Snak

Mere indhold efter annoncen
Så kom tiden hvor "forræderen" har overstået sin karantæne. Desvæære nåede han ikke at blive solgt, men bliver det forhåbentlig til vinter ... PL´s mest usympatiske fodboldspiller har ikke engang givet Liverpool´s fans en undskyldning .. Jeg vil personligt sidde og krummer tæer hver gang jeg ser ham i holdopstillingen ..
Manden kan ikke lide Liverpool FC, og så skal man heller ikke spille der .. Vi kan klare os uden!!! ...
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Det bliver skønt at få Suarez tilbage, så vi får flere strenge at spille på offensivt.
Y. N. W. A. #JFT97
@ Bosse

Midtbanen har nu været ok afstemt defensivt i de kampe, hvor forsvaret ikke smed bolden væk konstant, og man faktisk havde en offensiv spiller, der kunne vende med bolden og aflevere den fornuftigt videre.

I anden halvleg har presspillet så ikke virket videre overbevisende. Der er dog flere af de offensive spillere, der ikke er gode i presspillet, og en spiller som Sturridge er jo decideret doven. Aspas er dog en undtagelse, og det eneste, han er lykkedes nogenlunde med indtil nu, er at lægge et godt pres på modstanderen. Presspillet er som regel blevet dårligere, når han er blevet skiftet ud i anden halvleg.

Det var også tilfældet imod Southampton, hvor Sterling kom ind i stedet. Sterling, Moses og Sturridge er altså en ubarmhjertig kæde at ligge bagved, når det kommer til at slå modstanderens spil i stykker. Også selvom Henderson befandt sig et eller andet sted i det miks. Pt. har Rodgers ikke mange kort på hånden, men en spiller som Alberto har dog indtil nu vist, at han instinktivt ved, hvornår han skal presse op, og hvordan han skal presse. Ja, han instruerer sågar sine medspillere i det, mens det står på.

Jeg havde egentlig gerne set Lucas og Gerrard ligge bag en offensiv bestående af Sturridge, Suarez, Henderson og Aspas (og foran et forsvar med rigtige backs), men jeg tror, at Moses får spilletid på Aspas´ bekostning. Med Coutinhos skade havde det dog været en ideel mulighed for at teste en hårdtpressende offensivs betydning for resten af holdets balance, men jeg har som sådan ikke noget imod, at Aspas bænkes, for han har ikke leveret meget brugbart.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Puha, ja jeg havde gerne set Schneiderlin i LFC, meget fornuftigt spillende ung mand.

Spændende at se hvordan Suarez´ comeback bliver modtaget, og hvordan han selv opfører sig.
Jeg er meget enig i, at Aspas-signingen ikke virker som meget mere end en tilførelse af en god breddespiller. Iveren kom han noget længere med i Spanien, hvor markeringerne hang løsere. I England fungerer han som en offensiv terrier, men det betyder også at han bruger en del energi og ofte er i en forkert position når spillet vender. Når han samtidig mangler slutprodukt, er han en naturlig reserve med både Suarez og Coutinho klar.

Hvad angår midten, har man i form af Gerrard, Lucas, Hendo og Allen et godt udgangspunkt på papiret, men så langt har hele kollektivet kun præsteret sammen i perioder. Defensivt var opstillingen mod Saints dog også lidt af en kuriøsitet. På sigt må man overveje Skrtels berettigelse i et forsvar som spiller med rimelig stor risiko. Ud over det, er jeg spændt på hvordan man får løst tingene på backsne. Cissokho ser jeg ikke som en umiddelbar løsning. Han er en glimrende atlet, men en tilsvarende svag taktiker. Han har dog sin berettigelse i bredden.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
RedPoppy,

en spiller der udtaler sig saadan er en spiller for meget. Var det ikke Enrique, der ogsaa var ude og sige noget overordentligt optimistisk for nylig? Det boer goeres klart internt over for enhver, at man ikke skal udtale sig saadan.

Selvfoelgelig skal det ikke blaeses op til mere end det er og de fleste fans er fortsat forbeholdne, men efter at de lidt for kaade top-4 udtalelser i sidste saeson hurtigt blev sat til vaegs, virker det rimeligt at vaere skeptisk i forhold til hvor hurtigt optimismen risikerer at stige spillere og manager til hovedet, isaer hvis sejrsstimen var fortsat et par kampe endnu.
Aaahhh banter
@Bosse

Det er ikke så vigtigt, om Cissokho er god taktisk, hvis bare han har en god fysik og er hurtig. Selvfølgelig ville det ideelle være en taktisk klog spiller, der besidder de samme fysiske kvaliteter som Cissokho, men den slags er forbandet dyrt at købe færdigudviklet. Jeg tror, Cissokho har langt bedre forudsætninger for at begå sig i Rodgers´ system sammenlignet med en taktisk klog back som Arbeloa, fordi backsne i det etablerede angrebsspil har et meget højt udgangspunkt i banen. Hvis så Cissokho kan levere et lidt mere traditionelt wingbackspil i offensiven, hvor sådan noget som indlæg er brugbare, så kan han vise sig som et ok alternativ til Enrique. At sikre sig en bedre venstreback end Enrique er imø. ikke en topprioritet, og jeg forventer ikke, at Cissokho tager PL med storm. Han giver nogle muligheder og noget dybde, som man ikke havde dengang, Enrique var den eneste reelle venstreback i truppen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
@Fribytter

Han giver noget tyngde i offensiven, men har ved flere lejligheder også lavet idiotiske boldtab når holdet er på vej frem og med Rodgers højere linje, er det decideret dræbende. Det er hvad jeg mener med det taktiske aspekt. At han måske hænger på en offside eller glemmer en løber kan han ofte kompencere for. Det er mere når holdet er i fremdrift og han bliver for overmodig, det er et problem. Det er i min optik også en taktisk kvalitet, at vide hvornår man skal stoppe op eller tage en tværpasning. Det savner jeg hos ham. Han holder linjen mere og skyder mindre end Enrique. Hans indlæg er vel meget gennemsnitlige, men hurtigheden gør at han kan stå relativt højt og agere spilstation i det etablerede spil. Det er mest hvis han skal fra eget felt til midten med bolden ved fødderne, at man skal være nervøs. Med andre ord tror jeg at han muligvis løser et problem, men skaber også et andet.

Igen, som breddespiller er han en fin tilføjelse.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Ja, det er selvfølgelig lidt af et problem, hvis han begynder på den slags. Enrique har også haft tendenser til den slags, men det er sjældent, at det går helt galt for ham.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
http://www.youtube.com/w…0JwcGWvmmZo
Fantastisk mål af Morgan. Liverpool u21 fører i øvrigt 2-0 over Citys u21.
http://imgur.com/GP3kX Liverpool & Jakob Stegelmann
annonce