Snak

Mere indhold efter annoncen
Newcastle er på alle måder et bizart hold pt., men jeg kan stadig ikke finde ud af, om det er for arrogant at forvente 3 point på lørdag?

Der er ikke det store at udlede fra seneste møde. Vi moste et detroniseret Newcastle-mandskab, der begik alle forsvarsfejl i samtlige fodboldlexika. Omvendt har de vist tegn på forbedring og scorer da også en del mål med en Remy i fremragende, men med Colo ude bliver det spændende at se, hvordan Pardews defensive kabale går op, og hvordan deres hold ellers tager sig ud - det er vel om noget mere en test for dem end for os.

Vores form in mente og evne til at omstille sig taktisk bør og skal vi have fuldt udbytte, både for at cementere vores placering men også for at præstere imod et af de traditionelt "tungere" hold.
Med Colo ude og vores seneste defensive meritter, er der nok ingen grund til at spille på 0-0.
Hvis vi vil noget og mener vi kan noget denne sæson så skal Newcastle på udebane give 3 point ..... 0-2 med mål fra begge vores angribere.
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Expect the unexpected.

En Liverpool-sejr i omegnen af 1-3 ligger til højrebenet, men man ved ikke hvad man får med det nuværende Newcastle-hold udover ustabilitet. Vi vandt den seneste kamp så det må være tid til et nederlag..
Helt enig, Carra-23

Er vi seriøse omkring toppladserne skal en sådanne kamp munde ud i tre point, men nu er det jo LFC vi har med at gøre, så der findes desværre ingen garantier.
Y. N. W. A. #JFT97
Mind mig lige om igen, hvorfor Borini blev udlejet?
Har han overhovedet startet fra start?
“Winning trophies has made me put on weight.” - Rafael Benitez
Ja mod WBA. Samt to indskiftninger. Dvs. 3 optrædener ud af 4 mulige i de første 5 kampe.(Den ene var mod Liverpool).

Og det er vel indtil videre spilletid i 3 kampe flere end han ville have fået ved at blive i klubben?
Smider lige denne her i klubtråden, håber nogen kan hjælpe...

Jeg skal endelig til Anfield for første gang (sammen med min 15-årige søn). 21. december mod Cardiff. Jeg har i den forbindelse et spm som jeg håber nogen her på forummet kan hjælpe med:

I forbindelse med turen ville vi gerne se en Academy kamp og U18 spiller hjemme samme dag. Jeg går ud fra man bare møder op og køber billetter ved indgangen? Hvad koster det at komme ind? Kan man overhovedet nå en kamp på Kirkby kl. 11 (går ud fra det er der de spiller) og så nå kampen på Anfield kl. 13.45? Jeg kan selvfølgelig godt se på kortet hvor langt der er, men jeg aner intet om trafik forholdene (tænker umiddelbart at vi tager en taxa) og hvor lang tid inden kampen man bør ankomme til Anfield. Hænger logistikken sammen?

Jeg håber nogen kan kaste lidt lys over ovenstående og derudover tager jeg selvfølgelig gerne mod anbefalinger til gode hoteller, gode steder at spise, ting man bare skal se i byen, gode butikker eller andet. På forhånd tak :-).
Sur røv hvis Lucas må melde fra imorgen pga hans kones fødsel :( ... Han er så vigtig i vores udekampe..
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
annonce