Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Hasse1983
Jeg synes bare der er for længe til lørdag - vil have mere bold nu!!:)

Jeg mener stats viste mere offensivt fra Clyne end Moreno. Jeg kan faktisk ikke huske Moreno var med fremme ordenligt mod Arsenal?
- min pointe er, at vi ikke nødvendigvis er afhængig af, at begge backer er i hopla offensivt. Når det så er sagt tror jeg fortsat på unge Moreno. Har sgu været mere nervøs for Mignolet i perioder end Moreno på nuværende.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af KriminalisLFC
Altså så er han jo heller ikke yngre og så urutineret, som i får det til at lyde. Han er trods alt 24 nu, igang med sin tredje sæson i PL plus et par sæsoner i La Liga og et par landskampe og EL finaler. Det er altså de færreste med den erfaring, som laver fejl på Morenos niveau og med samme frekvens. Hvis Klopp holder fast i Moreno som førstevalg sæsonen ud, så håber jeg da også han kommer efter det, og som minimum bliver stabil i det defensive..
YNWA
Skrevet af KriminalisLFC
Er i øvrigt enig i, at der er alt for lang tid til lørdag. Det bliver nogle ulidelige lange uger uden europæisk bold i år, suk..
YNWA
Skrevet af Stef-LFC
Mané har skadet sin skulder og er blevet kørt til scanning på sygehuset. Forhåbentlig er det ikke alvorligt, selvom vi for en gangs skyld har nok af alternativer.

Mht. Moreno er det ok at synes, at han ikke er god nok. Det synes jeg heller ikke. Det ser dog ikke ud til, at vi henter nogen ny, da Klopp stadig tror på ham, så vi må vænne os til tanken om, at han er vores venstreback denne sæson også i kamp med Milner.
Skrevet af Sule12
Tror I vi henter flere spillere I dette transfervindue? Og I så fald til hvilke pladser?
Skrevet af Stef-LFC
Jeg tror ikke umiddelbart, at vi skal regne med flere. Det kan selvfølgelig afhænge af, om der ryger nogen uventede den anden vej. Jeg er egentlig også tilfreds, som det ser ud nu med undtagelse af venstre back.
Skrevet af pøllese
Vi er dækket rigtig godt ind på samtlige pladser. Dog kan back-pladserne bruge lidt. Især en backup til Clyne. Men mon ikke Klopp vurderer at Milner kan dække begge backs. Hvis Lucas skrider, kan der godt mangle lidt til den defensive midt. Jeg har dog fuld tillid til Stewart kan løse det problem.
Jeg tror også vinduet er slut for Liverpool´s vedkomne. Og der skal gå meget galt hvis Klopp henter i vinter-vinduet...
Skrevet af AHUJ
Ja, jeg håber godt nok ikke, at skaden til Mane er alvorlig.

Jeg er også fint tilfreds med truppen, men der er et par spillere, som nok skal sælges. Balotelli skal selvfølgelig væk - om han så kommer væk, det ved jeg ikke - så er spørgsmålet, om Benteke når at blive solgt til Palace.

YNWA
Skrevet af Longi_87
Tror I vi henter flere spillere I dette transfervindue? Og I så fald til hvilke pladser?


Har lige læst dette rygte.
http://www.plbold.dk/nyhed/liverpool-forhandler-med-valencia-vil-kapre-arsenal-emne

Det ville næsten være for godt til at være sandt. Men det må vel betyde at vi sælger en af dem vi har, som f.eks. Sakho
Liverpool
Skrevet af AHUJ
Den tror jeg ikke på. Der er allerede Lovren, Matip, Sakho og Klavan, mens Gomez forhåbentlig stadig har en fremtid på holdet. Sakho gjorde det rigtig godt i sidste sæson under Klopp, og selvom han blev smidt hjem fra USA, så håber jeg stadig, at Klopp vil satse på ham. Matip blev hentet på fri transfer, men jeg tror, at Klopp hentede ham som konkurrent på lige fod med Sakho og Lovren. Nu er Klavan også kommet til, og har gjort de rigtig fint i træningskampene, og gjorde det okay mod Arsenal.

Jeg er heller ikke sikker på, hvor god Mustafi er. Så jeg håber egentlig, at der bliver satset på de fire(fem), som der er i klubben nu. Fremfor at bruge 2-300 millioner på endnu en tvivlsom midterforsvar.
YNWA
Skrevet af Stef-LFC
James Pearce har været ude og skyde Mustafi (og Medel)rygterne ned, så det er nok bare noget agentspil for at få Arsenal til at åbne deres berygtede warchest og betale ved kasse et.
Skrevet af ScouserTommy , moderator
Et fedt lille klip 5 minutters tid før Manés scoring:
https://my.mixtape.moe/jqurda.webm
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Skrevet af pøllese
Hvis de første meldinger holder stik om Mane´s skade, så er det sgu sur røv. 2-3 måneder med en skulder af led... Og så skal vi undvære ham til mesterskabet i Afrika bagefter.
Skrevet af bendixboogie
Hvor er det dog bare typisk!
Håber det bare var en ´lammer´...
Skrevet af Lynild
Hold op jeg er glad for, at vi ikke hentede Vermalen som rygtet ville en overgang. 2x blødkogt æg havde sgu´ været for meget, av av av.
Skrevet af pøllese
Mane gudskelov kun muskelskadet, og sidder formentlig kun over mod Burnley. Det går nok, for der er et væld af andre muligheder med Sturridge tilbage
Skrevet af Sule12
Hvad siger I til Martins Indi? Han er rygtet til klubben på Tv3 Sport.
Skrevet af Lynild
Jeg blev nødt til at google ham. Tjah, hvis der kommer en forsvarer mere ind, så er der nok en på vej ud. Kender ikke "Bruno" Martins Indi nok til at udtale mig.

Glæder mig ligesom jer andre usigeligt til lørdag, og især til at se midtbanen. Lallana er bedst centralt, og Wijnaldum og Can kan blive en voldsomt god pivot, tænker jeg. Henderson har selvfølgelig også sine kvaliteter og kan også spille 6´eren. Det ser på papiret rigtig godt ud, meget alsidig og potentielt målfarlig midtbane, elsker Lallanas mål for dybdeløbet og assist´et og alslutningen selvfølgelig.
Skrevet af Hasse1983
Om det bare er ord skal jeg ikke gøre mig klog på, men til dagens pressemøde var der ingen tvivl om Klopp har tillid til Moreno.

Fornuftige udtalelser om Moreno synes jeg.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
annonce
0