Snak

Mere indhold efter annoncen
Cross er decideret vammel at følge på Twatter lige nu. Sølle af Rotten, men det var vel den retning det bar i. Ingen havde vel for alvor tro på at det kunne udredes efter Rodgers´ rant og "fodskaden".
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Real virker ret tæt på en løsning med Den Flyvende Chimpanse, og sikrer sig således en dårligere spiller for det dobbelte. Jeg tror ikke at de også går efter Suarez. Så hellere vente et år og betale for Lamela, når han er færdig udviklet og dobbelt så dyr. Hvis jeg skal lære mine fremtidige unger noget, må det været at få sit fjæs på et FIFA-spil.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Synes det er ret vildt, at der ikke er kommet andre på banen end Arsenal. 40 mio pund er på ingen måde meget. Ved godt man betaler for hele pakken, men manden er jo blandt de 5-10 bedste spillere pt . Bayern, real, Monaco, hvad ved jeg, byd nu for satan. Vil også hellere have chelsea eller City byder, de er trods alt længder foran i forvejen..

Jeg har forventet, at Suarez ville ryge lige siden de første "misforståede" udtalelser begyndte at dukke op, og jeg har håbet det siden han tog en bid Ivanovic og egentlig ikke var savnet på holdet under sin karantæne efterfølgende.

Timingen kan dog vise sig at være dårlig (eller god, hvis man ser det fra et Arsenal-perspektiv). De franske matadorpenge allerede er brændt af på topangribere, Real og Barca er også ved at have sikret sig hver sin nye offensivsstjerne, mens jeg har svært ved at se ham forstærke Chelsea eller City i en sådan grad, at de ville gide at betale i dyre domme for at trækkes med hans problemer. Bayern er måske en mulighed, men er vel også ved at være fornuftigt besat i front. Det efterlader så næsten kun Arsenal - eller, hvis Suarez´ mål er at sprænge cuntskalaen - United.

PS. 40 millioner er fortsat - uanset hvad - rigtig mange penge.
Aaahhh banter
Synes det er ret vildt, at der ikke er kommet andre på banen end Arsenal. 40 mio pund er på ingen måde meget. Ved godt man betaler for hele pakken, men manden er jo blandt de 5-10 bedste spillere pt.


Der er nok alligevel det dummeste jeg har læst herinde. 40 millioner pund for en spiller som alle ved vil væk fra sin klub? Selv det er alt for meget. Dertil skal man bemærke de 15+ karantæne dage han har haft på to enkelte sæsoner. Det er også noget der uden tvivl vil trække ned.
Når man ser på hvad der eller er røget over og muligvis under bordet i vinduet, er prisen nu ikke helt i hegnet, hvilket Liverpool givetvis også er klar over.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
40 millioner pund for en spiller som alle ved vil væk fra sin klub? Selv det er alt for meget.


Så Bale er heller ikke mere end 40 mio pund værd? kom dummere


"£40 mio har stort set hele tiden været nævnt. At man gætter og vælger at helgardere skulle det være en "over 40" klausul, kan jeg ikke se problemet i. Ja, det fremstår da cheeky, men det er på ingen måde uhæderligt. Skulle man smide £100.000 mere på bare for syns skyld? "

Du misforstår vist. Det er jo selve gættet, der er problemet. Du skrev, at Arsenal bare bød på en spiller. Arsenal har ikke bare budt. De har smidt brænde på bålet ved at byde lige præcis det beløb, de har budt. Arsenal bør ikke vide, hvad der er den rigtige tolkning af klausulen, og hvis vi antager, at de ikke ved det, så ved Arsenal tilgengæld, at de risikerer at forværre forholdet mellem spiller og klub i en kontraktstrid, hvor Arsenal ikke ved, hvem der har ret. Det er slet og ret dårlig stil. Men mon ikke Arsenal har kalkuleret med det? I værste fald er de med til at gøre en nøglespiller hos en konkurrent endnu mere utilfreds. I bedste fald får de lov at købe den pågældende nøglespiller.

Det er da en ønskeposition, Arsenal befinder sig i. Men personligt havde jeg dog gerne have været fri for den hule snak om værdier. Det er dog en detalje og på sin vis uinteressant. Jeg forstår dog sagtens Rodgers´ kritik.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
@Fribytter

Igen kan jeg ikke få øje på det ekseptionelle hensyn man skal vise. Alt peger på en klausul der siger £40 mio. og man byder umiddelbart over. Hvor Suarez og Liverpool står er ganske ligegyldigt. Det er vel næppe sådan, at man kun kan byde på spillere der er glade og tilfredse hvor de er? Ydermere kan man ikke vente på at Liverpool får deres hus i orden. Der er blevet skidt i nælderne et sted når man er uenige om tolkningen, og igen når rygter om et bud fint siver ud af Liverpool´s ledelsesgange.

Og nej, jeg kan ikke se hvordan Arsenal har forbrudt sig mod egne værdier. Hvis man antager at £40 mio. er triggeren, virker det dumt ikke at smide den sidste skilling, for at sikre sig at man er over, hvis det er kravet. Ville det have været bedre med et bud på £40 mio. efterfulgt af et på £40 mio.+1? Af gode grunde får Arsenal næppe den eksakte klausul og tolkning at vide af Liverpool, hvorfor de selv hvis der var enighed ville skyde nogenlunde i blinde. Der er trods alt en grund til at disse klausuler sjøldent gøres officielle og at klubber søger at holde dem for sig selv.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Suarez skal bare lære at forstå at han har en markedsværdi, og den markedsværdi er den han sælges for, og ikke en øre mindre. Om han så skal rådne op på bænken i de 3-4 år han har tilbage af kontrakten. Vi skal ikke sælge til en pris vi ikke mener er fair bare fordi han vil væk. Hvis ingen klubber byder det vi mener han er værd, er der åbenbart ingen der vil have ham nok.

Og når det er Arsenal er det selvfølgelig rimeligt at de betaler dobbelt da de er konkurrenter.

Derudover forstår jeg godt han har ambitioner, men come on. Arsenal..

http://www.sincearsenall…ophy.co.uk/
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
annonce