Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Paz
Det lader til at Klopp er ret begejstret for den trup som han har fået samlet nu, så jeg tror egentlig ikke vi skal forvente flere handler ind. Men jeg håber bestemt at vi kan få afsat lidt spillere her inden vinduet lukker.

Bliver interessant at se om Klopp fortsætter i en 4-3-3 eller han vil gå over til den lidt mere offensive model 4-2-3-1, hvor der er plads til at få nogle flere af de offensive kræfter bragt i spil. Man kunne godt forestille sig at der bliver vekslet mellem de to hele sæsonen igennem. Måske endda hvor den ene forholdsvis kontinuerligt bliver brugt som udebaneformation og den anden som hjemmebaneformation, for at bevare en form for kontinuitet. Personligt kunne jeg også godt tænke mig at se hvordan en 4-4-2 diamant ville fungere, men det er mest fordi jeg godt kunne tænke mig at se Sturridge og Origi noget mere sammen. Men spørgsmålet er om Klopp ikke hellere vil sørge for at spillerne lærer at spille de to foretrukne systemer og specialisere sig i dem rent taktisk, hvor et tredje system måske bliver for meget at overkomme.

Jeg ved ikke om Wijnaldum og Can kan blive en voldsom god pivot, vi har jo endnu til gode at se den konstellation. Jeg ville måske være lidt bekymret for den defensive balance, fordi jeg kan have min tvivl om hvorvidt Wijnaldum vil fylde nok til at lukke ned for modstanderen centralt. Hvis vi skal spille med to midtbanespillere vil jeg være mere tryg ved Henderson og Can sammen, fordi de begge er i stand til at stå fysisk i mod og i udgangspunktet er mere defensivt orienterede end fx Wijnaldum som er mere en mellemting mellem en 8´er og en 10´er.
Jeg er iøvrigt ikke vild med Henderson på 6´eren. Han kan selvfølgelig spille der, men for mig er det tydeligt at han ikke føler sig tilpas på positionen, og der er også for mange af hans kvaliteter der går tabt. Man kan indvende det samme om Can, der ligesom Henderson, er en utrolig dynamisk spiller og som ligeledes mangler noget for at udfylde rollen som den dybdeliggende playmaker der sætter opspillet i gang. Nu har man så vænnet sig til at det er den position at han er i gang med at gøre til sin, og der er da heller ikke noget der tyder på at det kommer til at ændre sig i nærmeste fremtid, og han gør det jo også glimrende, særlig i de defensive aspekter, hvor han fylder en del og er en god presspiller. Med tiden kan han sikkert blive endnu dygtigere til at læse spillet også.
Jeg læste på et tidspunkt i sidste sæson, i forbindelse med Lucas, tror jeg det var, at Klopp havde stort fokus på at lære ham at han skulle lære at styre tempoet i kampene. Man må formode at det samme gør sig gældende med Can, og at Klopp så tror på at det er noget Can kan blive bedre til med tiden. Forhåbentlig noget han allerede vil begynde at bygge på i denne sæson, det må i hvert fald være et af de vigtigste fokuspunkter i hans udvikling.
Skrevet af Fribytter
Det her hold mangler helt klart en dybtliggende spilfordeler for at være et rigtigt Klopp-hold, hvis man kan konkludere noget ud fra rygtestrømmen. Det lader til, at Can bliver løsningen der, indtil Klopp kan få fingrene i den rette spiller. Jeg tror, Klopp hælder mest til 4-3-3. Dels fordi PL ikke er Bundesligaen, og han har talt meget om at bevare balancen på holdet, og dels fordi han nærmest har sørget for ikke at kunne løbe tør for midtbanespillere, hvilket må betyde, at han meget nødigt vil tvinges væk fra muligheden for at stille op i en 4-3-3.

Jeg er i øvrigt mere tilhænger af Klopps pressehåndtering end Rodgers´. Jeg husker stadig, hvordan Rodgers hang Enrique, Downing og Henderson ud i pressen. De spillede retfærdigvis bedre efterfølgende, men kritik i pressen burde ikke være nødvendigt for at forbedre spillerpræstationer imø.. Fint at kritisere hele holdet eller aspekter af spillet, men det der med at træneren skal være hudløs ærlig og slagte spillere, der har leveret dårlige præstationer foran kameraer og mikrofoner, bliver jeg aldrig fan af. Heller ikke selvom spillerne tjener styrtende med penge, og at "vi" betaler en masse penge for at se dem på fjernsyn og stadion, og at der hurtigt opstår et enormt behov for at få afløb for frustationer ovenpå et skuffende resultat.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
Så ser det ud til, at Benteke langt om længe er skibbet videre til Palace, og vi står med et plus på køb/salg i dette transfervindue.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
Har Palace-fansne egentligs stadig gang i underskriftsindsamlingen, der skulle tvinge FA til at give Benteke karantæne for at filme?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Slettet(321402220608)
så mangler vi kun, Balo og Lucas.

Det er ikke midler der mangler for at opgradere venstre back, nok nærmere mangle på kvalitet der vil til klubben.
Skrevet af D.B.R. ©
Lucas skal forhåbentlig Ingen steder.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Balo, Alberto, Wisdom, Ilori og måske Markovic er mulige transfers væk. Så er truppen også trimmet helt.
Skrevet af Carlsen81
Glæder mig til at se Origi i kamp i weekenden, hvor der må forventes at vi stiller mere offensivt op end mod Arsenal. Tilgængelig ser Andre Gray også farlig ud, og er i den grad en måltrussel for Burnley. Jeg tror på en smal 2-1 sejr.
Er der nogen som har bud på start opstillingen?
Skrevet af pøllese
Jeg håber ikke det bliver skiftet ud på mange pladser i forhold til Arsenal-kampen. Men mon ikke firmino ryger ned for Mane og Origi starter i front.
Skrevet af Lynild
Den kunne også hedde Can ind, og så Lallana på kanten. Men ellers bør det være nogenlunde samme starter.
Skrevet af Hasse1983
Never change a winning team, men alligevel tænker jeg, at vi har så mange muligheder rent offensivt, at det ikke betyder det store med udskiftninger.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Stef-LFC
Sturridge er også fit for fight igen.

Uanset hvad er det lækkert med så mange muligheder, og der findes vel argumenter for den ene og den anden løsning, så det bliver spændende, hvad Klopp vælger.
Skrevet af Benzo
Med Mané skulderskade i mente, som ikke var så alvorlig dog, vil jeg ikke blive overrasket hvis han starter på bænken.
FCM Liverpool
Skrevet af Slettet(321402220608)
tror vi har brug for mere fysik på midtbanen, så Can istedet for Wijnaldum, derudover Milner for Moreno og Origi for Mane, ellers burde resten være oplagt.
Skrevet af Thy87
Thomies
Enig omkring can og Origi, især med Manes skade in mente, men jeg tror ikke Klopp skifter Moreno allerede. Jeg tror stadig Klopp tror på ham, ellers ville han have hentet en afløser allerede.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Hasse1983
Kender i det, at man ikke gider følge med i fx Uniteds nyheder og kampe, fordi United er "United"?
- på vej hjem igår aftes så jeg så på livescore, at Zlatan havde lavet to mål. "Sut mig" tænkte jeg, for har virkelig håbet, at han ikke kunne løfte opgaven. (Samme håber jeg for Pogba!)
"Nå, men jeg gider ihverfald ikke bruge tid på at se målene" tænkte jeg.
Her 12 timer senere kunne jeg ikke lade være, og ser så en offensiv med Rooney, Mata, Pogba, Zlatan og Martial. Det er sgu lidt skræmmende synes jeg, og jeg tror godt de med Mourinho i spidsen kan gå hen og snuppe mesterskabet i år.
Mit humør faldt lige et niveau, men stiger forhåbentligt med 2-3 stykker efter eftermiddagens kamp mod Burnley!:)
God kamp senere.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Jeg havde glemt, at der var fredagskamp. Men ja, Man. Utd. kan sagtens gøre det godt denne sæson. Jeg er dog også lidt spændt på at finde ud af, hvem af sidste års svære modstander fra midterfeltet man skal regne med i år. Southampton har skiftet en del ud, og selvom det ikke er første sommer, det sker, så tror jeg ikke, at man kan gøre det til en grundregel, at Southampton præsterer godt i ligaen, når de sælger flere profiler og skifter træneren.

Benteke er officielt blevet solgt. Hvis klausulerne aktiveres, så vil Benteke være klubbens fjerdedyreste salg i historien. Det vidner selvfølgelig om de mange penge, der er i PL, men Ayre må også gerne få lidt kredit for at presse citronen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Pascal
Hvis klausulerne aktiveres, så vil Benteke være klubbens fjerdedyreste salg i historien.


Hvad lyder salgs samt klausulerne på?

Edit: Fandt det på BBC:

27mil i salg samt 5mil i mulige klausuler.....Fornuftig handel af LFC
Kjoebenhavns Boldklub.
Skrevet af Fribytter
Nu så jeg lige, at Rory Smith har sidste arbejdsdag på The Times. Han skal til at arbejde for New York Times. Det er sådan set godt nyt for os uden The Times-abonnement - Rory Smith er måske den sportsjournalist, jeg nyder mest at læse - men hvem ender med at dække Liverpool? Tony Barrett smutter også - dels i protest over HB-dækningen og dels for at prøve noget andet - og Tony Evans er jo heller ikke længere redaktør der. Så er der Oliver Kay, men han skriver ikke rigtigt om Liverpool længere. Jeg er bange for, at The Times bliver mere og mere ligegyldigt under Henry Winter. Nok især for Liverpool-fans, men helt generelt finder jeg ham ekstremt kedelig og konsensussøgende. Hans artikler virker færdiglavede og samlebåndsproducerede, og som redaktør tror jeg ikke, at han har noget andet at byde ind med.


Anyways, spændende hvordan Klopp stiller op idag. Hvem erstatter Mané, og bliver der plads til Can og Sturridge? Jeg tror umiddelbart, at han går efter en mindre offensiv opstilling end sidste weekend. Can og Henderson starter på midtbanen, og så er det spørgsmålet, om han dropper Lallana eller Wijnaldum. Oppe foran bliver Firmino rykket ud på Manés plads, og enten Sturridge eller Origi starter i angrebet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Paz
Enig omkring United. De har desværre så meget individuel klasse, at de må være klare mesterskabskandidater.

Jeg er spændt på kampen i dag. Det er de her kampe der kommer til at definere sæsonen, og at starte ud med to sejre vil give drengene et godt boost frem mod tre af de på papiret sværere kampe.
annonce
0