Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Mainy
Det er bare besynderligt så mange mål Liverpool giver væk. Jeg synes slet ikke man ser de andre tophold på den måde forære målene væk... Det er sjældent hvor jeg har tænkt, okay det var bare et godt mål.

Men det er jo også klart, når man har spillet med 6 forskellige forsvarskombinationer denne sæson og sjældent den samme 2 kampe i streg. Der mangler i den grad kontinuitet på holdet.
You'll Never Walk Alone
Skrevet af AlstrupLFC
Jeg må sgu indrømme, at jeg ikke anede, at Klopp var konservativ.
Hvorfor f*nden bliver han ved med at spille Can, når manden ikke har spillet én eneste god kamp i 2017? Gini har lige scoret mod de kommende mestre og var med til at sikre os et point?!
Milner har spillet forfærdeligt de sidste mange kampe - så giv dog Moreno chancen?
Du har en fuldblods centerback ude på bænken, som måske ikke er verdensklasse, men som i det mindste er bedre end Lucas i midterforsvaret - hvorfor får han ikke lov til at spille?
Du har nogle unge spillere ude på bænken, som alle er 100% friske (formoder jeg), fyldt med energi, vilje og lyst til at hjælpe holdet og vise, hvad de kan. Hvis ikke i startopstillingen, så sæt dem dog ind før 89. minut og prøv at ændre noget!

Hr. Klopp skal stoppe med at være så naiv og tro, at "det hele nok vender på et tidspunkt" - det kan også godt være, men der kan sagtens gå 10 kampe før det sker. Så ændr dog noget i stedet for at være så standhaftig omkring alting.
Skrevet af Morten Juel
jeg forstår ikke helt hvorfor folk var utilfredse med at Lucas spillede i dag? Han var en af vores bedste spillere i dag, hvis ikke dden bedste..
Skrevet af NotYetUnknown
Sku ned?

Nej ellers tak, jeg skruer ned når jeg ser vores træner prøve noget nyt taktisk når det viser sig at det han har prøvet siden han kom til ikke virker længere og ikke har gjort det i 10 kampe. 10!!!

Så vil jeg give ham kredit for at forsøge at ændre det frie fald, før det sker må han rettelig udsættes for kritik og der må stilles spørgsmål ved hans taktiske færdigheder.
Skrevet af NotYetUnknown
Haha Morten Juel, Lucas var indirekte medskyldig i begge mål. Hæv dog din fodbold forståelse.
Skrevet af Paz
Jeg er enig i en hel del af kritikpunkterne omkring Klopp.

Men jeg kunne godt tænke mig at høre hvad det præcist er man mener, når man slynger ud at "han er læst"! Og hvad det er for en form for plan b der så efterlyses. I forlængelse af det ville det være interessant at se en sammenligning med nogle af de andre topklubbers gameplan over for de mindre hold, måske i særdeleshed Chelsea.
Skrevet af Morten Juel
Han vinder langt størstedelen af de nærkampe han har i kampen. Hvad han helt præcist har med det første mål at gøre, kan jeg ikke se? Matip har vel også lige så stor del i det andet mål?

jeg mener heller ikke det viser specielt stor foddbolforståelse at sige vi skal have en ny træner pga en dårlig måned..
Skrevet af NotYetUnknown
Jeg søger et mere balanceret hold, der ikke går gung ho imod de mindre hold, et hold der sikrer sig ikke at blive fanget i undertal når der står uafgjort med lang til tilbage af kampen.

Jeg søger en lavere defensiv linje der inviterer holdene lidt længere frem.

Derudover søger jeg en plan når vi er bagud, evt. med mulighed for at slå indlæg til spillere der er over 1.10 m høje.

Jeg kunne blive ved......
Skrevet af NotYetUnknown
Han spiller en presset aflevering til Can på en håbløs bane på det første mål.

Han prøver at trække offside på midterlinjen ved det andet.

Jeg ved der også er andre med skyld i målene, men godt spillede han ikke og i resten af kampen var han vel ikke i aktion.
Skrevet af Paz
Er vores kamp i dag udtryk for "gung ho"? Jeg husker egentlig ikke særlig mange chancer til Hull. Målet til 1-0 er et rigtigt lortemål, og er vel mest af alt er udtryk for vores tilbagevendende sygdom på dødbolde.
Målet til 2-0 jagter vi en udligning relativt sent i kampen. Da synes jeg det er ret logisk at stå med mange mand højt i banen. Det er mere udtryk for dårligt forsvarsspil end en taktisk brøler at de score til 2-0.
Desuden var det jo en taktik der virkede ganske glimrende i efteråret. Jeg har svært ved at se at modstanderen har ændret taktik mod Liverpool. Langt de fleste hold står lavt mod Liverpool, det gjorde de også i efteråret, hvor vi havde fint succes i forhold til at score mål.

En lavere defensiv linje? Hvornår? Du mener vi skal have mindre possession eller hvad? Hvad skulle ellers lokke holdene frem?
Skrevet af Morten Juel
Jeg synes det er alt for søgt at give Lucas nogen skyld for det første mål, fordi han spiller bolden til den mand der efterfølgende mister bolden to gange og giver et hjørnespark som efterfølgende fører til målet...
Skrevet af Smör40
I er da for alvor lost hvis i snakker om at erstatte Klopp allerede, første lorte periode han rigtig er inde i og så tak men skrid? Tag jer nu lige sammen det sidste vi har brug for er mere ustabilitet og hva signalerer det mere end en træner fyring? Og så når vi endelig enda har en af verdens mest eftertragtede trænere. Get a grip
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af D.B.R. ©
Klopp skal selvfølgelig ikke fyres, endnu.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Smör40
Forhåbentlig først når han vil på pension alà en vis tyggegummi killer af en skotte med tilhørende whisky tud
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af bendixboogie
Med ´læst´ mener jeg at andre trænere har fundet et taktisk livtag som stort set pasificerer vores offensiv, og samtidig udstiller vores defensive mangler.

Som jeg har skrevet tidligere handler denne ret simple taktik om at overbefolke det centrale område foran feltet og tvinger os til at spille bredt. Når vi har spillet bredt sideforskyder deres midt ret kraftigt mens den modsatte back går frem og ind i banen.
Derfra er det næste kun muligt for os at at spille til siden eller tilbage og skifte side via begge vores centerbacks. Det går relativt langsomt og giver modstanderen mulighed for igen at sideforskyde til den modsatte side. Vi har ingen reelle hovedstøds trusler centralt, hvorfor de gerne lader os slå det tidlige indlæg. Og vi har ingen wings som går til baglinjen og slår skarpe indlæg hvor vores offensive spillere kan tage løb ind i feltet, og løbe i ryggen på forsvarerne.
Så handler det om tålmodighed og ikke lokkes sig for meget frem når vi har opspil fra centerbacks og 6´er positionen.
Så skal der i omstillingerne løbes aggressivt på ydersiden af vores centerbacks og på første bolden spille dybt igennem vores midtbane, som er i undertal centralt fordi flere spillere er havnet bredt grundet ovenstående presspil. Og så forsøge at få så mange standard situationer som muligt, som i bund og grund bare skal ind i feltet hvor vores gavmilde forsvar/målmand nok skal kvaje sig.

There you go... 3 point.

Det er fuldstændig samme historie i de sidste mange kampe. Jeg kan ikke huske hvilken træner der gjorde det første gang, Men hvis han havde taget patent på taktikken havde det sikkert været en god forretning.

Klopps udfordring er nu at lave taktiske ændringer som kan modvirke denne ret simple taktik.
Til Klopps forsvar skal siges at han har den ringeste trup i top 6-7 stykker og oven i det har været ramt af skader formdyk og fravær af vores største profiler. Og så ser det også ud til at have ramt spillernes selvtillid, hvilket bare forstærker hele problemstillingen.

Når vi har en offensiv i og med selvtillid, er det sikkert muligt at overkomme ovenstående, og så vinde 4-2, men det er bare ikke muligt at have en offensiv der sprudler i en hel sæson.

Jeg er slet ikke tilhænger af at fyre Klopp. Så hvis nogen udledte det af mine tidligere kommentarer, har de taget fejl.
Men faktum er at Klopp har et stort stykke arbejde foran sig!
Han skal, hvis vi skal blive fast bestanddel af top 4, have en trup med større kvalitet og bredde.

Så skal han have sat prop i den åreladning vores defensiv har gang i. Hvis det krævede noget mere af modstanderen at skabe chancer imod os, ville det også give et bedre offensive udgangspunkt.

Og så bliver han simpelthen nødt til at have flere taktiske strenge at spille på. Der er efterhånden så mange dygtige trænere i PL, at det kræver en del taktisk at kunne begå sig i ligaen. (Hvilket også er grunden til at de gamle britiske trænere bliver færre og færre)

Jeg håber virkelig at han lykkedes med projektet, fordi han er uden sammenligning, PL´s sejeste træner. Og der hvor han har sine spidskompetencer, er han en af de bedste i verden.
Skrevet af NotYetUnknown
er bredde nu jeres undskyldning?

den bredde har Klopp haft 3 vinduer til at få gjort bedre, men havd er der sket? ikke nok åbenbart, da jeg stadig hører jer give skylden på bredden.

Hvis skyld er den mangelnde bredde?

Ta´ nu de jubeloptimistiske briller af og erkend at hvis Klopp ikke formår at udvide sit taktiske formåen (en taktik) ja så er han ikke manden der kan føre Liverpool fast i top 4.
Skrevet af Smör40
2 januar vinduer hvor dem han virkelig vil kaste pengene efter ikke er til rådighed, og 1 sommer vindue enda med en slutrunde hvor han har forstærket fint hvilket vi da også har nydt godt af.

Han manglede måke at finde en verdensklasse venstre back men de hænger sgu heller ikke på træerne.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Fossa dei Leoni
Liverpool har slet ikke forsvaret til top 4. Offensiven har bare været så god, at det har taget fokus på, hvor ringe forsvaret egentlig er. Når Liverpool så ikke scorer, så bliver det straffet ekstra hårdt.
Skrevet af Lynild
NotYetUnknown

Den nuværende form og bredden (eller mangel på samme) har nu været diskuteret herinde siden før jul, så måske skulle du kigge med lidt oftere, før du kalder folk jubeloptimister og vræler op om amatørklub og Woy.

Du kan jo godt bidrage med noget konstruktivt, men med det tudefjæs på finder du ikke mange at tale bold med.
Skrevet af FalconLFC
Pt må det være en drøm at møde Liverpool.

Klopp er pinedød nødt til at finde en alternativ tilgang til holdene i den nederste halvdel, der blot stiller sig ned med alle mand på den sidste tredjedel af banen, afventer og udnytter den ene chance, som vores forsvar/målmand med al tydelighed giver væk. Og bum. For pokker, hvor er det simpelt og effektivt.

Klopp, du skal i gang NU!

annonce
0