Snak

Mere indhold efter annoncen
Bortset fra at din timing var lidt uheldig, vil jeg give dig ret. 3-5-2´en er en lidt alternativ løsning og det har hverken set godt ud med Sterling eller Johnson. Men mest af alt har indstillingen og specielt koncentrationen været helt væk, hvilket er Newcastles fortjeneste.

Men vi bør lukke den nu. Hvilket sikkert ender med at Newcastle scorer.
Uafgjort er vist et fair resultat for begge hold ...
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
Det ved jeg ikke. Jeg synes vi er lidt heldige, der er jo ikke rigtigt noget der fungerer. Angrebet i glimt, men mest af alt har det været tempoløst og ukoncentreret.
Uafgjort er vist et fair resultat for begge hold ...

Eller sejr til Newcastle. :) Synes ærlig talt, at Newcastle har været bedst, selvom i åbenlyst har haft mere boldbesiddelse, men så længe i ikke bruger den ordentligt, så går det ok.
winning
Uafgjort er selvfølgelig fair og havde været godkendt på St. James. Jeg synes dog at der er grund til at være lidt kritisk, når Newcastle med 10 mand får lov at spille lige op med jer. Med 1-1 ved halvleg og en mand i overtal, skulle den slags kampe gerne give 3 point, hvis man vil hænge på helt i toppen. At komme bagud igen er uacceptabelt, men som sagt synes jeg også at Rodgers må tage sin del af skylden, selvom Newcastle kæmpede bravt og ikke hang med hovederne.
Godt med kryds, så forsætter hynkleren og de opnår intet.

Wise Men Say...
Jeg er helt enig, Bosse!
moderator
Pinlig optræden. Ikke nok bevægelse og få kreative aktioner. De spiller grotesk langsomt, specielt når der spilles i overtal.

Newcastle gjorde det fint, og havde nok fået 3 pt hvis ikke det havde været for udvisningen. Med Liverpools chancer i anden halvleg, skal de dog være glade for det ene point.

Vi kan dog ikke være tilfredse med en så kønsløs omgang ideløst boldflytteri.
He’s a lad from Portugal, Better than Figo don’t you know, Ohhh, his name is Diogo https://www.bbc.co.uk/sport/football/58943625 https://www.bbc.com/sport/football/48179167 https://www.bbc.com/sport/football/59397416
Enig Bosse, men som tilhænger må man bare kigge på programmet og stille sig tilfreds med at få point med hjem fra St. James.

Der var flere spillere i Newcastle defensiven, som præsterede på enormt højt niveau i dag, Tioté MotM i mine øjne.

Agger, Lucas og Coutinho må meget gerne snart komme tilbage i startopstillingen.

Gerrard kunne godt snart bruge en pause... han var virkelig ikke god i dag.
“Winning trophies has made me put on weight.” - Rafael Benitez
annonce