Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrtel er da en fantastisk backup at have. Hvis man ikke kan få en passende transfersum for ham, er der da absolut ingen grund til at sælge før næste sæson. Der er jo ingen garantier for at Sakho, og Ilori vil slå til fra dag 1, selvom man må gå ud fra at Sakho i hvert fald er hentet til det.

Det er godt med konkurrencer på alle pladser. Det er med til at gøre alle bedre.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Vi har på nuværende tidspunkt syv midterforsvarere i truppen. Selv hvis Wisdom og Coates afskrives til udleje og langtidsskade, er det fortsat fem mand til to pladser. Når man så medregner ledelsens fokus på at trimme lønningerne og eksempelvis vælger at skippe Reina afsted, virker det derfor rimeligt nok at overveje et salg af Skrtel.
Aaahhh banter
http://www.bold.dk/snak/…318957&vis= - jeg har brug for hjælp mht. billetter til en hjemmekamp. Er det noget, I kan hjælpe med?
Liverpool
Glen ude i 10 uger?
https://www.facebook.com/groups/1458906267723905/ Noget for dig? Nu hvor klokken er 00:06, det lyder som mit liv, skal vi have en pause. Carsten Werge.
Så må vi håbe at nogle af alle vores nye forsvarsspillere kan spille HB
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Kelly kan klare opgaven tror jeg.
http://ligabold.dk/barnes-gladsaxe.pdf

Nogen der dukker op til det her?
YNWA
3 mands forsvar!
Liverpool FC & Trabzonspor!
@JD

Ville gerne, men det er for langt at køre fra det mørke Jylland. Det skulle have været i weekenden, der skal jeg nemlig alligevel til staden.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Bliver nok nødt til at tage derhen. Bor et stenkast derfra så alt andet vil da være et skam.
YNWA
annonce