Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Genne
Så er jeg med andib :)

Jeg er enig i din første opstilling, og tror også det er den vi kommer til at se i en variant. Jeg tror til gengæld ikke Rodgers vil være bleg for at gå tilbage til 3-4-3 når vi begynder det hårde udeprogram. Defensivt fungerede det fint sidste år, og det må trods alt være det vigtigste i de kampe.

Spændende bliver det, og jeg er vild med, at vi har en del opstillinger at trække på, alt efter modstanderen.
Skrevet af andib
@Tjasper

Jeg svarer lige i Liverpooltråden i stedet for Gunners-tråden.

Jeg var i Costa Rica i godt et år i forbindelse med studieophold. Uden fjernsyn og internet det sted hvor jeg boede, der fik jeg set RIGTIG meget lokal fodbold samt på stamværtshuset.

Det var kun når jeg var på det sted hvor jeg var i praktik at jeg havde internet eller hvis jeg var på en af de lokale internetcaféer. Der fik jeg muligheden for at læse costaricanske aviser og ellers bare sætte mig ind i costaricansk fodbold.

Deraf interessen.

Jeg har stadigvæk mange venner derover, og følger så godt med i det herhjemmefra som muligt. De spiller dog ofte på helt ukristelige tidspunkter, så det bliver ikke til så meget som jeg gerne vil.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lynild
Jeg tror, at opstillingen på mandag vil afspejle, hvor man vil lægge presset.
Det er lidt svært at sige, hvilken størrelse Bournemouth er, om de skal presses i bund fra første fløjt. Starter Rodgers med to wingers og en off. midt, skal vi presse helt oppe, men har tre central midtbane, lægger vi presset fra andet geled.

Min frygt er, at klubben gerne vil sende et stærkt signal i første hjemmekamp, og derfor starter de dyre indkøb som bla. Firmino. Det kan betyde, at Can starter på bænken, selvom jeg ligesom jer håber på en trio med Hendo, Milner og Can.
Skrevet af Tjasper
Okay, fedt nok! Tak for svaret, andib.

http://www.thisisanfield…ke-im-back/

Studge on his way back. For helvede hvor jeg håber han kan få et langt forløb uden skader nu.
Skrevet af stolpesten
Rygtet om Sakho til Roma er godt nok taget til... Sælger fætter BR ham, så er det sgu sidste bevis på at han har hjerneceller, der er røget.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Tjasper
Jeg har kun set BR været ude at dementere.
Har også meget svært ved at tro at hverken Moreno, Markovic eller Sakho ryger nogen steder, og det skal de selvfølgelig heller ikke.
Skrevet af Smör40
Det seneste jeg har hørt ang Sakho er at Roma ville leje ham uden at sku betale andet end en del eller hele hans løn hvilket blev afslået af Liverpool. Jeg tror ikke så meget det er Liverpool der aktivt prøver at sælge ham men at Roma simpelthen bare har henvendt sig.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af WulfgarDK
Stolpesten, for det første har Liverpool officielt afvist at låne Sakho ud til Roma, og for det andet så forstår jeg ikke idéen i at man kalder sig selv Liverpool-fan, og hopper med på vognen af imbecile modstanderfans, der kalder Brendan Rodgers for fætter BR.

Men fint, hvis du gerne vil fremstå som en åndsamøbe, så fortsæt endelig stilen.
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af Fribytter
Rodgers har vel nærmest gjort alt for at opfylde Stolpests ønskeseddel denne sommer, men stadig er fokus på, hvad Rodgers kunne finde på at gøre, som Stolpest ikke bryder sig om.

Og så har Sakho selvfølgelig en pris. Han har været meget skadet i sin tid i LFC, og selvom jeg pt. har større fidus til Sakho end Lovren, så virker Sakho ikke til at kunne måle sig med tidligere generaler som Carra og Hyypia på den lange bane. Agger viste også et højere niveau i de første par sæsoner.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af andib
Jeg glæder mig til i aften. Jeg er noget spændt på hvordan Rodgers stiller op.

Har han fx tænkt sig at bruge Can i dag og hvad med Firmino, og hvem skal i øvrigt ofres, hvis Firmino skal spille?

Bliver det igen Gomez på backen eller bliver det med en mere offensiv Moreno. Rodgers kan selvfølgelig også vælge at lade backsene stå forskudt, som Fribytter var inde på i sidste uge. Det vil sige Clyne i en mere angrebsivrig rolle end Gomez i den anden side.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lynild
Rodgers taler om kontinuitet i bagkæden, hvilket kan tyde på, at der er genvalg.

Håber selv lidt på Can, Milner og Hendo på midten med Coutinho, Benteke og Ibe/Firmino fremme.

Og ja, ser meget frem til i aften!
Skrevet af andib
Jeg tror heller ikke det gør noget at lade Ibe starte på bænken. Han skal nok få masser af spilletid i år alligevel og behøver ikke at blive pacet for hurtigt frem.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Khankar
Håber på at Rodgers starter med Can inde denne gang. Hans indflydelse var tydelig mod Stoke.

Kan dog også forestille mig Rodgers starte med to mand på midtbanen (Milner og Henderson) for at give plads til Firmino, Coutinho, Ibe og Benteke på samme tid, modstanderen taget i betragtning. Bournmouth er et oprykkerhold og Liverpool spiller på hjemmebane. Tror ikke på en starter til Lallana denne gang.
Skrevet af Lynild
Enig Khankar, man kan godt være "nervøs" for, at vi starter med all gun blazing, dvs. hele frontkæden som du skriver. Håber som sagt også på at se Can fra start.
Skrevet af Lynild
Samme lineup som sidst, oh well det er også et stærkt hold.
Skrevet af Lynild
Sahko end ikke på bænken, bum.
Skrevet af TheRedScouser
Jeg er lettere skuffet over, at hverken Firmino eller Can starter i dag - og BR har givet genvalg til start 11´eren fra sidste kamp. Forhåbentlig er det ikke en tendens. Næste kamp mod Arsenal ude skal Can simpelthen bringes i spil fra start.
Skrevet af Mainy
Ja, og igen er Sakho helt udeladt af truppen... Har han pisset Rodgers af, eller hvad foregår der?
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Khankar
Øv, havde gerne set Firmino frem for Lallana. Can på bænken forstår jeg heller ikke. Hverken Milner eller Henderson dur som defensiv midt.
Skrevet af Swordfishtrombone
Var Sahko ikke småskadet? Måske meget godt at give ham en chance. Ærgerligt med Can.
-
annonce
0