Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mainy
Det er jo ikke pinligt? Hvad er pinligt?

Det er pisse elendigt, at Firmino ikke gider at sparke en simpel bold ind... Ellers har vi jo totalt styr på det.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af AHUJ
Skidt. Man har i de seneste mange kampe skabt utallige chancer, hvor man kun udnyttede et fåtal. Nu kommer der så en kamp, hvor man kun skaber fem store chancer, hvilket selvfølgelig burde være nok i 19 ud af 20 kampe. Desværre er skarpheden der bare ikke, som den i øvrigt heller ikke har været i mange andre kampe, hvor der bare er blevet skabt 10-15 store chancer. Mane med to store muligheder, Clyne med en kæmpe hovedstødschance, Firmino med kampens største mulighed og Coutinho også med en helt fri chance. Ufatteligt at der ikke bliver scoret på bare en af de chancer.
YNWA
Skrevet af jho
Spillet var som vejret - trist, gråt og forudsigeligt. Alt for let at dæmme op for offensiven, og helt uden den spilleglæde, de har været så kendte for på det seneste. På den positive side var Matip og Lovren outstanding når det trækkede op til et sjældent angreb. Sidste år havde vi tabt sådan en kamp 0-1...
Skrevet af AlstrupLFC
Satme ikke meget Southampton kom med offensivt. Uanset hvor gode Liverpool er, synes jeg, det er synd for Saints fansene, at de ser et hjemmebane hold, der overlader totalt initiativet til Liverpool og viser ingen lyst overhovedet på at tage bare den mindste styring af kampen.
Men når det er sagt skal de have så ros for at stå godt kompakt og ikke give Liverpool synderligt mange chancer.

Et point ude mod Southampton kan trods alt bruges til noget, omend man står med følelsen bagefter, at vi har tabt to point. Det ville have været et perfekt tidspunkt at øge afstanden til scums og Arsenal samt afvise Citys muligheder for at få del i førstepladsen.

Forhåbentligt har vi Lallana med næste gang! Hans utrættelige løb, der gang på gang åbner forsvarene op, bliver gode at få tilbage.
Skrevet af AHUJ
Wijnaldum bringer slet ikke samme intensitet som Lallana, og hans omgang med bolden er også langsommere og mere stationær - ligesom han også uden bolden er mere stationær, og han tager ikke de samme løb som Lallana, hverken offensivt eller defensivt. Lallana er helt sikkert et tab, uanset hvem modstanderen måtte være.
YNWA
Skrevet af pøllese
Lallana skal ikke være skadet i flere kampe nu. Gider i mere 0-0.

Ud over det så er der ikke noget at være bekymret for i forhold til top placeringerne. . Vi gjorde hvad vi kunne, men synes nu at hvis man skal have vores eneste rendyrkede angriber i form, så skal han have nogle flere minutter. Man ved jo han har den vildeste træfsikkerhed når det kører for ham
Skrevet af Thy87
Vi skaber alligevel en 4-5 kæmpe chancer som bliver sløset væk. Lallana kan jo for fanden ikke gøre de andre mere skarpe. Vi havde muligheder for at vinde kampen selvom offensiven så lidt træt ud idag. Defensivt var der en god balance idag og vi tillod ikke Saints offensiv meget.
Liverpool FC - YNWA Det er som jeg altid siger: Vi har for vaeret bagud.... og tabt! :-)
Skrevet af Paz
Jeg vil gå så langt som om at sige at vi har en fremragende defensiv.
Skrevet af Paz
En skam Sturridge ikke bliver introduceret lidt før i dag. Jeg bliver aldrig fan af de der 10-15 minutters indskiftninger. Han når dog alligevel at få skabt lidt ravage, ærgerligt at Clyne ikke formår at omsætte den kæmpe chance Sturridge skaber for ham.

Skrevet af Hasse1983
Er ganske enig i forhold til brugen af udskiftere - de bør få mere tid. Origi var jo nærmest ligegyldigt, hvis ikke det var fordi vi havde et hjørnespark.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af pøllese
Lallana ude de næste 2-3 kampe.. Det er kampe som vi SKAL kunne vinde uden stjernen... Han skal bare være klar til Merseyside-derby
Skrevet af AlstrupLFC
Av.... Lallana er om nogen nøglen til at åbne de små kompakte hold op. Lallana var heller ikke på banen før 60. minut i 0-0 kampen mod United, og da han endelig kom på banen, fik vi kreeret langt flere chancer end den foregående time. Og på samme måde var han heller ikke på banen i dag, og man så tydeligt, hvor vigtige hans utrættelige løb er for at åbne op for kompakte hold.
Bliver spændende at se, hvordan Klopp vil løse det.

Vi har i hvert fald lært, at landskampspauser er lig med skade til Lallana samt 0-0 i den første kamp efter pausen!
Skrevet af Hasse1983
Nu har Klopp og holdet en uge til at gøre sig klar uden Lallana. Jeg tror nu ikke man skal være nervøs.
Vi fik de chancer vi skulle idag og dee kunne Lallana har gjort hverken fra el til.
Hvis vi ikke kan vinde uden Lallana så kan vi stikke top 4 drømmen skråt op. Han er klart et offensivt guldkorn, men vi må ikke lade tingene falde på én el to spillere.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Der er brug for en poacher, og både Sturridge og Origi har før vist sig skarpe. Så skal de bare have chancen.
Skrevet af Fribytter
Nu så jeg ikke kampen, men ud fra hvad jeg kunne læse mig til, så ofrede Southampton hele offensiven for at satse på defensiven og holde Liverpool fra at score. Det betød så også, at kampen ikke blev så åben, som jeg havde troet, og derfor giver det egentlig god mening, at Klopp fortsatte med den falske nier imø., da det pt. er det bedste værktøj til at dirke defensive hold op med. Sturridge gjorde dog en positiv forskel, og han burde nok være skiftet ind tidligere.

Men Liverpool skabte jo rigeligt med chancer til at vinde kampen, og Southampton var vel også heldige med, at Van Dijk ikke begik straffe imod Firmino. Vi taler om et toptihold, der på hjemmebane nærmest ikke er i nærheden af at score, og som selv giver minimum tre kæmpe chancer væk plus en masse mindre chancer. Det var bare stolpe ud - men stolpe ud på en bane, hvor jeg på forhånd havde frygtet langt mindre modstand, og hvor point ikke var givet på forhånd. Jeg har svært ved at være alt for skuffet.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af bendixboogie
Enig.

Ydermere virker det til at vi er holdt med at indkassere de sene mål som ofte har kostet 2-3 point. Også i kampe hvor vi egentligt har domineret.

Og det kan meget vel vise sig at være rigtig vigtigt over en hel sæson ;)
Skrevet af Lynild
Det er svært at være uenig, Fribytter, og når man ikke kan vinde på udebane er 1 point og clean sheet jo det næstbedste.

MEN!

Der skal altså som minimum afsluttes indenfor rammen af Firmino og Can i så fri position. Så kan det godt være, at de løber solen sort, men for helvede da. Forster stod så også en god kamp, så det er langt fra sikkert, at der havde været mål, men indenfor rammen som minimum. Så er jeg ligeglad, hvem der er, og hvilken spillestil vi spiller.
Skrevet af pøllese
Straffe til Firmino bude der dog ikke ha været. Forseelsen var ude for feltet, men han faldt inde. Men Cou10nho havde nok sparket det frispark ind alligevel
Skrevet af Mainy
Så er 0-0 ude mod So´ton altså heller ikke værre. Selvfølgelig er det ærgerligt, når vi har mulighederne til at vinde kampen. Det er dog positivt at vi kontrollerer kampen fuldstændig og ikke giver noget væk.

Med lidt skarphed havde vi vundet 2-0 og så havde alle sagt, at det var en klasse præstation.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Fribytter
Han når ikke at give slip, inden han er i feltet. Men altså, hvis dommeren havde vurderet, at det var lige uden for feltet, havde Van Dijk fået et rødt kort.

@ Lynild

Ja, det var svage afslutninger. Og det er jo så "problemet" ved det meget bevægelige angreb. Der er mange hæderlige afsluttere, men ingen har helt det naturlige målinstinkt.

Vi tabte sidste sæsons kamp på St. Marys. Så fremgang trods alt.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0