Snak

Mere indhold efter annoncen
400 er også aaalt for lidt hvis bale ryger for 780.

Forskellen er at Bale har sit fjæs på et FIFA-spil, mens Suarez figurerer på coveret til filmen Donner Party.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
hvis det betyder så mange penge skal han bare blive i klubben.
Jeg er faktisk enig i at Suarez, rent kvalitetsmæssigt er et trin over, men det har alle dage været Reals taktik, så i den henseende kan man ikke lave den typiske sammenligning. Rent kommercielt får man en del af den britiske kage som Suarez, som ikke just er populær, ikke giver. Bale er The Shit blandt unge som har en holdning til fodbold men begrænset forstand, så på den måde er det at sammeligne med Beckham-købet. Ronaldo havde lidt af det samme, da han trods alt havde sat ild i ligaen, og det var tydeligt at der var mere potentiale. Bale er jeg meget i tvivl om man får det samme sportslige afkast på.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
KEYtinho kan åbne ethvert forsvar, og på papiret(!) har vi en god defensiv. Alt er muligt. Samtidigt har vi også mange talenter i truppen, som kan blomstre op lige pludselig og blive en faktor a la Sterlings efterår.

Men det er bittert gang på gang at se klubben blive afvist i sidste ende.
DIAZ MIO!
er det muligt at flyve fra DK direkte til Liverpool?

eller hvad er jeres erfaringer med transport til Liverpool fra evt. Stanstead?
Norwegian flyver direkte Kastrup - Liverpool. Mandag, onsdag og fredag. Alternativet er at flyve til Manchester og tage toget derfra (ca. 1 time)
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Hvor vil du afsted fra? Da jeg i sin tid boede i Aarhus, tog jeg Ryanair fra Billund over Dublin. Det virkede lidt åndssvagt at flyve til Irland og så "tilbage" til England igen (og på to separate bestillinger pga. Ryanairs bookingsystem), men det var klart den billigste løsning. Der kan meget vel være kommet andre billige alternativer til siden da, men hvis prisen spiller en væsentlig rolle, kan denne mulighed være værd at undersøge.
Aaahhh banter
helst Jylland, men kan se at Ryanair ikke længere flyver til Dublin, så det er udelukket, tror det billigste er til stanstead og så leje bil til Liverpool.

Afsted fredag og hjem mandag.
Hvis pris er vigtigere end komfort, så se evt. på National Express´ forbindelser fra Stansted, som alternativ til billejen (og de sædvanligvis pebrede togpriser).
Aaahhh banter
Jeg har fornyligt været i Liverpool, og der tog vi flyet fra Billund til Stansted. Derfefter tog vi bussen fra Stansted til centrum af London. Efter det tog vi så toget til Liverpool, hvor vi skulle stoppe undervejs. En sindssyg bøvlet tur, som i sidste ende kommer til at koste mindst lige så meget, som en billet direkte til Liverpool. Bare togbilletten frs London til Liverpool kostede ca. 800kr t/r.
Liverpool
annonce