Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Vupti så vinder vi to PL-kampe i rap, og vi er straks i spil om top 4.

Ro på. Matematisk kan det selvfølgelig lade sig gøre, men spar jer selv for at blive skuffet ved at håbe/tro på, at vi kommer derop i denne sæson.

Dertil er vi alt alt for ustabile.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af jomic...
Ja, jeg har selvfølgelig ikke taget højde for at du altid har ret Stolpe. Men at kalde det sindsygt at afskrive Liverpool fra top 4, er ikke voldsomt jordnært. Det er klart der er en matematisk mulighed, men det ændrer ikke det faktum at slutprogrammet primært gemmer kampe som Liverpool skal skabe, hvilket ikke er lykkedes i sæsonen indtil nu.

Der er kommet en smule mere kontinuitet i form af tilbagevendte spillere, men de har jo langt fra vist i de kampe de har spillet sammen, at det betyder undergangen for den kompakte modstander.

Forudsætningen for top 4 er at 3-4 hold, der har udvist langt mere stabilitet, skal dumme sig og Liverpool samtidigt spiller en noget nær perfekt sæsonafslutning. Dertil kommer at en del modstandere er en del af nedrykningskampen og at resultaterne mod sæsonafslutningen har det med at variere en hel del når man har udspillet sin chance.
Skrevet af Swordfishtrombone
Jomic har helt ret i, at vores problem ikke er de store hold, men de kampe vi selv skal skabe og score. Mange mål mod Aston Villa og to mål mod Norwich giver håb, selvom Augsburg var gentagelsen.

Jeg tror bestemt ikke på top 4, men skulle Sturridge vågne på ny, og Lallana være som et nyt indkøb, skal man aldrig sige aldrig. Det kræver dog 8-9 PL-sejre ud af 11. Ren Rodgers. Og så er der jo også UEFA-cuppen.-
Skrevet af Fribytter
@ Lynild

Jeg synes, de er værst på Viasat. De må næsten have fået at vide, at de skal fyre så mange letkøbte og hurtige konklusioner af som muligt. Og gerne i begyndelsen af kampen for så er tonen ligesom sat. Jeg tror, de mener, at den stil giver indtrykket af, at de formidler det, der sker råt for usødet. Altså ærlig snak. I studierne er eksperterne også ofte meget uenige, og værten tager tit fat i noget, som er blevet sagt, mens der ikke var kamera på. Man slipper ikke let fra at være ekspert hos Viasat! De forsøger vel at ramme det, Morten Olsen i sin tid kaldte bodegasnak.

6erens tilgang er mere mig, selvom de da også kan forbedre sig imø..
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af stolpesten
Ja, jeg har selvfølgelig ikke taget højde for at du altid har ret Stolpe


Det skal du huske hver gang.
Nu var det ikke en historie fra de varme lande om at jeg synes at Liverpool kan komme i top 4, og bl.a bla. bl.a ... Det var bare at værterne igår sagde at Liverpool ikke var i spil til top4 og kommentatorerne stort også sagde det. Det er jo bare ikke rigtigt. Der er jo intet der indikerer at Man U skulle være et bedre bud (udover de ligger bedre en WH og Liverpool). Jeg har stadig selv Tottenham, Leicester, Arsenal og CIty som stensikre i top 4.
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af Swordfishtrombone
Fribytter:

Jeg kan nu godt lide bodegajournalistik, fordi den på en eller anden måde er mere ærlig, mere befriende og ligetil. Vi får nogle halve sandheder på bordet og ikke mindst noget holdningsfyldt, vi kan forholde os til.

Men ingen tvivl om, at 6´eren ofte er mere saglig - og måske også dét mere kedelig. Men igen. Var John Faxe Jensen ikke på 6´eren?
-
Skrevet af ScouserTommy , moderator
6eren har Morten Bruun og Bischoff, som jeg ser som landets bedste eksperter.

6eren råder desværre også over Snøvle-Faxe og Gaardsøe, som omvendt er de nok mest uinteressante eksperter på dansk tv.

Men hele Viasats panel af Graulund, Mikkel Thygesen, og Peter Kjær fx, kan jo dræbe enhver optakt. Det er ren ævle bævle, og det er lige til at få kræft i ansigtet af. Erik Larsen siger egentlig nogle interessante ting synes jeg, han lyder bare som om han altid er forkølet. Lidt Lidegaard agtig stemme han render rundt med.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Nu løber Flanagan med meget af roserne defensivt i går, men man skal heller ikke glemme:

Kolo
http://imgur.com/eDr5Ko8
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af jomic...
Viasats grundholdning er jo at TV skal være fordummende. Den redaktionelle linje har i flere år været dikteret af en popsmart CBS-dreng. Jeg fisker her efter typen der synes debatten omkring Ronald og Messi er interressant og at paradise i øvrigt er ok TV.

Graulunds sprogføring passer perfekt i den stil, hvor han har frihed til at opfinde ord og sammensætninger af ord, der ikke eksisterer men kan beskrive noget simpelt på en facon der får det til at lyde actionpræget eller kontroversielt.

Men det største svineri er stadig forskellen på lydniveauet mellem studie/kamp og så reklameblokkene. Hvis man ikke når at få "muted" på de rigtige tidspunkter sprænger Samuel L. Jackson dine trommehinder.

Kan det undgås holder jeg mig langt væk fra Viasat. 6´erens produktion er langt mere seriøs, uden at være prangende.
Skrevet af Geddar , moderator
Den niveauforskel arbejder de så ihærdigt på at ændre, bl.a. med ansættelsen af Schmeichel.
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af jomic...
Hahaha Geddar. Ja, jeg gruer for den dag de kun har ham og Faxe til rådighed.
Skrevet af Geddar , moderator
Åh gud.....
https://kortlink.dk/sudv
Skrevet af Fribytter
@ sværdfisk

Jeg kan egentlig godt følge dig, men jeg synes bare, at det er ekstremt påtaget hos Viasat.

Og jo, Faxe er på 6´eren. Som sagt så er der også plads til forbedring hos dem.

Den værste (ekspert)kommentator, jeg har oplevet, må være Erik Larsen. Nu er han mest ekspert i studiet, men han kommenterede på et tidspunkt en LFC-kamp. Der var det ikke så meget bodegasnakken, som den konstante snak, der var uudholdelig. Han talte i ét væk. Og hvis han ikke vidste, hvad han skulle sige, kommenterede han bare det, den lille skærm i kommentatorboksen viste. Det var helt sort. Især taget i betragtning, at der jo faktisk sad en kommentator ved siden af ham, som havde til opgave at holde snakken gående, så Erik Larsen kunne nøjes med at byde ind med sin ekspertise.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Swordfishtrombone
Det skal lige understreges, at når jeg ser PL på dansk tv, er 6´eren førstevalget. Man foretrækker de engelske kanaler.

Og ja, Viasat er måske påtaget. Selv bodegajournalistik kan både være godt og skidt. Jeg har altid været glad for Werge, fordi han emmer af personlighed, men nogle gange bliver det også for plat. Og når det er værst, rammer det netop Paradise og Ronaldo versus Messi-niveauet. Som Onside næsten altid gør (eller gjorde. Jeg ser det aldrig mere og aner i skrivende stund ikke, om det eksisterer).
-
Skrevet af feinschmeckeren
@Stolpesten
sidst jeg var i "dialog" med dig vurderede du at Liverpool ku komme i nedrykningsfare, og nu siger du de kan nå top 4...(det er vel ca en måned siden)

det kan de self matetematisk men Liverpool og top 4 er snart ligesom at høre en fra Aarhus snakke mesterskab efter AGF har vundet et par kampe...

I Liverpools tilfælde skal man naturligvis se på modstanderne, og lige pt siger al logik at der er 5-6 hold (mindst) foran Liverpool når sæsonen er slut.
Skrevet af stolpesten
sidst jeg var i "dialog" med dig vurderede du at Liverpool ku komme i nedrykningsfare, og nu siger du de kan nå top 4...


Liverpool var tættere på bunden end top 4 sidst vi var i "dialog" .. Så jeg ved ikke hvor du vil hen med det??? ....

Men jeg gentager, selv for dig: Jeg hørte værterne sige at Liverpool var uden chance for top 4. Og det mener jeg pointmæssigt er forkert. Det var alt, sømand!!
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Skrevet af jomic...
Sværdfisk, du kan kun lide Werge fordi han også har en forkærlighed for Sydhavnen. Hvilket vel medvirker til hans kvaliteter når det kommer til bodegajournalistik.
Skrevet af Fribytter
@ Sværdfisk

Hehe ja ok, jeg kan godt nok ikke følge dig, når det kommer til Werge. Jeg kan huske, at jeg engang så et klip med en ung Werge, og der lød han slet ikke som Werge. Der er også et vildt klip (vist nok på journalisten.dk), hvor Werge efter sit "gennembrud" skal tage imod en journalistpraktikant. Han kvitterer med at opføre sig som et kæmpe røvhul. Og så er det jo rent Bamses billedbog, når han kommenterer med Frimann og konstant skal sætte ham på plads og stikke til ham.

Jeg er ret enig med ScouserTommy. Bruun og Bischoff er de bedste.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af feinschmeckeren
@Stolpesten
ja, matematisk kan de nå top 4, men som jeg prøvede at hinte til dig skal man kigge på konkurrenterne.- ligesom da du mente at de ku komme i nedrykningsfare, du havde bare ikke taget højde for at der var 5-6 hold der var/er betydelig dårligere end Liverpool, derfor var den "nedrykningsfare" utopisk, ligeesom drømmen om top 4 er det i år.
du fremstår useriøs stolpesten.
Skrevet af D.B.R. ©
Det virker ikke som om du forstår hvad han skriver, feinschmeckeren.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0