleg for at løbe dybt. Suarez-light bevares.Han gør mange ting godt, gør Ings, men der er ikke mange ting han gør rigtig godt. En jack of all trades. Han gør ikke Liverpool til top-4 kandidat alene, men han bør være en styrkelse af bredden i angrebet. Ikke at det siger så forbandet meget ift. sidste sæson.
KROENKE RAUS!
Skrevet af Bosse1983
Folk skulle hellere skrive indlæg i stedet for at sparke bolde væk.

Jeg synes det er helt fint, også selvom der tilsyneladende er oprettet en turnusorsning, hvor bold.dk´s enfoldige trologdytter sidder klar nat og dag, for at give mig èn bold. Se på det som en pude at skrige i for de værste båthorn. Hellere den passiv-aggresive ènboldsstrategi, udført i stilhed og anonymitet, end at disse folk faktisk går til tasterne.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Lynild
Hænning,

Sidste sæson var forhåbentlig en enlig svale rent scoringsmæssigt (og med sæsonafslutningen skal defensiven nu også forbedre sig), og Ings kan nærmest ikke gøre det dårligere end de nævnte angribere. Det er selvfølgelig ingen verdensklasse signing, men en ung lovende spiller til ganske fornuftige penge. 6-8 mill. pund eller hvad der spekuleres i, bør kunne tjenes ind, hvis han viser sig ikke at slå til. Og mon ikke han kan blive bedre til sine spidskompetencer, spillet i de små, dybdeløbene og scoringerne? En ganske habil signing som I også siger.
Skrevet af Lynild
Ings tidligere holdkammerat Trippier kan i følge rygterne hans nye klubkammerat i Liverpool. Igen, ikke mange Burnley-kampe jeg fik set, men Trippier får roser med på vejen i den engelske sportspresse. Måske fin signing til vores højre back?
Skrevet af Tjasper
Til £3,5 mio. ville det være et fornuftigt supplement til en ellers lidt svagt besat position. Der er ikke nogen garanti at han vil gå ind og være et scoop, men med den sæson han har leveret i Burnley er der bestemt en chance for at han kan blive en ganske god signing.

Jeg ser dog langt hellere at man går all-in på Clyne og forsøger at få en nogenlunde fornuftig handel på plads der.
Skrevet af BernardRieux
Enig, Clyne ville være en drømme signing, hvis han kan fås til en rimelig pris (og overhovedet er interesseret i LFC). Men jeg så gerne, at man hurtigst muligt fik skudt Balo og Borini afsted og købt en ny angriber. Bare for at sætte en dæmper på utilfredsheden/uroen omkring Rodgers.
“Everything I know about morality and the obligations of men, I owe it to football.\" - Albert Camus
Skrevet af stolpesten
Angriberen er kommet til i Ings. Det har han da ihverfald selv skrevet på sin Twitter.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Genne
Nede i Milan render Nigel de Jong rundt og har endnu ikke skrevet under på en ny kontrakt. Han udtalte godt nok tilbage i september at han gerne vil forlænge, men jeg synes da klart det er et forsøg værd at lokke ham til Anfield. Fantastisk fighter, rutineret, og klart en af Milans bedste spillere i den turbulente periode de har været igennem de senere år.

Han ville pynte på den defensive midtbane og er ikke tvivl om, at det ville skabe en del mere ro i de bagerste geledder...
Skrevet af D.B.R. ©
Der findes mange fake Twitter-acounts.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af simplyjonathan
Det gør der, men Twitter har verified-system til at slås mod den slags. Den skulle vist være god nok:

https://twitter.com/Ings…16346267648
If Phil Jackson came back, still no coaching me.
Skrevet af D.B.R. ©
Sorry, læste den forkert, my bad.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Cheech
140 tegn er vel også lidt af en mundfuld for dig.
The Pensioner: \\\"så lad os bare sige, at jeg mener, at de 400 mio. forsvinder ved, at Chelsea øger deres indtægter og reducerer i deres udgifter. Det synes jeg er en gangbar forklaring - lidt udetaljeret, men trods alt, gangbar.\\\"
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, du er sej.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af jomic...
Vi har lavet den klassiske og købt en keeper der har stået godt når vi har spillet mod hans hold.

163 kampe for Bolton er dog lidt betryggende. Som minimum er det blevet til lidt skarpere konkurrence til Mignolet, sammenlignet med hvad Jones har kunne levere.

Skrevet af Tjasper
Enig.

En ligegyldig signing.
Skrevet af BoroDane
Er en reservemålmand ikke næsten altid en lygegyldig signing? Det handler vel i bund og grund om at finde en billig løsning der samtidig kan levere habil backup når han skal på banen. At have Bogdan som backup er bestemt godt nok. Men det kræver selvfølgelig at man følge lidt med uden for Premier League.
Lee Tomlin on Twitter \"My washing machine was making loads of noise I opened it and kompany crawled out I must of left him in my pocket\"
Skrevet af andib
I den kontekst at vi bare skulle have en reservekeeper, så er det en ligegyldig signing, men bestemt en god en af slagsen.

Der er/var vel ingen af jer, der troede vi skulle kunne hente Cech?
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
annonce
0