Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Swordfishtrombone
Det er nærmest omvendt Benitez, hvor ligaen var distraktionen.

Uanset om vi vinder eller taber, bliver det fedt på søndag, tror jeg. Ikke noget fedtspilleri der. Elsker kampene mod Everton.
-
Skrevet af Tjasper
At det er en distraktion, er sgu en interessant tolkning, synes jeg. Så vidt jeg ved er klubbens målsætning at vinde et trofæ og slutte i top-4. Og vi er, så vidt jeg ved, stadigvæk med i samtlige turneringer, selvom resultaterne og spillet ikke just er prangende. Vi er heller ikke langt fra top-4, rent pointmæssigt.

Sidste sæson var vi i to semifinaler i de to "domestic-cups", og ser man på line-ups i de semifinaler er det ikke ligefrem fordi der blev sparet spillere. Vi var lidt uheldige med at ryge ud til Chelsea og mod Aston Villa, var vi bare ikke gode nok på dagen. Der var dog ikke noget der tydede på, at det var noget der bare skulle overståes.

Det er lidt tidligt at konkludere at de cups vi deltager i ikke bliver prioriteret, bare fordi man kalkulerer at man godt kan tillade sig at håbe på en sejr over Sion på hjemmebane med reserverne. Turneringen er lang, og efterhånden som modstanderen bliver bedre, tror jeg også startopstillingen bliver tilpasset til det.

Jeg venter i hvert fald med at kalde det en katastrofe til at vi rent faktisk er røget ud.

Skrevet af Tjasper
Rodgers har 3 uafgjorte på Goodison, så der er vel ikke nogen grund til at spille kampen. Vi ved jo alle godt, at det er hvad der er sket i fortiden, som definerer resultaterne. Rodgers kan hverken vinde eller tabe på Goodison, så vi bør måske spare nogle spillere i den kamp også.

Skrevet af Fribytter
@ Tjasper

Kan du huske, hvordan LFC hutlede sig videre i de to hjemlige cup-turneringer på trods af på papiret meget overkommelige modstandere? Swansea var vel det bedste hold, LFC slog i de turneringer sidste år. Der var imø. ikke ret meget overbevisende spil ved cup-præstationerne andet end en form for sejlivethed, der resulterede i en masse omkampe og forlænget spilletid. Til sammenligning slog LFC i 11/12 Stoke og Chelsea på udebane. Og Man. City i semifinalen over to kampe for at komme i finalen i CC. Og i FA-cuppen var det Stoke, Man. Utd. og Everton, som LFC slog på vejen til finalen samtidig med, at de lavere rangerende hold fik decideret stryg. Rodgers har ikke været i nærheden af at møde den form for modstand eller levere så overbevisende resultater. O

Og ja, Rodgers stillede ofte et stærkt hold. Han forsøgte jo at bruge cupturneringer til at generere momentum, men det virkede ikke. Spillerne oplevede ikke cup-turneringer som successer, der viste, at de godt kunne være med. Der var ingen forskel at spore. Cup-turneringer var hverken turneringer, hvor LFC høstede selvtillid eller et kærkomment afbræk fra en enormt skuffende PL-sæson. Rodgers forstod overhovedet ikke at sætte spillerne op til at spille om trofæer, nu kampen om fjerdepladsen ikke gik så godt. Men jeg forstår da sådan set godt spillerne. Under FSG har det udelukkende handlet om, hvordan LFC kunne bryde ind i topfire. Alt andet har været underordnet. Og det ved Rodgers jo godt. Han ved godt, at det var til PL-kampene, at det var vigtigst, at spillerne var sat op. Og spillerne ved det jo også godt. De ved godt, at det er på PL, de bliver målt og vejet - ikke på cupturneringerne. Når det er den kultur og den indstilling, som klubben fra allerøverste niveau har ønsket, så kan Rodgers jo ikke lige pludselig bare begynde at dyrke cup-turneringerne som muligheder for at generere momentum og skabe vinderkultur. Det virker bare desperat og påtaget. Kampen imod Aston Villa på Wembley var tydeligvis en stor scene, hvor LFC frygtede at blive til grin - det var ikke en kamp, der kunne redde sæsonen i spillernes hoveder.

Og det er ikke kun historien, der gør mig en smule pessimistisk mht. chancen for sejr i weekenden. Det er ligeså meget Rodgers tilgang til de kampe.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Swordfishtrombone
Her bliver jeg også nødt til at understrege, at de to semifinaler sidste sæson kom som følge af overordnet let modstand, og at vi alligevel famlede os til dem. Da vi så mødte modstand, blev vi sat på plads. Derudover levede vi en pinlig europæisk indsats.

Rodgers har endnu ikke vist cup-tække.

Lad os nu se på søndag. Ingen siger, at vi ikke vinder. Der er dog flere indikationer på, at vi ikke gør. Til gengæld har vi Sturridge.

-
Skrevet af KnoldSparkeren
Vi har i de kommende kampe: Everton, Tottenham, Southhampton og Chelsea. For mig ligner det en trænerfyring hvis han ikke vinder 3 af de 4, men det er vel samtidig også her han kan sikre sig mere tid i sædet, hvad siger i? Er Rodgers snart færdig, eller kan han reddes? :-)
Skrevet af Swordfishtrombone
Carragher har talt. 4-4-2. Det "eneste" der har fungeret under Rodgers, og øvrigt også det han har spillerne til.

http://www.thisisanfield…with-4-3-3/
-
Skrevet af Swordfishtrombone
Vinder Rodgers tre af de fire regner jeg bestemt med, at skuden er vendt. Kommer selvfølgelig an på spillet, men det giver tid.
-
Skrevet af Tjasper
@Fribytter

Jo, men var der i det hele taget ikke mange "forhutlede" kampe i sidste sæson, også i ligaen? Det behøver da ikke være et udtryk for at man ikke prioriterer cup-turneringerne, at man ikke formåede at køre modstanderne over.
Men det vil vel altid være et spørgsmål om at prioritere ressourcerne, og derfor synes jeg som udgangspunkt det er helt fint at spare spillere i de første faser af cup-kampene, hvis modstanderen på papiret er et stykke fra det niveau som Liverpool bør have, og som det har været tilfældet både i Europa League og den ene Capital One Cup kamp vi har spillet.

Men jeg forstår da sådan set godt spillerne. Under FSG har det udelukkende handlet om, hvordan LFC kunne bryde ind i topfire.


Og der er da heller ikke noget overraskende i at Liverpool har Premier League som første prioritet på samme måde som Tottenham, Man Utd, Chelsea, Man City og Arsenal også har det. Eller er det fordi Liverpool skal begynde at gå all-in på at vinde de mindre prestigefyldte cups og så bare acceptere at vi alligevel ikke kan komme i top-4, som vel også var en del af pakken med Dalglish.
Jeg synes det er en fair prioritering at satse på Premier League, som den klare første prioritet og at man så tilpasser holdet til de modstandere der kommer op af bowlen i de forskellige cups og dermed venter til at køre det helt store kavaleri i stilling til når vi møder modstandere af en lidt højere kaliber.

Og ja, Rodgers stillede ofte et stærkt hold. Han forsøgte jo at bruge cupturneringer til at generere momentum, men det virkede ikke. Spillerne oplevede ikke cup-turneringer som successer, der viste, at de godt kunne være med. Der var ingen forskel at spore. Cup-turneringer var hverken turneringer, hvor LFC høstede selvtillid eller et kærkomment afbræk fra en enormt skuffende PL-sæson. Rodgers forstod overhovedet ikke at sætte spillerne op til at spille om trofæer, nu kampen om fjerdepladsen ikke gik så godt.


Jeg ved heller ikke om jeg er helt enig i dette - at Rodgers forsøgte bruge cup-tuneringerne til at genere momentum.
8/9 ud af de 12 "domestic cup-kampe" som vi spillede sidste år blev spillet i den periode, hvor vi havde et resultatmæssigt momuntum fra Premier League, og hvor vi på ingen måde var ude af kampen om top-4, så den præmis holder ikke helt, synes jeg ikke. Vi havde netop et resultatmæssigt momentum vi kunne tage med over i cup-kampene og at det skal være den vej rundt, synes jeg nu heller ikke der er noget galt i, når nu top-4 er den klare første prioritet.

Da vi skulle møde Villa på Wembley var holdet ret skrøbeligt efter en række skuffende resultater i PrL der reelt havde sendt os ud af kampen om top-4, så der kan man snakke om at det momentum vi ikke havde i ligaen på det tidspunkt, blev ført videre med over til FA-cuppen. Og det er så der, at jeg til en vis grad, kan forstå at man er kritisk over for Rodgers. For da burde BR jo, på trods af nogle dårlige resultater i PrL, at kunne sætte holdet op til at tilspille sig en finaleplads mod et hold, der på papiret var svagere end os selv.

@Swordfish

Jeg køber heller ikke helt den med Benitez. For hvordan var det at det gik i hans sidste sæson? I lang tid havde han kunne være næsten sikker på en placering i top-4, idet konkurrencen var knap så udtalt som den er nu og som den blev i hans sidste sæson, og derfor kunne han bedre tillade sig at koncentrere sig om cup-turneringen. Man kan måske af samme grund sige at det var med til at gøre at han aldrig vandt Premier League.
Skrevet af Tjasper
Og det er ikke kun historien, der gør mig en smule pessimistisk mht. chancen for sejr i weekenden. Det er ligeså meget Rodgers tilgang til de kampe.


Til kampene på Goodison? Hvad er det for tilgang vi kan udlede af resultaterne 0-0, 2-2 og 3-3, uden overhovedet at skele til materiale, momentum og tidspunkt på sæsonen?

Skrevet af andib
Jeg køber heller ikke helt den med Benitez. For hvordan var det at det gik i hans sidste sæson? I lang tid havde han kunne være næsten sikker på en placering i top-4, idet konkurrencen var knap så udtalt som den er nu og som den blev i hans sidste sæson, og derfor kunne han bedre tillade sig at koncentrere sig om cup-turneringen
Det er vel velkendt og almindelig accepteret at Benitez er/var en fremragende "cup-manager". Udover to finaler i ChL med Liverpool, så vandt han jo også Europa-League med Chelsea i det halve år, hvor han var caretaker for Chelsea.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Tjasper
Det ændrer dog ikke på at han havde helt andre betingelser at arbejde ud fra end Rodgers nu har. Ikke dermed sagt at Benitez ikke er en god "cup-manager".

Men personligt, vil jeg også hellere slutte i top-4 end jeg vil vinde FA-cuppen. Til gengæld vil jeg hellere vinde Europe League end at slutte i top-4.
Skrevet af andib
Selvfølgelig havde han andre betingelser end Benitez havde både på den ene og den anden måde. Benitez havde til gengæld chip & chap at kæmpe med, så den går selvfølgelig begge veje. Selvom det bliver en pseudo-diskussion, så kan det være at Benitez kunne have tiltrukket andre navne som manager for Liverpool med de nye ejere end "no-name" Rodgers kan/kunne.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Fribytter
@ Tjasper

Jeg skriver netop, at Rodgers forsøgte at prioritere cup-turneringerne højere i sidste sæson, men det lykkedes ham bare ikke at overbevise spillerne om, at det var vigtigt at vinde et af de "mindre" trofæer.

Rodgers´ måde at forsøge at opbygge en vinderkultur har indtil nu ikke fungeret. Dalglish vandt noget med en anden tilgang. Benitez vandt noget med en tredje tilgang. Rodgers´ tilgang er åbenlyst at nedprioritere det at vinde noget, hvilket så burde give en fordel i PL. Om den fordel faktisk eksisterer er meget tvivlsomt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Tror mere det handlede om at, i og med man prøvede at vinde flere turneringer, samt man skulle lave catch-up med meget lidt plads til yderligere fejl, at holdet simpelthen manglede energi til sidst.

Der var jo flere spillere som havde over 50 kampe, fordi man prøvede at stille i stærkeste mulige opstilling, om det var Carling cup, CL/EL, FA eller ligaen. Det er nok det som er lærdommen i denne sæson, hvor man prøver at bruge bredden.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Smör40
Hvordan fanden får Barkley ikke gult for at tonse bolden væk efter dommeren fløjtede endda lige foran ham.

Regler er regler og det var et klart gult kort.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Mainy
Hvor er det typisk!

Alle mål vi lukker ind er på fejl!
You'll Never Walk Alone
Skrevet af stolpesten
En eller anden dag, så opdager Rodgers nok at Can ikke er forsvarsspiller..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af WulfgarDK
Jeg har fået nok. Jeg har altid støttet Rodgers offentligt, men i dag er den berømte dråbe der fik bægeret til at løbe over.

Fint nok at ville spille med 3 forsvarere bagved, men så brug da for helvede Joe Gomez i stedet for en midtbanespiller dernede. Gomez havde aldrig lavet den kæmpebrøler.

#rodgersout
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af Mainy
Er uenig i, at Emre Can har spillet en dårlig kamp.
You'll Never Walk Alone
annonce
0