Snak

Mere indhold efter annoncen
Med sådan en indsats bliver det er lang december måned, hvor vil roligt kan regne med at vi rasler ned igennem tabellen.

Magen til håbløst forsvarsspil af Toure og Skrtel skal man sgu lede længe efter.

På bænken med de to fjolser og ind med Agger og Sakho på onsdag.

Desværre er en præstation som i dag classic LFC, ændres det ikke med det samme bør al snak om top fire forstumme.
Y. N. W. A. #JFT97
"Forhåbentligt er det noget Rodgers tager med sig fra i dag og reagerer på når vinduet åbner."

Rodgers ved jo godt, at bredden ikke er god. Men løsningen var i sommers Aspas og Moses som erstatninger for Borini og Downing. Og Alberto som erstatning for Suso/SHelvey.

Og hvorfor fire højrefodede spillere i forsvaret, når det er så vigtigt, at opsspillet starter hos de defensive spillere.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Spillet under 3-5-2 har været bedre end i 4-3-3 efter min mening. I dag er formationen selvfølgelig kompliceret af skader til Coutinho og Sturridge, men alligevel vil jeg have foretrukket et alternativ. Eksempler:

3-5-2: Agger, Skrtel, Touré (eller sakho for en af dem) - Johnson venstre, Henderson højre - Lucas, Gerrard, Allen (Ja) - Suárez - Moses/Aspas

4-3-1-2: Flanagan, Agger/Sakho,Skrtel/Touré, Johnson - Lucas, Allen, Henderson - Gerrard - Suárez, Moses/Aspas.

Den sidste som værende min favorit opstilling for Liverpools trup i år, og den hvori eg synes de har præsteret bedst!

Håber opstillingerne er til at forstå. Som jeg også skriver, er det trupbredden sammen med Rodgers valg der er de skyldige i dag.
FC Barcelona & Liverpool
Vores sommerindkøb og unge spillere kan ikke gøre nogen forskel og uden vores tunge drenge på banen, er vi vel ikke andet end et midterhold i dårlige ende: Man frygter en startopstilling med Moses, Aspas, Allen, Alberto og Sterling. Når Henderson så spiller som under Dalglish og med to midterforsvarer, der ikke ligefrem er gudsbenåede til ballhandling, er der ikke meget at komme efter.
-
Nej, ikke i et system, hvor bolden skal spilles sirligt op nede bagfra. Det har Flanagan aldrig været god til, og det bliver ikke bedre af, at han spiller i venstreside. Moses og Sterling er jo heller ikke pasningsstærke spillere. Men alligevel blev der spillet som om, at det var Henderson og Coutinho, der lå på fløjene. Hvor ofte modtog Moses og Sterling ikke bolden med en mand i ryggen? Det er jo en helt forkert brug af dem. De få gange, de fik plads til at løbe imod forsvaret eller udfordre ude på kanten skete der lidt. Og så var SKrtel den boldførende i forsvaret. Han er sådan set ikke dårlig til det, men hvorfor placerer den forsvarsspiller, der har det primære ansvar for det opbyggende spil i venstre side af det centrale forsvar, når han er højrebenet og har en højrebenet venstreback ved siden af sig?

Og så er der arbejdet uden bold. Moses er ekstrem doven og orienterer sig slet ikke i forhold til resten af holdet. På et tidspunkt har Flanagan begivet sig ud i et overlap, men Hull får indkast, og Flanagan fanges helt tydeligt længere fremme end Moses. Moses gør dog tæt på ingenting og lukker ikke det hul, Flanagan har efterladt, og Flanagan bliver nødt til at spurte tilbage og lukke det selv. Når Moses så endelig foretager defensive løb er det rent alibi. Sturridge har også kraftige tendenser i den retning, men det giver jo så til gengæld mening, at han bruger kræfterne i offensiven, fordi han har noget kvalitet at byde ind med og har bevist sit værd. Moses har vist meget meget lidt, men alligevel kender arrogancen ingen grænser. Hvad var for et helt håbløst træk, han lavede i forkant af Hulls første mål? Hjernedødt. Og så bræger Mølby op om, at Lucas er alt for let at drible og kombinere sig forbi... Og så er det bare et problem at bruge en højrefodet højreback på venstreback. Flanagan er ingen offensiv åbenbaring, og når han endelig kom i et overlap, fik han enten ikke bolden eller lagde med det samme bolden til sit højre ben og søgte afleveringen tilbage eller ind i banen.

Men ovenstående behøvede måske ikke at få et så elendigt udfald, hvis de bærende spillere havde leveret en topkamp. Det gjorde de dog ikke. Johnson var til tider pinlig og spillede som om, han var småskadet. Jeg har dog ikke hørt ngoet om, at det skulle være tilfældet. Gerrard og Lucas var ikke ligeså dårlige, men hvis ikke offensiven er en større trussel end i weekendens kamp, plejer de at have store problemer. Igen kunne man godt have ønsket sig, at Lucas havde fået lidt assistance på den defensive midt - at Rodgers havde vendt trekanten om, men det gjorde han ikke. Og så var der Suarez. Han fik allerede lange løg, da Rodgers kom med startopstillingen. Det var så tydeligt, at han overhovedet ingen tillid havde til Sterling og Moses, og at vi var tilbage ved Suarez imod lortet ligesom sidste efterår. Derfor kan Suarez nu sagtens spille gode kampe, men han lykkedes ikke med meget igår.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Lucas var ringe igår, Fribytter. Og har været det i al for lang tid.
From doubters to achievers.
Midtbanen og reserverne har ikke cuttet til Rodgers´ koncept, såre simpelt. Om det så er spillerne eller manageren, der skal tænke anderledes, tjah.

Når jeg ser sådan en kamp som i går, så mener jeg ikke, at Rodgers er dygtig nok.

Han forstår ikke at implementere et opspilskoncept, der fungerer for hele truppen. Alt for meget afhænger af specifikke typer som Suarez, Sturrigde og Coutinho.

Han kan åbenbart ikke sætte sine reserver op til kamp eller sætte dem i scene under kampen via taktikken. Moses og Sterling har nogle andre kompetencer end Coutinho og Sturrigde, det kan enhver da se? Så sæt da deres hurtighed i scene fremfor at holde fast i det åbenlyse.

Han havde ingen modtræk what so ever til Hull´s blokforsvar, de får lov at stå kompakt og spille på egen styrke, omstillingsspillet.

Og så rammer en håndfuld spillere ikke dagen, men det hænger i nogen grad sammen med ovenstående.

Og så havde Bruce læst ham så hurtigt som en pixie-bog.
Det største problem er i mine øjne, at vi ikke spiller som et hold, men beror på enkeltsmandspræstationer for at skabe resultater. Og det er managerens ansvar at skabe resultater i de kampe, hvor "stjernerne" ikke præsterer.
Til de interesserede; er her opta stats fra kampen mod Hull.

http://www.liverpoolfc.c…chalkboards
FC Barcelona & Liverpool
Rozzer, hvis du ser på, hvor mange aktioner, Lucas er involveret i pr. kamp, vidner det om, at han har alt for meget at lave. Han er igen en af de defensive midtbaner med flest vellykkede tacklinger og flest interceptions i denne sæson. Derudover er han også godt med fremme, hvad angår clearinger og frispark, og modstanderen dribler forbi ham ret tit... Zonal Marking havde lavet en opgørelse over, hvor på banen Lucas begik frispark imod EFC, og det var ca. over det hele på egen banehalvdel. Der er ingen defensiv midt, der er i stand til at løfte det defensive ansvar, som den defensive midt har i ROdgers´ nuværende koncept.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce