Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Jeg ser jeres kommentarer som udtryk for at i ikke har haft Klopp længe nok. Og fuldt ud oplevet hvordan han ændrer tilgangen.

I skal bare glæde jer.
Lige pludseligt opstår der dimensioner hos spillere man ikke havde forventet.
Origi og Firmino er allerede langt længere i det perspektiv Klopp udvikler til end Sturridge er. Firmino er iøvrigt ligeså god i små rum - men det har i jo set.
Mané vil også kunne tage rollen snart. Og der er også Ings jo.
Så sælg da sturridge dyrt og giv pladsen til andre.

Selvfølgeligt skal det med, at det er flot at Sturridge på trods af stilforskellen og skader så faktisk alligevel lykkedes med at score på egen hånd.
Der skal ikke tages noget fra ham! men Klopps spil som kræver plads - kan sprænge rammerne for hvordan engelsk fodbold overhovedet skal spilles.
Tysk fodbold var i en bedre udvikling end engelsk fodbold da han bare lige ændrede den.

Det er ironisk nok arbejdermentalitet på et højere plan end hvad man finder kulturelt i liverpool. Og derfor er det jo også et fantastisk lykketræf og noget der kan informere alle aspekter i klubben.

Skrevet af Hasse1983
Sturridge er garant for mål i Liverpooltrøjen. Det har han bevist fra starten af, så i mine øjne skal han ikke skydes af, selvom han ikke kommer til at spille hver kamp.
Vi er ikke afhængige af et salg af ham, og pludselig står vi med et par skader, el en situation hvor vi har brug for et mål, hvor Sturridge så viser klassen.
Det ser ud til, at vi har fået en ganske fornuftig offensiv med masser af muligheder.
Forsvarsspillere har vi også rigeligt af, og så giver jeg ikke op på Moreno endnu, omend det ser tosset ud mange gange.
Jeg ved ikke hvorfor man skal have travlt med at få Karius klar, hvis Mignolet står som forleden. Gode solide aktioner og intet at sætte en finger på.

Generelt virker det som om, man ikke helt kan lade Mignolet og Moreno slippe afsted med den mindste fejl.
- og jeg er udmærket klar over, Moreno lavede to dumme aktioner igår.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Tøffe & Gravers ankomst i Madrid
Jo jo, jeg tænker bare Sturridge ikke vil være tredje valg.

og hans rolle skal ikke bruges i systemet så derfor skal han ind som en slags kompensation og der fortjener han nok lidt mere end det han kan få her.

Jeg vil mene det med at bevise sig i Liverpool er mere lige meget nu. Det er systemet man skal bevise sig i og også derfor en relativt god spiller som Benteke bare kan smutte.
Skrevet af Thy87
Benteke var desvaerre en fejlcasting fra starten - selv til Rodgers system. Da han blev kobt havde jeg egentlig forventet at Rodgers onskede at bygge angrebet op om Bentekes styrker, det skete bare ikke, og derfor har Liverpool ikke faaet det ud af Benteke som jeg personligt haabede.

I Klopps system passer han bare ikke ind - derimod kan jeg godt se en Sturrigde passe ind, hvilket han ogsaa viste i foraaret med flere maal og gode praestationer til folge. Kan han holde sig skadesfri er han en meget vaerdifuld spiller for Liverpool som jeg ser det.

@Hasse
Helt enig med hensyn til Moreno og Mignolet, den mindste fejl og de bliver hamret ned. Der var ingen paa samme maade efter Clyne da han ´let´ lod Ox slippe forbi ham og score.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Hasse1983
Faldt lige over denne her på Onside:)
- men ja, man skal også kunne forsvare;-)
---
I hvert fald viser statistik fra squawka.com, at Alberto Moreno var den forsvarsspiller, som skabte allerflest chancer overhovedet i Europas fem største ligaer i hele sidste sæson.
Hele 61 scoringsmuligheder præsenterede Alberto Moreno ifølge statistikken for sine holdkammerater undervejs i Premier League-sæsonen 2015/2016.
Her blev Alberto Moreno noteret for fire assists.
Interessant er det, at spanieren topper listen foran Jonas Hector, som er et af de navne, der har været rygtet på vej til Anfield igennem det meste af sommeren - lige indtil han fornyligt forlængede sin kontrakt med FC Köln.
TOP 10
61 Alberto Moreno, Liverpool
57 Jonas Hector, FC Köln
51 Marcelo, Real Madrid
48 Philipp Lahm, Bayern München
45 Christian Fuchs, Leicester City
43 Marcos Alonso, Fiorentina
42 Daniel Pavlovic, Frosinone
41 Alex Sandro, Juventus
40 Aaron Creswell, West Ham United
39 Junior Caicara, Schalke 04
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Paz
Hasse og Thy, forskellen er at Moreno er en konstant liability, mens Clyne (og andre) leverer langt mere stabilt. Clyne havde ikke sin bedste kamp i går, men han er generelt ekstremt solid og laver meget sjældent hjerneblødninger som Moreno omvendt er garant for.

Jeg er iøvrigt enig i at man ikke som sådan kunne klandre Mignolet nogle af målene i går, omvendt var hverken 1. eller 2. mål totalt uden for rækkevidde. Og som jeg allerede nævnt var der et par situationer, hvor jeg synes han er alt for ubeslutsom og ikke udstråler den sikkerhed, der også skaber større ro generelt i forsvaret. Det er små ting, men det er også de ting der adskiller ham fra at være den top-målmand, som vi har brug for.
Skrevet af KriminalisLFC
Tror aldrig nogen har kritiseret hans offensive evner. Det ville god læsning, hvis han var middel som minimum i det defensive, eller hvis han ikke kostede mål i ny og næ. Og det er jo også årsagen til, at ingen sviner Clyne i går, da han ikke har samme trackrecord som Moreno. Derfor er det da stadig skidt af Clyne, men det er grunden til man ikke kommer i det røde felt på samme måde. Mht Mignolet, så er jeg sådan set ligeglad om det er ham eller Karius der står (har dog mest tiltro til Karius), for er ret sikker på at Mignolet stepper up og hæver bundniveauet, nu hvor han ren faktisk har en konkurrent til pladsen, og ikke en alibi konkurrent som Jones og Bogdan.
YNWA
Skrevet af Fribytter
Tony Barrett skriver idag, at Klopp stadig har tiltro til Moreno, og at han ikke køber en erstatning i dette vindue - højest en reserve. Noget andet, der er interessant ved Hasses liste, er, at Moreno vel nærmest er den yngste venstreback på listen. Jeg synes, det er enormt underligt, at Moreno ikke bare kan styre sig. Han har selvfølgelig placeringsvanskeligheder og er lidt let at gøre rundtosset, men at han ofte satser hele butikken i feltet, må han da kunne lægge fra sig. At han ikke har gjort det endnu, giver ikke den store tro på projektet, men Klopp må se nogle muligheder i Moreno, som er lidt svære at få øje på i kampene.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Rent offensivt er der heller ikke noget negativt at sige om Morenos bidrag. Han er glimrende frem i banen. Muligvis én af de bedste venstrebacks i ligaen på lige netop det punkt. Jeg ser dog hellere, at man har en venstreback der er defense first, og ikke attack ditto.

Jeg synes det er skuffende, at Klopp ifølge Barett ikke køber en erstatning. Det burde have været en af de første ting på blokken efter en ny keeper.

Kampen i går var jo endnu et klasseeksempel på, at Moreno er en gigantisk liability defensivt. Først header han en bold direkte ind i feltet til en modspiller, hvorefter han tofodstackler den til hjørne. Efterfølgende laver han gudhjælpemig endnu en gigantisk fejl. Hvis man ser 4-0 kampen igennem fra Emirates kampen i 14/15 vil man også se, hvordan han defensivt er miles away. Det mål Bellerin laver må jo aldrig ske. Han inviterer Bellerin IND i banen fuldstændig ufortrødent. Det han laver på Naismith mod Norwich vil jeg ikke en gang bruge tid på.

Som en bruger også er inde på under kampen så har Henderson gang i det helt store oprydningsarbejde i Morenos side når han nok en gang roder rundt på modstanderens banehalvdel.

Jeg er nervøs hver evig eneste gang modstanderen kommer forbi venstresiden, hvor modstanderen kløgtigt typisk søger hen.

Når alt dette er sagt, så håber jeg satme Klopp ved hvad han skal gøre for at få Moreno til at styre sig lidt, som du er inde på Fribytter. I anden halvleg spiller han jo slet ikke så hasarderet og ligner én der blot forsøger at spiller det enkle. Den udgave kan jeg nok leve med.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af KriminalisLFC
Ja, det er vel spørgsmålet om det er noget mentalt med ham, og måske især de store kampe tynger ham. Man må jo gå ud fra at det har arbejdet med ham og det til træning. Jeg mindes at have læst da han skiftede til klubben, at han i sine ungdomsår primært havde spillet kant, og senere var blevet omskolet til back. Det kunne også være en af grundende især mht manglende placeringsevne, at han stadig i bund og grund stadig tænker som offensiv spiller.
YNWA
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Nu har jeg læst Tony Barretts take på Moreno og der er flere ting der egentlig er ganske interessante.

Én af de ting er at vi selvfølgelig ikke ved, hvor meget af det Moreno gør er egen handling eller direkte instrukser fra Klopps. Ting som at han skal stå så højt på banen som han gør i visse situationer, hans generelle måde at positionere sig på, den overordnede taktik mod Arsenal, Morenos energiniveau, risikovillighed osv osv. Og så er Morenos hurtighed og offensive drive selvfølgelig også noget Klopp er begejstret for. Det kan godt være nogle af de ting der gør, at Moreno stadigvæk sidder tungt på venstreback pladsen uden nogen decideret ånder ham i nakken.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af Fribytter
Jeg tror i hvert fald, at Morenos rolle er anderledes end Clynes i kontrafasen. Han er en af de hurtigste spillere på holdet, og så ligger Coutinho foran og trækker ind i banen, hvilket efterlader en masse plads på kanten.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Og der var plads på kanten ved Walcotts mål. Det er tydeligt. Det er jo heller ikke en del af gameplanen, at Lallana mister bolden i en omstillingsfasen.

Min reaktion affødtes af (endnu) et utilgiveligt straffe. Og Ramsey-frispilningen har været vendt. Moreno er ung og hurtig, erkender hans offensive spidskompetencer, men jeg foretrækker med forsvaret fra de forrige sæsoner in mente en mere defensivt orienteret type.

Det er tydeligt, at backsne skal med frem i Kloppos verden, men synes ikke helt, at Moreno leverer offensivt ift. de defensive fejl. Clyne er kommet efter det og havde offensivt en god kamp i går. Defensivt lidt mere shaky, men Lovren var sgu´ heller ikke is. Klavan var trods Walcott-målet vel bedste mand.

Har intet på Migs i går. Et afrettet skud og et godt indlæg der kommes først på. Svært at gardere sig imod.
Skrevet af andib
@Lynild

Hvordan kan man sige at Moreno ikke leverer tilstrækkeligt offensivt, når han var den forsvarer i de fem største ligaer, der lagde op til flest scoringsmuligheder i sidste sæson?!?

Man kan med rette så sige om det kompenserer for manglerne defensivt, men de KAN være et udslag af Klopps taktik.
Kenny Dalglish had scouted the young star at Bordeaux, and requested the chairman Jack Walker to begin discussions with the player’s club. He refused, and famously said, “Why do you want to sign Zinedine Zidane when we have Tim Sherwood?”
Skrevet af Lynild
Andib,

Er det det, jeg siger? Ikke andet end hans defensive mangler overskygger hans offensive bidrag. Tag den top5. De fire andre pløjer ikke igennem modspillere med samme ratio som Moreno, og jeg ville tage hver og en før ham.
Skrevet af Lynild
Hvis Milner starter på venstre back på lørdag, vil jeg da tænke mit.
Skrevet af Thy87
Jeg tror ikke Klopp allerede har mistet tiltroen til Moreno, og derfor tror jeg også han starter næste gang :-) I anden halvleg spillede han sig trods alt op sammen med resten af holdet.
Moreno er meget offensivt tænkende og er derfor mere sårbar overfor dumme boldtab af medspillerne. Hvad han skal lære er at vente de ekstra sekunder inden han rykker frem så medspillerne kan komme ud af et eventuelt pres.
Og så selvfølgelig ligge hjerneblødningerne fra sig.
Begge dele er noget hvor rutine også spiller ind, og jeg er sikker på Klopp kan få ham stabiliseret.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af pøllese
Hvis Milner starter på venstre back på lørdag, vil jeg da tænke mit.


Jeg vil tænke: Den klarer han også, som han klarer alt andet godt. Defensivt har jeg bestemt mere tro på at Milner kan gøre det bedre end Moreno. Offensivt kan Moreno komme til at mangle, men mon ikke det klares med noget af alt det andet offensive kvalitet vi har
Skrevet af Thy87
Jeg tror netop Moreno og hans overlap og fart kan være med til at låse kompakte forsvar op - og jeg forventer Burnley vil stå tilbage og lade os have bolden. Derfor I en kamp som den ville det, for mig, ingen mening give at tage ham ud.
Måske I andre kampe hvor der forventes mindre boldbesiddelse og mere konstant pres rent defensivt ville Milner give mening.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Slettet(321402220608)
Jeg er af komplet modsat overbevisning.

Milner er kun langsommere end Moreno, resten af spillets facetter er han bedst, selv indlæg med venstre er han bedre.

Der bliver ingen plads for Moreno at bruge sin fart på imod Burnley, så Milner vil være det oplagte valg som jeg ser det.
annonce
0