Snak

Mere indhold efter annoncen
Spillemæssigt virker holdet jo heller ikke ustoppeligt. Ja ok, Suarez gør måske, men han kan sagtens i næste kamp have indstillet sigtekornet lidt skævt. Hvis Skrtel gør comeback, så må man dog forvente, at holdet står bedre i luftduellerne. Spørgsmålet er dog, om ikke Rodgers har opgivet ham.

Det er da heller ikke fordi, at en udskiftning af størstedelen af det centrale forsvar umiddelbart lader til at blive enorm svækkelse på den korte bane. Spørgsmålet er jo så bare, om Rodgers leder efter spillere, der kan gøre det ligeså godt, men som er billigere i drift, eller om han mener, at forsvaret på den lange bane kan blive meget bedre med de rette spillere. Det må tiden vise.

Rodgers bliver dog nok under alle omstændigheder nødt til også at tænke økonomi ind i sommerens rokade. Skrtel er for dyr at have i truppen, hvis ikke han er et oplagt valg til en af de centrale forsvarspladser. Downing er måske også for dyr at have som breddespiller, selvom han er ved at få kombineret det balanceskabende og disciplinerede spil med et offensivt slutprodukt (hvilket jo også tildels skyldes, at de andre spillere kan finde ud af at score mål i denne sæson). Måske gælder det også for Henderson, og det er måske også derfor, at Allen har så relativt let ved at få spilletid på Hendersons bekostning på trods af dårlig form og skulderskade.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Lad os nu lige klappe hesten.

Vi har en stime på 3 sejre i træk, en klart opadgående formkurve og spillet har ihvertfald fremad banen været en fornøjelse. Men ligefrem at begynde at spekulere i, at holdet kan nå den ene eller anden placering bør man være forsigtig med. Vi har før vist, at vi har et meget lavt bundniveau og stabilitet er ikke et varemærke for Liverpool i denne tid. Det er også både forudsigeligt og helt orden, så længe der er progression og tegningen til noget stort er der. Og det er den!

Lad os bare tage en kamp ad gangen, vi kommer til at møde "mindre" hold, men samtidig hold, der vil kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne i kampen om at undgå nedrykning. Og lige netop den slags fysiske opgør har vi haft det ekstremt dårligt med...
Såvidt jeg ved var det mig der nævnte top 4, og det eneste jeg sagde var at jeg var optimistisk, og tror på det indtil det matematisk ikke er muligt mere. Dog fokuserer jeg også kun på en kamp af gangen, og så må vi se hvor vi står i 38. spillerunde.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
http://www.insidespanish…midfielder/

Godt spottet, hvis der er sandhed i den.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
moderator
Er han noget værd? Og kan han spille defensiv midt?
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Han er defensivmidt. Málagas bedste af slagsen IMO.

Ikke en typisk chilensk terrier, der buser frem i tacklinger og mister fatningen, men mere disciplineret i at læse spillet.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
Det lyder umiddelbart som en fornuftig signing, især hvis han er "gratis".

Uden at kende manden, så må han kunne et eller andet, hvis han har slået Toulalan af. Ham har jeg ihvertfald altid været imponeret af, og set som en god spiller.

Edit: og så har han et fedt garn!
Hvor jeg dog håbede at det var Isco da jeg læste overskriften.. Som var det eneste jeg kunne se i starten.. Men nok heller ikke på den position vi er svagest.
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Uden at kende manden, så må han kunne et eller andet, hvis han har slået Toulalan af.

Han har ikke slået Toulalan af. Franskmandens rolle er snarere tovejsmidtbanen, som han i øvrigt spillede lige foran Iturra i gårsdagens ChL-triumf.
En gyser er at holde med flagermus og ulve. Følg med på Twitter (@VCF__Nordic) & podcast (Valencia Weekly). https://soundcloud.com/valenciaweekly
aha :)

Det fremgik bare at den artikel du linkede, at han havde slået ham af, men det andet giver naturligvis ligeså god mening.
annonce