Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af bendixboogie
Det var også min umiddelbare tanke om Sammy Lee...

De skriver over på Onside at Klopp skulle ville hente Levandowski. Det lyder rimlig vildt hvis vi skulle kunne hente hvad der vel PT er verdens bedste 9´er...?
Min umiddelbare tanke var at hvis han skulle videre fra Bayern, ville det blive sydpå til Real eller Barca...
Men hvis han nu har har verdens største mancrush på Klopp, kan det selvfølgelig godt ske ;-)
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Klopp ansættelsen har bare givet online aviserne incitament til at starte en ny lavine af klik-bait om spekulation om nye spillere til klubben.

Med Sturridge, Benteke, Ings, og Origi, hvor førstnævnte lige er kommet tilbage, og de 3 andre lige er kommet til klubben, så er det næppe på angriber pladsen der bliver kigget på forløbigt.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Bosse1983
Men hvis han nu har har verdens største mancrush på Klopp, kan det selvfølgelig godt ske ;-)

Så havde han næppe været i Bayern.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af andib
Jeg er helt enig med BIF. Angrebet er garanteret det der bliver forstærket til sidst og klubben skal i hvert fald først have afgange i angrebet før end der bliver hentet en ny mand ind.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af AlstrupLFC
Både Henderson og Milner er løbestærke, så jeg kunne sagtens se dem begge få plads i Klopps start-11´er. For der skal løbestærke spillere til at kunne spille efter Klopps spillestil.
Skrevet af +128477
Det er en spændende trup, og man må formode, at Klopp får lov at handle i januar. Liverpool kan givetvis profitere af det netværk, ders nye træner har. Tyske topspilllere som Lewandovski og Reus, P. E. Aubameyang og Hummels har været nævnt. Hvis han så kun lande en af dem!


Premier League er tæt i år, og Liverpool skal no komme
Skrevet af stolpesten
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af WulfgarDK
You'll Never Walk Alone! Changed from doubter to believer! We cannot, of course, disprove God, just as we cannot disprove Thor, fairies, leprechauns and the Flying Spaghetti Monster. - Richard Dawkins
Skrevet af stolpesten
Der er lavet en preorder herfra :D
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Lynild
Bruger123456,

Det er klart, at signingen af Klopp giver genlyd, men lad os nu se, hvad manden kan, før vi begynder at drømme om top signings. Hvis vi taber alle kampe fra nu til nytår, tvivler jeg på, at vi lander nogle topnavne.

Desuden mener jeg, at der er rigeligt at bygge på med den her trup, især offensivt som det er påpeget. Vi har 3-4 spillere, der nærmest venter på den rette mulighed for at bryde igennem til det øverste lag.

Vi er tyndt besat på kanterne (Markovic?) og mangler måske en god back mere (Flanno?), ellers er det forsvaret og målmandsposten, der halter efter i kvalitet. Her er mine penge på Gomez og Sakho, mens Skrtel i bedre form er svær at komme udenom.

Igen, vi er med i alle turneringer, så der bliver rigeligt med kampe til alle.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Jeg kunne godt forestille mig at Can bliver CB.

Hvis jeg skal være ærligt, så tror jeg kun der kommer en midtbane spiller ind, med noget fysik, hvis nogen, hvis altså Can forbliver CB.

Tror også det er vigtigt med ro, efter så mange spillere er kommet til klubben over de seneste par sæsoner.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af jomic...
Jeg tror du har ret BIF, nu vi alligevel sidder og gætter, kan det godt være Klopp ser Can som en midtbanespiller der kan omskoles til forsvaret, lidt a la Hummels. Uden at jeg kender historikken for hvordan Hummels proces var. Måske en af de gæstende Dortmund-fans kan give lidt info på den front? Can har dog ikke imponeret i forsvaret, langt fra.

Ja, stabilitet er en mangelvare. Jeg tror heller ikke på endnu en storvask, vi er simpelthen nødsaget til at få truppen spillet sammen, det gør man dårligt ved 6-8 udskiftninger pr. sæson. Klopp kan så derfra identificeret et par positioner der kræver en mand eller to ekstra, hvis han eksempelvis vil spille med deciderede kantsspillere eller vores forsvar bare er så håbløst som det har set ud længe.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Det er lige det jeg tænker, Jomic - med hensyn til det hele.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Geddar , moderator
Det ville næsten være synd at skole Can som midterforsvarer. Hans potentiale på den centrale midtbane er temmeligt stort, og SÅ svært er det heller ikke at finde boldfaste midterforsvarere uden at vælte økonomien. Det er straks sværere med centrale midtbanespillere der er gode i begge retninger.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Lynild
Det giver heller ingen mening for mig Geddar.

BIF og jomic, hvad er det lige, der gør, at I tror, at Cans fremtid ligger i forsvaret? Det kan næppe være hans forsvarsspil.

Til gengæld kan vi godt bruge hans evner på midten, hvor han udover at have teknik, løbevillighed og overblik samtidig er en trussel på distancen.
Skrevet af Fribytter
Klopp vil være den første LFC-træner til ikke at hente en spiller fra den klub, han trænede før skiftet siden Shankly, hvis ikke der bliver hentet en Dortmund-spiller i de næste par vinduer.

Men jeg regner da også stærkt med, at et trænerskifte er et signal om, at klubben har tro på store dele af spillertruppen. Ellers burde det jo have været komiteen eller dele af den, der var blevet fyret. Og helt overordnet set så plejer en træner også at bruge pengene dårligst i de første vinduer. Selvom Klopp ikke har ansvaret for indkøb som sådan, så skal komiteen og Klopp nok også lige finde hinanden.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Om ikke andet må vi forvente, at Klopp kan hente fra Bundesligaen, hvor der er mange interessante emner.

Jeg synes bare, at det er liiige tidligt nok at tale transferemner. Men okay, Netto havde fuld udblæsning på julesalget, da jeg var ovre efter pålæg her nu, så jeg kan godt forstå, hvis folks fokus er på at brænde skejser af.
Skrevet af jomic...
@Geddar/Lynild,

...nu vi alligevel sidder og gætter...
...Uden at jeg kender historikken...
...Can har dog ikke imponeret i forsvaret, langt fra...


Jeg skulle mene jeg er rimeligt klar i mælet omkring at det er et rent gæt fra min side, udelukkende baseret på at der skete det samme med Hummels. Vi er helt enige i at Can i midterforsvaret har været elendigt - men det skriver jeg også. Hvorfor jeg samtidigt godt kunne Dortmund-fans input til historikken omkring Hummels.

Men det kan jo vise sig irrelevant hvis Klopp finder en kombination af Skrtel, Lovren, Sakho, Gomez eller Toure der fungerer. Det er dog for mig at se stadig vores største usikkerhedsmoment, hvorfor jeg ikke ser det som fuldstændig utænkeligt eksperiment fra Klopps side, at se Can i forsvaret.

Can har i sin Liverpooltid været bedre på midten end han har været i forsvaret. Men der har også været præstationer centralt hvor han eksempelvis ikke har vist sig som en PrL-midtbanespiller. Bedst eksemplificeret i 0-0 kampen mod Hull på Anfield i 14/15 hvor han trak sig fra taklinger flere gange og samtidigt faldt igennem på de parametre han burde mestre.

Men der er ingen tvivl om at vi har brug for Cans spidskompetencer, BR fik dem bare ikke aktiveret ofte nok (der har dog også været gode præstationer), hvis og såfremt Klopp kan få Can i gang er det fint med mig - om det så er på midten eller i forsvaret.
Skrevet af Tjasper
Det bliver spændende at se hvordan lineup bliver på lørdag. Mon ikke det giver en lille indikation på hvordan han ser de forskellige spilleres roller på holdet.

Der er i hvert fald en del spørgsmålstegn, synes jeg.

Vil han rykke Sturridge ned, så han har udgangspunkt på kanten?
Skal Milner fortsætte med at spille på den centale midtbane eller skal han nu være Liverpools Kuba ude på kanten?
Har Klopp tiltro til at Emre Can kan udvikle sig til at blive en midtbaneprofil i Premier League eller vil han omskole ham til CB?
Hvilke midterforsvarere foretrækker han?
Er Lucas tiltænkt en rolle på holdet?
Har Klopp mod til at introducere Ibe og/eller Gomez allerede i sin første kamp?

Jeg tror tre af de skadede spillere, Benteke, Henderson og Firmino, som udgangspunkt, er tiltænkt nøgleroller, så de får selvfølgelig indflydelse på hvordan nogle af de andres roller bliver, når de er klar igen.

Jeg tænker at Klopps stærkeste opstilling kunne blive noget lignende det her:

Migs
Clyne-Skrtel-Sakho-Moreno
Milner-Hendo
Firmino-Coutinho-Sturridge
Benteke

De største spørgsmålstegn for mig er hvordan han sætter midterforsvaret og den centrale midtbane sammen. Jeg er ret meget i tvivl om hvordan han vil benytte Milner og Can og alt afhængig af det, om Lucas så vil have en rolle at spille i startopstillingen. Det er for mig heller ikke givet at han vil sværge til Skrtel og Sakho i midterforsvaret, men det er dog mit bedste bud.

Jeg glæder mig også til at se hvilken rolle Lallana bliver tildelt. Jeg er en af dem der tror at han passer fint ind i systemet, så han kan sagtens komme til at spille en rolle som en effektiv rotationsspiller.

Skrevet af BlivIkkeFanatisk
@Geddar og Lynild,

BIF og jomic, hvad er det lige, der gør, at I tror, at Cans fremtid ligger i forsvaret? Det kan næppe være hans forsvarsspil.
For mig har han de kvaliteter der skal til, og jeg mener at Rodgers så rigtigt her. Can hjalp til rigtigt meget med at gøre de andre mere sikre, via hans sikre boldomgang. Jeg synes hans kvaliteter er mere sjældne hos en CB end det er hos en midtbanespiller.

Min fornemmelse, omkring Can har altid været Beckenbauer, selvom man ikke rigtigt bruger libero længere. Og med en Henderson der render fremad, så vil det være bedre, i mine øjne at Can gjorde det fra forsvaret, meget som Agger gjorde, og vi ikke har haft siden. Og jeg stoler altid på mine fornemmelser.

Desuden synes jeg Can har gjort det bedre som CB end midtbane. Han har smidt utroligt mange bolde væk især som midtbanemand.

Det ville næsten være synd at skole Can som midterforsvarer. Hans potentiale på den centrale midtbane er temmeligt stort, og SÅ svært er det heller ikke at finde boldfaste midterforsvarere uden at vælte økonomien. Det er straks sværere med centrale midtbanespillere der er gode i begge retninger.
Jeg er ikke enig. Synes det er langt sværere at se de kvaliteter hos forsvarsspillere, end midtbanefolk. Og med tanke på at de fleste af vores forsvarsspillere er mere eller mindre boldmongoler, så synes jeg det ligger ligefor, så vi kan få en mere rutineret midtbanemand til at vinde midten.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
annonce
0