Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Swordfishtrombone
Nu så jeg kun 2. halvleg med et øje. Var det 4-4-2 diamant i aften?
-
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Men sammenligner vi så med Martial, så kan jeg altså stadigvæk se noget med potentiale i Martial end i Origi, men han har selvfølgelig også været dobbelt så dyr (eller kan blive det)
Origi kostede £10 mil, og Martial kostede £36 mil med mulighed for £58 mil. Origi scorede 8 mål i ligaen og Martial 9 i sidste sæson.

Nu så jeg kun 2. halvleg med et øje. Var det 4-4-2 diamant i aften?
Ja.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af Vincent Gigante
men noget kunne tyde på at han [Sturridge] ikke er helt så meget skadet som der ellers bliver givet udtryk for.


Steven Gerrard har givet lidt indblik i dét der i hans seneste bogudgivelse, hvor han sammenligner Sturridge og Suarez i deres tid i klubben.

Suarez havde den der vilje og gejst, der drev alle frem - og han ville stille op, selv hvis han ikke var helt fit.

Det var helt modsat med Sturridge, der skal piskes i gang og hurtigt kan kyses ud af den i de store kampe. Stevie fortæller om kampe, hvor Sturridge op til kampstart fortæller, at han ikke føler sig helt fit eller klar, selv om han er gået igennem flere tests op til og fået grønt lys.

Så, ja, der er måske noget om snakken - at Sturridge kan have en eller anden form for (mental) blokering, der påvirker ham fysisk og som fodboldspiller.
.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Der blev givet lidt tilbage til Soton fansene der piftede af Lovren og Lallana: https://vine.co/v/iWr3xL0h0Ew

Gode billeder af Klopp og Hendo:
https://streamable.com/zulc

Og så lavede Klopp en Rafa:
https://vine.co/v/iWr1VzIrDte

https://www.youtube.com/watch?v=tUlTSUSnL4AHe’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Fangst
Swordfishtrombone

Her er der et lille skriv om de taktiske aspekter fra kampen:
http://www.thisisanfield.com/2015/12/liverpool-tactical-overview/
Skrevet af Lynild
Fribytter og Tjasper,

Nu var I lidt inde på, om man/Klopp bygger op om Sturridge, og det synes jeg netop ikke, at man gør. Jo, er manden klar og i form, så spiller han (og scorer), men det seneste par uger viser jo også, at vi har mange målscorer, og at det i høj grad er konceptet, der driver værket, ikke enkelte spillere.

Konceptet der bygger på en bundsolid defensiv (det er tydeligt under kampene, hvor der dirigeres) med tilbageløb og genpres, der så giver rum til de her omstillinger. Det fungerer bedst pt., når modstanderen presser op og står højt i banen. Vi har stadig til gode at bryde en meget defensiv modstander ned, cue Stoke og tænk Palace og Kazan. Men det gør jo ikke så meget, når pointene kommer imod alle andre hold :)

December bliver rigtig spændende, især ift. hvordan man vil møde de forskellige modstandere, og hvordan der vil blive roteret. Vi har en ekstremt alsidig trup med mange spændende unge spillere. Brad Smith - hvor kom det kongeindlæg fra?
Skrevet af Fribytter
@ Lynild

Helt enig. Klopp har jo også brugt fire forskellige angribere indtil videre og skabt ok resultater med alle fire, så det er ikke sådan, at Klopp lader til at kræve noget helt bestemt af angriberne.

En klar forskel på Rodgers og Klopp, hvad angår det etablerede forsvarsspil, er imø. den defensive midtbane. Rodgers ville helst kun have en defensiv midt, og han skulle helst konstant befinde sig centralt i banen (lidt ligesom Busquets i Barca). Under Klopp ser man ofte en eller to centrale midtbaner foretage løb i banens bredderetning - den slags løb, som Rodgers nærmest bandlyste - for at støtte backs med at forsvare og isolere modstanderen i små rum. Der var faktisk lidt problemer med de løb i begyndelsen af kampen igår, hvor Southampton kom frem til nogle overtalssituationer på kanterne, men i forhold til hvor usikkert forsvaret til tider så ud i diamant-formationen under Rodgers, så var problemerne ikke udtalte igår.

Men når Klopp har kunnet løfte holdet så meget i sine første kampe, så tyder det også på, at forgængeren har leveret et ok grundarbejde. Presspillet virker ikke fremmed for spillerne. Kontrafasen har også bare virket som noget, der lige skulle støves af. Klopp er kommet ind med friske øjne, en anden tilgang til især defensiven og med en mere vindende personlighed og et CV, der i sig selv overbeviser spillerne om, at det Klopp fortæller dem, er det rigtige. Og så er der nok også en større tydelighed i det, han kræver af spillerne, fordi han har større erfaring fra allerøverste niveau. Han har i hvert fald hjulpet spillere som Moreno og Lallana med at ramme en god form gevaldigt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
@ Adamantium1

Sturridge er garanteret mere nervøs for skader end Suarez. Og han har da helt klart også en anden mentalitet end Suarez på banen. Men det påfaldende ved Sturridges scoringer er, at det ofte er meget vigtige mål. I den sæson, hvor Suarez blev topscorer, scorede Sturridge flere vigtige mål forstået på den måde, at han scorede flere mål på tidspunkter af kampene, hvor LFC ikke var foran. I går scorer han jo også de to mål, der fik LFC tilbage i kampen. Han lader så ikke til at have det ekstra gear som Suarez, hvor han bare bliver ved med at presse på for scoringer - måske fordi han passer mere på sig selv, når kampene er mere eller mindre afgjort - men jeg kan ikke nikke genkendende til billedet af ham som angriber, der falder ud af de store kampe og ikke slår til, når der er brug for ham.

Hvis jeg endelig skal give mit lommepsykologiske bud på Sturridges klageri i omklædningrummet inden kampe udover, at han døjer en del med skader, så tror jeg, at det dybest set bunder i selvoptagethed. I går satte han sig også ned på græsset og tog sig til anklen. Det viste sig bare at være støvlen, der skulle sættes på plads, men han vidste jo godt, hvad alle tænkte, da han satte sig ned. På det punkt er han nok helt ulig Agger, og jeg vil tro, at Agger passer bedre på billedet af en machofodboldspiller, der aldrig piver på trods af skader og den slags (i Aggers tilfælde har det jo så ved enkelte lejligheder været et problem, at han ikke har tilkendegivet, at han har været skadet), og jeg tror, Agger passer langt bedre på Gerrards ideal om en skadesplaget klubmand end Sturridge.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Fribytter,

Forsvarskæden er som du også siger rykket en tak frem og spiller i højere grad på f.eks. Cans forcer; en spiller der virkelig led under Rodgers. Spillerne synes at have fået mere individuelt ansvar, hvilket tydeligt ses på f.eks. Can, Lovren, Moreno m.fl.

Jeg tror, at spillere som Can og Lovrens præstationer før i høj grad hænger sammen med Rodgers´ frygt for at indkassere mål, især i den sidste del af hans virke. Hvilket jo er underligt, altså den ekstreme fokus på defensiven, for Rodgers plejede at tage chancer i forsvaret, spille mand/mand med en fire mand bagtil og til tider en diamant på midten, men efter målene forsvandt, så ja, vi kender historien.

Og Klopp var også tiligt ude og rose Rodgers og hans arbejde med truppen. Rodgers malede jo bare sig selv op i en krog ved at forme sit koncept rundt om enkelte spillere og deres evner. Det var jo ren katastrofe, at man ikke kunne erstatte Suarez og Sturridge.

Skrevet af Lynild
Argh jeg blev afbrudt af småbørnsputning! Synes der var noget mere, jeg ville have skrevet.


Det bliver spændende i Neubourg. Holdet er et såret dyr, men burde ikke være en trussel. Firmino og Benteke må gerne starte for min skyld.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Ms Cooper told the ECHO: “I spoke with Jurgen about the work we do as the LFC Foundation and he said he would do all he could to help us which was fantastic to hear.

“But then he also gathered all the players together to hear about our work and spoke to them himself first.

“He told them that their first responsibility as Liverpool players would always be to win games and win trophies. But he told them that after that they also had a responsibility to the community and city as a whole.

Nu har man så muligheden for blandt andet at vinde en middag med Kolo i hans hjem, en middag med Klopp, spille golf med Milner, eller få et brasiliansk måltid med Lucas, Firmino og Coutinho. Alt går til Liverpool Foundation.

http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/football/football-news/what-klopp-told-liverpool-fc-10546673?
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Lynild
Eller en middag med Ms. Cooper? Ku´ godt.
Skrevet af Tjasper
Klopp er beriget med lidt af et luksusproblem til kampen mod Newcastle med nøglespillere der er vendt tilbage fra skade og mere perifære som spillere som Allen der begynder at levere, mens Ibe og Origi begynder at vise lidt af deres talent frem.

Bliver spændende at se hvordan han vælger at stille op på søndag.
Skrevet af BlivIkkeFanatisk
Og Klopp var også tiligt ude og rose Rodgers og hans arbejde med truppen. Rodgers malede jo bare sig selv op i en krog ved at forme sit koncept rundt om enkelte spillere og deres evner. Det var jo ren katastrofe, at man ikke kunne erstatte Suarez og Sturridge.
Ja, det er sgu for dårligt man ikke kan finde en løsning på 50 manglende scoringer i en sæson, når man sidder med kapaciteter som Borini, Rickie, og Balotelli. Det er rent selvmål at bygge spillet op omkring truppens forcer, når klubben vælger at sælge og lade Sturridge være skadet, og Gerrard blive gammel, med lønningsloft, og så hente spillere, som ikke passer til profilen af dem som de skal erstatte, og derefter sælge fartraketten Sterling. Det er simpelthen ikke godt nok, Rodgers. Han burde have tænkt sig om, inden han byggede spillet op omkring Gerrard, Sterling, Sturridge og Suarez. Ganske ulig da Rafa byggede spillet op omkring Mascherano, Gerrard, Alonso og Torres.

Nå, men Rodgers fik da hentet spillere ind som Klopp kan bruge.
٩๏̯͡๏۶ “From Doubter to Believer” Suarez - The Ambassador of Kwan.
Skrevet af stolpesten
Den er sgu lidt underlig med Coutinho´s skade. Første melding: Lille forstrækning der ville holde ham ude af måske en enkelt eller to kampe. Han er stadig skadet, og heller ikke med i morgen. Er der gået lidt Wenger i Klopp allerede? :)
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Fangst
@Stolpesten

Selvom Arsenal altid synes at have en overflod af skadede spillere, virker det som om, at de har svært ved at identificere, hvad problemet er; og dermed gøre noget ved det. Klopp kræver med sin højintense spillestil en del af spillernes fitness. Det faktum, er jeg overbevist om, har påvirket en del spillere. Man kan dog håbe, at skadesfrekvensen vil falde, når truppen er vant til at spille i højt tempo over en hel kamp. Klopp lader også til at ville "skadesproblemet" til livs: http://www.liverpoolecho.co.uk/sport/klopp-defends-liverpool-fc-medical-10359638

Samtidig synes jeg, at det er vigtigt at huske, at Klopp er ret god til at rotere mellem spillerne. Jeg har faktisk været særdeles positiv over, hvordan han tænker på kommende kampe, når han sparer visse spillere - uden at stille et decideret svækket hold - enten ved at lade dem spille 60 minutter, lade en karantæneramt spiller spille hele kampen eller helt undlade at bruge en spille. Lucas og Can har begge fået lov at spille fuld tid i kampe, hvor de den efterfølgende kamp har karantæne. Firmino, Benteke, Moreno, Lallana og Coutinho er blevet taget ud af kampe for at holde dem friske til den næste. Skrtel, Benteke, Firmino, Milner, Can og Clyne er blevet sat på bænken for at blive sparet.

Det virker måske ret indlysende og banalt, men jeg synes stadig, at Klopp er langt mere fremsynet i sit valg af spilere end Rodgers. Han er simpelthen bare bedre til at bruge sin trup. Derfor virker det også til, at truppen er stærkere nu, end den var for bare to måneder siden. Klopp har virkelig et luksusproblem, når han i morgen skal forsøge at sætte et hold.
Skrevet af lindkvist
Nu har jeg gået og undret mig siden onsdag, og jeg har stadig ikke fået opklaret det, så nu spørger jeg lige herinde...
Hvorfor bliver folk ved med, at skrive at Origi scorede hattrick mod Soto? Så vidt jeg kan se, og så vidt jeg så i kampen, så var det Sturridge x2, Moreno, Ibe og 2x Origi?

Både de danske og engelske kommentatorer snakker om hattrick, så jeg er bare lidt forvirret? Scorede han ikke kun 2?
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Han har en fod på Morenos skud til 3-1, og Origi fik også tildelt scoringen.

Det kan dog være svært at se, men i slow kan man lige se han retter den en smule af inden den går i nettet.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Smör40
Origi scorede 3 målet med Moreno snittede Origi lige bolden inden den røg i nettet
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
annonce
0