Snak

Mere indhold efter annoncen
Brendan Rodgers træder i karakter, og jeg kan lide det. Ingen skal behandle Liverpool som en andenrangsklub uanset nuværende resultater.

http://www.liverpoolecho…ing-5677358
-
Et spørgsmål jeg ikke forventer et svar på men prøver lige alligevel.
Nogen der har et link til en analyse af hvordan Bayern Leverkusen har spillet det seneste år med Sami Hyypia som manager?
Liverpool FC & Trabzonspor!
http://www.thisisanfield…niel-agger/

Det bliver spændende, at se hvad det ender med. Tror og håber dog på, at 2 af parterne, Agger og Liverpool, kan se det fornuftige i ikke at sælge.
What`s the matter Harry?!
Nok bare mig, men er Martin Kelly ikke blevet lidt af et monster mens han har været ude? Udover den nye Cavani/Aquilani/Milan Baros inspireret frisure, så syntes jeg godt nok han var blevet mere massiv i det.
“Winning trophies has made me put on weight.” - Rafael Benitez
Kelly har vel stadig nederen over, at Van Purse sendte ham til tælling og kaldte ham wanker. så han har forberedt sig godt på næste gang, de står overfor hinanden.

61

Nu har du jo helst en del om taktik osv., så du kan evt. gå på http://www.transfermarkt…5_2012.html

Der finder du alle kampene fra sidste sæson, opstillinger osv - det kan give et lille indblik.
Tror godt du kan regne med at Rodgers bliver dikteret hvert et ord han siger ifm. Suarez-sagaen, Sværdfisk.

Bortset fra det, så virker alt virvaret pt en kende overilet. Suarez har trods alt endnu ikke udtalt sig foran et kamera så indtil videre må vi formode at han gerne vil blive i Liverpool :)
Ok, så klubben træder i karakter. Jeg tror stadig, at Sværdfisk kan lide det.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Kunne være lidt interessant at se hvor meget karaktér man udviser hvis skiftet til Arsenal ikke går iorden. £40 mio ser efterhånden ikke så ringe ud endda..
£40mio er håndører i forhold til muligheden for CL. Det bliver væsentlig forringet med et salg til en konkurrent..

Men jeg kan også være bange for at der ikke komme mere tilgang, hvis ikke Suarez bliver solgt. Og så er 4. pladsen mega langt væk .. Man U, Man C, Chelsea og Tottenham ser på papiret noget skræmmende ud i år ..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
£40mio. er for lidt. Vi skal have £50mio+, nu hvor det er klart klubben ikke er forpligtet til at sælge til £40mio + £1...

Suarez skal nok krybe til korset, hvis han stadig er i klubben når vinduet lukker. Selvom det stille og roligt begynder at ligne en dans Tevez kunne have udført...
annonce