Snak

Mere indhold efter annoncen
Det var jo også bare et spørgsmål om tid før vi tabte, vi har på intet tidspunkt spillet til det antal point vi har og skal kæmpe for Europa i denne sæson også.

Gad vide hvad undskyldningen er for Rodgers idag?

Pinlig indstilling og håbløs taktik.
Resultatet af et dårligt transfervindue.

Rodgers udtalte, at vi skulle have to til at konkurrere om hver plads. Men skaderne viser, at vi mangler en højreback og en playmaker i forhold til dette. Der kunne man savne Shelvey, som ville overgå Gerrards meget ringe præstation i dag. At vi mangler en gardering for Coutinho, er også åbenlyst.

Vores wings er ok, men Downing havde måske været værd at have på bænken i dag.

Vi stiller op med 4 centerforsvarere. Jeg ved ikke, om Enrique var skadet, men før kampstart tog jeg mig til hovedet. At Enrique så spillede elendigt er en anden sag.

Aspas kunne måske have bidraget positivt til Swanseas mandskab, men det ligner unægteligt det femte sommertransfervundue i træk, som fejler for Pool. Hvor Toure og Mignolet har gjort det godt, Moses nogenlunde, Aspas mindre end det, savner vi fans reelle forstærkninger.

Således har salg i forhold til indkøb i 09, 10, 11, 12 og 13 alle været dårlige. 11 under Dalglish var umiddelbart det, der gav mest håb, og Henderson er et godt levn herfra, men vi kender alle skandalen i de indkøb.

Ellers har jeg og andre i hvert fald udvist utilfredshed over begge Rodgers´ meget middelmådige sommertransfervinduer, ligesom både Benitez´ i 09 (på grund af ejerne) og Hodgsons elendige indkøb i 10(det var kun bold-brugeren bif som kunne se lyset i Pølle, Jovanovic (retfærdigvis Benitez´ køb), Konchesky) resulterede i direkte setbacks.

På grund af vores gode start kan vi leve med et nederlag, men næste to kampe skal resultere i sejre. Alt lid til Suarez og Sturridge. Og når Sturrigde vender tilbage slipper vi forhåbentlig for kampe som i dag (og tak for januar-indkøbene, Rodgers) ......
-
@ Swordfish

Fantastisk at du kan konkludere alt det ud fra 6 kampe.

Vi spillede en dårlig kamp. Vi er uden to af vores klart bedste offensive spillere, og vi har to centrale forsvarsspillere der spiller ude af position.

Slap nu af.
Elsker at blogge, og debattere om fodbold. http://blogogsport.blogspot.com/ <--- For alle fodboldnørder som mig.
Redpop:

Konkludere hvad, om jeg må spørge?

Jeg har hele tiden ment, at det var et dårligt transfervindue, og det kan mærkes i dag.

Vi er rigtig nok uden vores bedste offensive spillere, men dem har vi ikke købt i nogle af de fem sommervinduer og mere relevant vores to seneste.

Vi har to centrale forsvarsspillere ude af position, men det taler heller ikke imod mit indlæg. Tværtimod. I dag vælger vi at lade en mand med en rigtig dårlig debut tage ansvaret for venstre back i modsætning til vores faste mand.
-
Jeg var nu som udgangspunkt tilfreds med vinduet. Men synes du har fat i noget af det rigtige. Vi har unødvendigt svækket den offensive bredde med Downing og Borinis afgange i slutningen af august... Fribytter har også været inde på det tidligere...

Jeg mente vi nok skulle klare skærene frem til Suarez kommer tilbage. Men det kunne vi tydeligvis ikke - holdet så træt ud og de offensive muligheder på bænket har ikke kvalitet nok.

Selvfølgelig kommer der dårlige kampe. Men idag virkede noget unødvendigt.
http://sulia.com/channel…dc3e364489/

Ville ønske, at vi kunne hente denne lille fyr tilbage. Han ville da være den perfekte backup for Coutinho. De er jo meget ens spilletyper, og Suso har gjort det formidabelt i Almeria indtil videre!
Liverpool
Skrtel, Agger, Suarez, Coutinho og Sturridge er vist alle januarkøb.

Meget enig med Sværdfisk.

Pt. er det vel Aspas for Borini, Moses for Downing, Alberto for Suso og så Shelvey solgt uden erstatning. Det er minimale forbedringer af truppen, der er tale om, hvis der overhovedet er tale om en forbedring samlet set.

Det problem kommer til at forfølge holdet i kampe som i dag. Topniveauet er ikke et problem, det er bundniveuet derimod, og offensivt er man fuldkommen afhængige af tre spillere: Coutinho, Sturridge og Suarez. Så snart bare én af dem mangler, kan det mærkes gevaldigt, og hvis to af dem mangler, så er LFC meget lidt skræmmende.

LFC har kun spillemæssigt leveret en god kamp indtil videre i denne sæson, og det var åbningskampen imod Stoke. Ellers har resten ikke været prangende. Ukarakteristisk for holdet under Rodgers har en rimelig solid defensiv gjort, at offensiven ikke behøvede at score særligt mange mål, men den stabilitet er væk nu, og det koster point med det samme.

Jeg mener dog ikke, at nederlaget i dag udelukkende har at gøre med et for dårligt materiale. Skrtel er eks. en habil forsvarsspiller, men at instruere ham til at spille futsalkombinationer i de bageste rækker, giver absolut ingen mening. Endnu mindre når det kommer til Mignolet, som Rodgers selv har hentet. Det er komplet tåbeligt at have hele holdet sat op til, at de bageste fire plus målmand skal spille sig igennem presset, når de ikke magter det, og udfaldet er, at modstanderen enten vinder bolden højt i banen, eller at de vinder de lange bolde, som holdet overhovedet ikke er sat op til at duellere om. Det er til dumpekarakter, og jeg troede faktisk, at Rodgers havde lagt den slags eksperimenter bag sig og nu fokuserede meget mere på at skabe resultaterne frem for at forme holdet. I øvrigt kunne Suarez måske nok have bidraget med mål i dag, men der manglende ikke bare offensiv pondus. Der manglede brugbare redskaber for forsvaret og målmand i opspillet, og det er ene og alene Rodgers´ ansvar. Kampen i dag var en skuffelse i mere end en forstand.

Det er i øvrigt heller ikke godt nok af Agger, at han ikke melder klart ud til trænerstaben. Forsvaret så noget bedre ud, da Enrique kom ind, og det skyldes selvfølgelig, at han er en rigtig back modsat Sakho, men Agger har ret i, at han lavede ufatteligt mange dårlige aktioner i dag. Sakho var faktisk mere overbevisende centralt, men det var selvfølgelig også på et tidspunkt, hvor Southampton koncentrerede sig om at holde føringen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Frinytter rammer det meget godt ind.

Jeg er bare ked af at Heigway og Tommy skulle opleve den morads live fra Anfield. Håbløst pinligt.
From doubters to achievers.
Jeg er bare ked af at Heigway og Tommy skulle opleve den morads live fra Anfield. Håbløst pinligt.
Jeg mener ikke det er første gang Tommy og Heighway oplever ren lort, når de er på Anfield.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
"Jeg er bare ked af at Heigway og Tommy skulle opleve den morads live fra Anfield. Håbløst pinligt."

"Jeg mener ikke det er første gang Tommy og Heighway oplever ren lort, når de er på Anfield."

- Og onde tunger vil nok også påstå, at det ikke bliver sidste gang. ;)

Men jeres nye målmand har imponeret mig, af hvad jeg har set. Det altid svært at sætte en målmand af igennem mange år, men det var nødvendigt. Jeg savner dog så noget mere energi/iver på sidste 3/del. Kampen mod Swansea, er i spillet langt tilbage i 2 halvleg, og jeres 2 mål kan i takke Shelvey for. Det virker som om, at defensiven måske står fint, men det kniber mere den anden vej. Måske at trykket vil blive lettet lidt på defensiven når Suarez er tilbage. Og at han så kan få det sammenarbejde med Sturridge der gør i hvert fald har 2 at spille på fremme.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
annonce