Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af ToonInStoke
Han skal væk, er sådan set ligeglad hvor han ender, bare han kommer væk.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af D.B.R. ©
Til den pris, der gisnes om, håber jeg bare LFC holder nallerne fra ham.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af ToonInStoke
Ja, jeg forstår heller ikke helt hvordan hans pris kan ende deroppe, men det hele er jo blevet forskruet i England med den nye TV aftale.
It's a small boy clambering up stadium steps for the very first time, gripping his fathers hand, gawping at that hallowed stretch of turf beneath him and, without being able to do a thing about it, falling in love. - Sir Bobby Robson
Skrevet af D.B.R. ©
Så ser det ud til, at Allen røg ud gennem svingdøren, og havnede i Stoke til en pris på £13 mio.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Khankar
@DBR

Lidt overraskende med tanke på, hvilke udenlandske klubber, der også var meldt interesserede i ham. Han kommer helt sikkert til at passe godt ind i Mark Hughes offensive filosofi.

Set over det store hele, har Allen været pålideligheden selv i klubben, men desværre ikke haft en nævneværdig indflydelse. Det tog ham lidt for lang tid at finde fodfæste og få defineret, hvilken type midtbanespiller han ville være for holdet. I alt for lang tid virkede han usikker, nervøs og afleverede for meget ud til siden. Gør mig ikke det store at vi mister ham, trods et flot EM.
Skrevet af Lynild
Ja, Allen måtte desværre videre. Lidt besynderligt at han indbringer mindre end hvad han blev købt for ovenpå sådan en slutrunde, men hans kontraktudløb og det faktum at han er i overskud spiller vel ind.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Til dem der missede kampen mod Huddersfield i dag, skal det siges at Klopp valgte at bringe målmandsreserven Shamal George i marken i anden halvleg da Liverpool var løbet tør for markspillere. Et frækt touch på en halvsløj kamp.

Lucas blev i øvrigt skadet med hvad der lignede en forstrækning.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Wijnaldums handel ser ud til at gå igennem snart. Det er sgu en lidt mærkelig signing synes jeg. Nu ved jeg ikke meget om Ben Chilwell og om han kan dyste med Moreno fra dag 1, men burde det ikke være netop på venstreback man kraftigt investerede?
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Fribytter
Ja, jeg forstår heller ikke helt købet. Som jeg tolker til- og afgangene, så hænger købet nøje sammen med salget af Allen, men pessimisten i mig tror, at indkøbet også er en gardering, hvis nu Coutinho forsvinder.

Echo skriver, at Wijnaldum koster £23 mio. plus £2 mio. i klausuler.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
Maddock mener at vide, at Wijnaldum har skrevet under på en femårig kontrakt med en ugeløn på £75.000. Det er ikke voldsomt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Paz
Spændende spiller, Wijnaldum. Ikke det mest oplagte køb med de spillere vi i forvejen har, men glæder mig alligevel til at se hvordan han kan udvikle sig under Klopp og hvordan han har tænkt sig at bruge ham.

Hvem er det i øvrigt du frygter er villige til at smide 5-600 millioner for Coutinho, Fribytter?

Barcelona, der var den mest oplagte destination for Couthino, har nu købt Denis Suarez og André Gomez, så jeg har svært ved at se dem gå ud og investere i Coutinho også.

Jeg ved ikke om Real Madrid og Florentino Perez kunne finde på at gøre Coutinho til deres prestige-køb for sommeren, men jeg har ikke umiddelbart set nogen tegn på det.

PSG har hentet Ben-Arfa og er nok mere på udkig efter en erstatning for Zlatan som det ser ud nu.

Derudover har jeg svært ved at se andre klubber rundt omkring på kontinentet der skulle være villige til at smide en stor sum penge for Coutinho, og jeg forestiller mig heller ikke man er særlig villig til at lade endnu en profil gå til en direkte konkurrent fra PL, medmindre man får tilbudt en markant overpris.

Skrevet af Smör40
Ugeløn på 75.000£ det lyder så bizart når man siger det højt for sig selv og endu mere bizart at man/jeg faktisk ik syntes det var så vild en hyre, men for helvede det er 750.000kr om ugen værsgo! Jeg må ha en lønforhandling med min chef efter ferien.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Lynild
Jeg tror, der kommer en bombe af en transfer inden sommeren er ovre. Enten den ene eller anden vej.
Skrevet af Fribytter
Jeg har ikke en bestemt klub i tankerne, og Coutinho har ret lang tid tilbage af sin kontrakt, så interesserede klubber kan ikke presse Liverpool på samme måde som med Sterling i sin tid. Med mindre der er en frikøbsklausul, vi ikke har hørt om. Men hvis enten Real Madrid, PSG eller en tredje rig CL-klub sælger en breddespiller, så kan det gå stærkt.

Ang. Wijnaldum så er det kun baseret på sidste sæson, at jeg ser ham som en gardering for Coutinho. Egentlig tror jeg, at han først er fremmest er i spil til den centrale midtbane som en slags boks-til-boks-spiller ud fra, hvad jeg har kunnet læse mig til om Wijnaldums tid i PSV og på det hollandske landshold. Jeg tror også, at købet betyder, at klubben har indstillet jagten på en dybtliggende spilfordeler. Ideen med Zielinski var at tilføre holdet noget taktisk fleksibilitet til bredden for billigere penge, end hvad Wijnaldum koster, for så at lægge en større sum for en dybtliggende spilfordeler. Men da emnerne til rollen som spilfordeler har været svære at få fat i i dette vindue, og Udinese ikke lod sig presse, så valgte klubben at prioritere anderledes. Jeg tror, at man var endt med at betale, hvad Udinese forlangte for Zielinski, hvis eksempelvis Dahoud var blevet sikret tidligere.

Det er selvfølgelig ikke betryggende, at Wijnaldum var så svingende i sidste sæson, men jeg synes også, at vurderingen af ham er blevet noget sort/hvid. Enten hæfter man sig udelukkende ved, at han har scoret 11 mål, hvilket er temmelig godt for en midtbanespiller, eller så hæfter man sig udelukkende ved, at Wijnaldum scorede seks af målene imod Norwich og Tottenham i henholdsvis en ret usædvanlig og en ret ubetydelig kamp, hvorfor det kun er de resterende fem mål, der "tæller", og at Wijnaldum i øvrigt ikke bidrog med ret meget andet.

Jeg er med på, at det måske giver god mening at se lidt nærmere på tallene, men det virker bare en kende underligt helt at se bort fra de kampe, hvor Wijnaldum scorede mere end et mål. Man kunne jo eksempelvis bare konstatere, at Wijnaldum scorede imod syv forskellige hold, og hvor Spurs og Norwich måske ikke ydede den store modstand, så gjorde Chelsea, Man. Utd., West Ham, Southampton og Liverpool det nok i et eller andet omfang.

Jeg synes også, at man bør hæfte sig ved, at Newcastle brugte Wijnaldum anderledes end PSV. Han har rigtig nok selv udtalt noget, der kunne tolkes i retning af, at han selv mener, at hans bedste position er på den offensive midtbane, men så vidt jeg husker udtalelserne, så sagde han egentlig blot, at det var i det offensive spil, at han havde de største kvaliteter. At han kunne lave mål. Rafa har så udtalt, at han nok fungerer bedst på den offensive midtbane, men det skal nok også ses i forhold til Rafas elskede 4-2-3-1-opstilling og ikke den 4-3-3, som PSV og det hollandske landshold har benyttet meget, og som Klopp har brugt i træningskampene. Wijnaldum spillede stort set ikke på den centrale midtbane for Newcastle (i en af de kampe, hvor han rent faktisk gjorde det, gjorde han en god figur, og det var i et Tyneside-derby, så det har ikke været en helt ligegyldig kamp). Han er enten blevet brugt på kanten eller på den offensive midtbane. At placere Wijnaldum tæt på modstanderens felt giver selvfølgelig god mening, hvis man vil have Wijnaldum til at være involveret i spillet på den sidste tredjedel af banen, men en af hans forcer er hans dynamiske spil og at komme i de her lange dybe løb og ryk fra centralt hold, og det får man mindre af jo tættere, man placerer ham på modstanderens mål.

Men det forklarer selvfølgelig ikke udelukkende Wijnaldums dyk i form midtvejs i sæsonen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Scotty
Nu er det jo langt fra første gang at en ny PL-spiller går kold i løbet af deres første sæson. Om det var fysisk eller psykisk betinget kan vi kun gisne om men der er ingen tvivl om at I får Jer en rigtig god spiller med et bedre slutprodukt end f.eks Lallana. Jeg kan sagtens se ham folde sig yderligere ud i Liverpool såfremt holdet fungerer og han får tilliden. Sker det kan £25 mio hurtigt vise sig at være peanuts ift. det nuværende marked..
Skrevet af FalconLFC
Efter sigende skulle Galatasaray være interesseret i Lucas. Hvis han og Allen smutter ser vi noget sårbare ud på den defensive midtbane, med kun Stewart som alternativ til Can. Wijnaldum kan jeg simpelthen ikke greje, men mon ikke Klopp har en plan?
Skrevet af Smör40
Lucas er jo lige blevet skadet så mon nu Gala er så interreserede i virkeligheden? Selv håber jeg meget at enten Allen eller Lucas bliver men Milner kan ko også fint spille på den defensive midt.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af BernardRieux
Det er nok ikke en permanent løsning, men Klavan kan vist også tage pladsen, hvis der er desperat behov.
“Everything I know about morality and the obligations of men, I owe it to football.\" - Albert Camus
Skrevet af Fribytter
@ Scotty

Ud fra hvad jeg har læst, så er Wijnaldum lidt af et kraftværk (men måske ikke så hårdtarbejdende defensivt), men derfor kan fysikken i PL selvfølgelig godt være kommet bag på ham. Liverpool minder vel om Newcastle på den måde, at begge klubber har haft ret svært ved at leve op til forventningerne. Så hvis det er det, Wijnaldum har svært ved at tackle, så er det ikke sikkert, at han bliver en succes.

@ Salg af Lucas

Jeg tror ikke, at Klopp mener, at det er tvingende nødvendigt med en defensiv midt til at rydde op foran forsvaret. Det er hele holdets opgave. Når nu der er færre gratis pladser helt fremme sammenlignet med systemer, hvor presspillet ikke vægtes så højt, så er der måske heller ikke pladser på midtbanen, som udelukkende er dedikeret til defensiv oprydning.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Geddar , moderator
@Fribytter

Det er dog en rolle han har prioriteret i Dortmund. Først med Kehl, siden med Bender.
https://kortlink.dk/sudv
annonce
0