Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Gaggen25
Der sker så meget "svineri" i fodboldverdenen og så så snart kampen ruller er ingen i tvivl om at det eneste der generelt er respekt for, er det faktum at det eneste væsentlige er at vinde, alt andet er underordnet. Synes det er til grin at Suarez situationen skal blæses sådan op. Han synes evra er en idiot, lad ham om det, og lad os andre komme videre. Rio synes øjensynligt også Suarez er en idiot. Hvad søren har han dog gang i? Det må han da ikke? Smid noget "hate" på ham.
123
Skrevet af Carlsen81
Godt indlæg Heighway :)

Jeg synes ikke dette er en skandale, som alle ellers blæser det op til. Jeg så kampen med engelske kommentatorer, og de beskrev det meget godt. Det tilfører kampen noget ekstra, at spillerne har temperament med i tacklingerne, passion med og vilje til at score - at det betyder så meget at vinde over modstanderen. Jeg synes det giver kampen noget mere. Suarez kontrovers er jo ikke noget nyt i fodbolden. Utallige spillere har nægtet at give hånd før.

Tilgengæld synes jeg det er grænsende til pinligt at en anfører som Evra, for en af verdens største klubber, opfører sig så latterligt. Om ikke andet, burde han være den person der har lyst til at få lukket sagen, da hans omdømme har stået meget for skud under sagen. Allerede da Suarez ikke giver ham hånd, farer han helt op. Når kampen fløjtes, hopper han rundt som en lille dreng der lige har vundet i fifa. Han må gerne gøre det for min skyld, men jeg synes det er pinligt at overvære det fra en anfører, af et af verdens bedste hold. Af Alex Fergusons "hellige" tropper.

Fergusons kommentar fortjener ikke en kommentar. Så den vil jeg undlade.
Skrevet af Norup
Om ikke andet, burde han være den person der har lyst til at få lukket sagen, da hans omdømme har stået meget for skud under sagen


Endnu engang rettes fokus over på alt muligt andet. Hvem er dømt for racistiske udtalelser og nægter at give hånd inden kampen? Hvem har et omdømme der skal rettes op på?

Synes du ikke Suarez skader Liverpools omdømme med sin opførsel?

Den her opsummerer det meget godt
http://www.guardian.co.u…luis-suarez
http://www.youtube.com/watch?v=7gasxpPiews
Skrevet af Berger
Fint skrevet Heighway.

Jeg er helt på linje med dig og der er sagt og skrevet meget om sagen og Suarez er dømt og dermed står han som taberen. Han HAR udstået sin straf og så er den egentlig ikke længere. Som Heighway skriver - hvis Suarez føler sig uretfærdigt behandlet, hvorfor skal han så give Evra hånden ? Giver man hånden efter at man har tabt en retssag til den som har vundet den, hvis man føler sig uretfærdigt behandlet? Hvad gør så pludselig at Snifferen pludselig ikke giver Suarez hånden og hvilket ret nhar Evar til, at rive fat i Suarez? Svaret ligger lige for. Jeg tror i al beskedenhed i denne sag, at Sutten skal stikke piben ind og passe sit eget hold. Evras jubelscene efter kampen er ganske enketl usmageligt, men det er så ikke første gang, at en United spiller har vist sådanne "færdigheder". Tåben Neville har præsteret det samme og fik, så vidt jeg husker en spilledags karantæne for det.

Og når vi er ved usmageligheder, så kan vi da lige tilføje dette link. Jeg håber, at politiet kigger lidt nærmere på den slags for det er at stramme den.

http://www.dailymail.co.…police.html

United mener åbenbart at der skal noget ekstraordinært til fra Suarez side. At han ikke giver hånd kan da aldrig blive den store sag - skulle Wayne Bridge også have gjort det for et par sæsoner til til JT? Ja - der var også fokus på det dengang, men ingen kan tvinge en spiller til at give hånden.

Skrevet af Carlsen81
Norup
Endnu engang. Har du læst rapporten? Den er til grin. Suarez er uretfærdigt dømt i en sag uden bevis, men kun baseret på udsagn mod udsagn. Burde ikke kunne lade sig gøre. Hvorfor tror du United undlod at melde Suarez til politiet i racisme sagen? Der var ingen beviser. Det ville aldrig kunne lade sig gøre, at blive dømt i virkeligheden.

Suarez og klubben har holdt fast i at de føler sig uskyldigt dømte. Derfor forstår jeg, at Suarez ikke gider give hånd.

Klubben er over den enkelte person, det er klart. I nutidens fodbold er det dog svært at fastholde alle de principper som en succesrig klub fra 80-90erne levede efter. Det er globaliseringen alt for kraftfuld til. Bare se på de største stjerner i PrL, de er langt fra engelske. Og det er vigtigt at nævne i begge sager. Kulturforskelle kan nogle gange være skyld i problemer, fordi folk kan blive ramt på personlige sfærer - fordi alles grænser er forskellige. Det er alt sammen diskuteret tidligere.

Jeg synes ikke Suarez skader klubben, tværtimod er han et stort aktiv for klubben. Han har været i problemer til dels fordi han har stor energi, vilje og kæmper for klubben som det vigtigste. Han går all-in hver kamp. Og det har skadet ham.

Suarez spiller med følelserne uden på tøjet. Det er også det, der gør ham så god.
Skrevet af Carlsen81
http://tv2sport.dk/partn…layer/93965

...
Om jeg begriber at han kan være anfører for United.
Skrevet af Berger
Carlsen
Ro på. Det er forventet fra den kant og længere er den ikke. Suarez er den skyldige - det siger dommen ihvertfald. At Evra så åbenlyst gerne vil have det sidste ord er så, hvad det være vil. United vandt kampen, er ude af FA Cupen og ligger nr. 1 i PL. Det er tilsyneladende sådan i dette forum at man fra Uniteds side forlanger, at Suarez skulle have givet hånden for, at lukke sagen. Lukke sagen? - Suareaz har taget sin straf og så er den iøvrigt ikke længere. At Evra så føler "en tak for sidst" overfor Suarez er et eller andet sted sørgeligt, men forventeligt og lad mig i den forbindelse rose Phil Dowd for hans indgriben, samt de stewards ved spillertunnellen efter kampen.
Skrevet af Carlsen81
Forventeligt.. Du siger det selv. :)
Ja, dommeren var opmærksom hele vejen igennem. Og i øvrigt gjorde han sit arbejde fortræffeligt. Ros til det.

Hov Berger, btw. så var min kommentar rettet til Norup og ikke dig. Den kan misforståes.. hehe, du nåede at skrive et indlæg inden jeg havde færdiggjort mit :-p
Skrevet af hm
YNWA (født Liverpool-fan) Atletico Madrid AIK Bremen Celtic Nantes Lyngby
Skrevet af AlstrupLFC
Det her skriver Suarez på sin facebookside:

"I have spoken at length with the Manager since the game at Old Trafford and I realise I got things wrong.

I´ve not only let him down, but also the Club and what it stands for and I´m sorry. I made a mistake and I regret what happened.

I should have shaken Patrice Evra´s hand before the game and I want to apologise for my actions.

I would like to put this whole issue behind me and concentrate on playing football."
Skrevet af lindkvist
Det virker til at KK endelig har fået banket noget fornuft ind i manden, misforstå mig ikke, han er en genial spiller og jeg er vild med ham! men han laver altså nogle virkelig dumme ting ind i mellem!
Skrevet af Scotty
Håndteringen af den sag bliver mere grotesk dag for dag. Har man ikke en medierådgiver ansat i så stor en klub? Enhver anden manager/klubejer havde vel for pokker afklaret sin spillers ageren i den pågældende situation FØR den indtræf. Jeg nægter at tro man kan være så totalt uforberedt så konklusionen må være at Suarez tog beslutningen impulsivt. Og for det fortjener han vel som minimum at blive trukket et par ugelønninger..
Skrevet af NickRomano
Det burde være umuligt, at være uenig i ovenstående.
I´ll protect you from the hooded claw, keep the vampires from your door, when the chips are down, I´ll be around.
Skrevet af Fribytter
Suarez havde lovet at give Evra hånden. Der er vist ingen medierådgiver, der kan forhindre Suarez i ikke at tage ansvar.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af D.B.R. ©
Og for det fortjener han vel som minimum at blive trukket et par ugelønninger..

Ja, gør endelig det.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Scotty
Hvis det er tilfældet burde han nærme sig en tur på transferlisten, Fribytter. Jeg fatter simpelthen ikke at nogen kan forsvare den slags opførsel.
Skrevet af Fribytter
"Det burde være umuligt, at være uenig i ovenstående."

Man kan faktisk ikke andet, al den stund at præmissen er, at situationen ikke var blevet drøftet inden.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Fribytter
"Hvis det er tilfældet burde han nærme sig en tur på transferlisten, Fribytter. Jeg fatter simpelthen ikke at nogen kan forsvare den slags opførsel. "

Hvem forsvarer den? Alle, der kan give undskyldninger, har givet dem.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af hm
YNWA (født Liverpool-fan) Atletico Madrid AIK Bremen Celtic Nantes Lyngby
annonce
0