Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
Jeg personligt elsker faktisk spillestilen, hvor man virkelig prøver, at spille angrebsfodbold med højt pres, andre kan bedre lide "en mere kontrolerende indgang" til spillet, det er jo et spørgsmål om smag hvad man er til. Men når vores nøglespillere ikke præstere ( Coutinho - Firmino - Lallana) spillere som er med til at gøre "de næst bedste" gode og når de ikke "gør en forskel" så kommer de næst bedste jo hurtigt til at se "middelmådige ud " ( Hendo - Can - Sturridge osv) så det der med bare at håbe, at hvis vi gør noget "andet" kald det hvad i vil plan B - C, det tror jeg ikke på når dem "der skal bære holdet" ikke gør en forskel iøjeblikket og da truppen er smal og spillere som har fået chancen,som normalt ikke er i startopstillingen i EFL og FA Cuppen og her tror jeg sådan generelt, at de fleste af os synes at der var ingen overhoved der greb chancen til virkelig, at banke på til startelleveren, jeg personligt var helt vildt skuffet over Moreno - Sturridge -Origi og deres præstationer i de kampe, de "bar ihvertfald ingenting"....
Ja så kunne man jo have beholdt Benteke og spillede lange bolde efter ham og "samle nedfaldet op", men der foretrækker jeg bare personligt at have Mane i truppen istedet for, men ja hvis klubben havde så mange penge,at det ikke betød noget hvor mange penge dem der ikke spiller tjener, så kunne han da være fin at kunne smide "en type som Benteke" ind, men så mange penge har Liverpool bare ikke !
Men jeg er helt på det rene med, at der er spillere der har fået "meget lang snor", her tænker jeg personligt på Millner - Firmino, der kunne man godt have lade andre få chancen- men et hurtigt "quickfix" er ikke nemt pga truppens bredde, kan ikke mindes jeg har oplevet så god fodbold vi har spillet i efteråret og så stor frustration jeg har nu over hvor "skrøbelige" holdet er,det trækker sku tænder ud......!!
Jeg mener vi har fået en top træner og har fuld tillid til, at Klopp kan vende det her og bringe klubben fremad igen, tiltrods for det her store bum på vejen vi oplever nu...!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Benteketypen skulle også være muligheden undervejs, når det normale ikke fungerer.
Jeg nyder da også vores stil, og det kan godt være vi ikke kommer frem til 10 målchancer, men vi har sgu haft de 2-3 stykker i hver kamp som burde være nok at lave 1 måske to mål.
Så har vi ganske sikkert min. et point hjemme, hvis de bagerste fem holdt et niveau. (Hvis og hvis)
Det største problem er slutproduktet når vi endelig får de få helt store muligheder.
Jo længere bolden er fra eget mål, jo sværere er det for modstanderen at score, og med vores boldbesiddelse burde vi sgu være mere end godt på vej mod dette.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af AlstrupLFC
Bliver spændende at se, om vi med en uges forberedelse nu kan levere bedre i kampene. Spillerne ser trætte ud, uden lyst overhovedet til at spille og kæmpe for hver eneste bold og tage de mange løb rundt omkring/i feltet, som vi så i efteråret. Er spillerne ikke 100% tændte til hver eneste kamp og parate til at løbe ekstremt meget, som Klopps spillestil kræver, så taber du 2-0 til Burnley og Hull og bliver udspillet af sidstepladsen på hjemmebane.
Og det bliver bare en ond cirkel, når spillerne tvivler på Klopps krævende spillestil og begynder at tage sagerne i egen hånd.

Forhåbentligt er Klopps mandskabspleje godt nok til både at kritisere spillerne konstruktivt samt få sparket noget liv/energi og glæde ind i spillertruppen igen.

Alle konkurrenterne - pånær Arsenal - vandt i weekenden, og der er ikke meget, der tyder på, at de skulle tabe point i næste weekend heller. Det bliver en sand 6-points kamp mod Tottenham på lørdag.

Alligevel absurd, at jeg føler mig mere sikker på point mod Tottenham, end jeg gjorde mod Hull eller Swansea. Vi har generelt bare et mærkeligt hold.
Skrevet af Lynild
Tottenham er bare omvendt os satans stærke bagtil. Men de har vist svaghedstegn, også i januar. Der bliver om ikke andet mere plads at spille på på banens sidste tredjedel.

Jeg forstår heller ikke, at nogle spillere har fået så lang snor. Ryst dog posen. Smid nogle af de helt unge på. Det har for fanden ikke kunne være gået dårligere end det har.

Mht. plan a og b er jeg på linje med flere af jer andre. Der er ikke behov for en ændring af stilen, måske opstilling (4-1-3-2 havde jeg nok forsøgt med) og en saltvandsindsprøjtning (jeg ønskede inderligt nye spillere - Subotic tog til Køln?).

Men missionen er jo krystalklar fra d.d. - der skal bare vindes kampe. Ingen rotation, ingen cup-distraktioner, bare 3 point, bang videre.
Skrevet af D.B.R. ©
Vi har vel reelt bragt os i en situation, hvor alt andet end sejr over Spurs vil knockoute os i kampen om CL-pladserne.

Vi er bare desværre pt. i en form, både fysisk og mentalt, der gør at det vel er lettere utopi at tro på tre point på lørdag.

På et eller andet tidspunkt vender skuden vel, og vi har gjort det fint mod de øvrige top 6 hold, men har Klopp det gear, der gør at spillerne tør tro på det igen.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
Arh, foråret sidste år taler vel sit klare sprog, og dette efterår. Det er ikke en enlig svale eller et par ugers held. Der er klart et potentiale, og Klopp har ændret holdets stil markant siden Rodgers.

Men det kollektie bundniveau er simpelthen rystende lavt, og truppens udsatte positioner er stadig ikke blevet addresseret, primært taler jeg om forsvaret og i særdeleshed venstre back. Rodgers "opfandt" jo Flana af nød mere end af lyst, og han blev sendt på græs, og Smith var heller ikke god nok.

Klopp kæmper med nogle af de samme issues som Rodgers, virker det til. Hvis det ikke ændrer sig efter sommer, tror jeg godt, at vi kan snakke om at gå hver til sit. Ikke før.
Skrevet af Fanø Laks
Jeg synes at Klopp skal have minimum et års tid mere. Man må stadig huske at han overtog en halvfesen trup efter Rodgers, en trup som også virkede slidt eller nedtrykt efter det "tabte mesterskab".

Jeg tror, måske naivt, på at Klopp kan udvide bredden og kvaliteten i truppen til sommer. Det må så gerne være spillere, der er bedre end Klavan, men det behøver ikke være store navne for min skyld. Det er svært at udskifte hele truppen i en klub som Liverpool, som kører efter en bestemt strategi i forhold til spillerindkøb.

Jeg synes egentlig at taktikken virker fint. Plan A er jo sådan set at kunne presse modstanderne højt, men når modstanderen losser bolden af pommern til, hver gang de kommer i boldbesiddelse, så er Plan B vel netop at holde på bolden og spille tålmodigt. Vi har desværre åbenbart bare ikke de rigtige spillere til denne slags fodbold. 3-4 af vores offensivspillere har kvaliteterne til presspillet, men ikke helt til dåseåbnerfodbold. Ydermere mangler vi bare kvalitet i alle kæder og jeg venter gerne på at få sammensat en kvalitetstrup frem for de tvivlsomme indkøb, som vi efterhånden er kendt for.
Skrevet af Fribytter
Som jeg ser det, så er spillestilen lagt an på at bryde de mindre hold ned. Det er svært at pege på et hold i PL med et mere positivt udgangspunkt, hvis man bare ser på de faste startere. Og 4-3-3 med offensive backs er da også et fint udgangspunkt.

Tidligere var problemet da heller ikke at bryde de mindre hold ned. Det var at holde dem fra at score. Og det er vel stadig hovedproblemet. Samlet set er forsvaret ok taktisk, men individuelt er der for mange personlige fejl. Jeg er enig med andre i, at det nok ikke kan trænes væk, og hvis Klopp skulle minimere risikoen for, at fejlene kostede, så ville det gå ud over taktikken og dermed muligheden for at bryde de mindre hold ned.

I øjeblikket fungerer offensiven så heller ikke. Og nøglen er at få gang i profilerne igen. Jeg ved ikke, om Mané er udkørt ovenpå AFCON, om Coutinho er langt fra den optimale kampform, om Firmino er mentalt og fysisk slidt, og om Lallana har mistet rytmen ved at blive rykket for meget rundt. Men det skal snart til at klikke igen for det firekløver. Bænken kan lukke huller, men den kan ikke tilføre de spidskompetencer, som mangler, når alle profilerne kører på lavt blus. Klopp har satset på generalister til bredden, men har i øjeblikket brug for nogle klare individuelle kvaliteter.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Hasse1983
Jeg tror ikke vi skal være nervøse for, at Klopp godt kan se, hvordan kampen forløber, og hvor udfordringerne ligger.
Det har han selvfølgelig fokus på, og i det omfang der er mulighed for det vil han rette op på det.
Gu skal han have mere end halvandet og to et halvt år. Han skal have kontrakten ud som minimum! Det er tydeligt, at der er gang i noget spændende i klubben, også selvom vi har en periode med modgang.
Hvis man har ventet 20 år, kan vi sgu også vente 25 på det skide mesterskab.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af NotYetUnknown
Man bliver så træt.

At folk herinde stadig mener at den nuværende plan a er den rigtige og at det nok skal vende, hvad bygger i det på? at de andre hold dropper at stå lavt?

Vi har ikke spillerne til at bryde sådanne hold op, så find nu på et alternativ, de bedste trænere derude er sgu ikke en one trick pony som Klopp.

Kan du bestemme dig Hasse? du mener nogle af de unge skal prøves og og at plan a egentlig er ok, alligevel skriver du at der ikke skal roteres og at man kunne skifte opstilling rent taktisk! forvirrende.

Jeg er ikke træner eller ekspert, så det må være op til Klopp at bevise han kan vende det her, jeg er egentlig ligeglad med om vi vinder på lørdag, vi ved vi kan slå Tottenham, men jeg vil se taktisk snilde og køb af de rigtige spillere til positioner hvor der tydeligvis er kæmpe problemer.

Når jeg ser det, ja så er jeg pro Klopp, indtil da er han bare endnu en Liverpool manager der statistisk set er ringere end den dårligste manager Manchester United har haft i nyere tid (Moyes)
Skrevet af Lynild
Klopp taler meget om momenter og tålmodighed, når han snakker om sin filosofi; at det handler om at skabe de rette momenter, og det kræver bla. tålmodighed.

Det er så bare pudsigt, at han øjensynligt intet ændrer mod Hull, på trods af den miserable januar-måned. Og indstillingen er fuldstændig lige så lad, som vi har set den hele januar. Og det efter hans udtalelser om at være som Chelsea forleden. Retteligt siger han så også post-match i går, at det ikke lykkedes at være direkte nok, når mulighederne bød sig - bla. fordi Hull var dygtige til at nedbryde og skubbe spillet ud til siderne. Fint, så gør det noget!?

Jeg tænker, at han tror så meget på sin start-11´er, at han spiller dem, indtil det vender. Det virker hul i hovedet, når han har muligheden for at smide nogle unge gutter ind i mixet, men på et eller andet tidspunkt vender bøtten vel, som DBR er inde på.

Vi har stået her før, også med Klopp. Sidste vinter var også en ørkenvandring. Så livede Sturridge op. Og Sahko. Som sagt, der er ikke meget andet at fokusere på eller noget at tabe efter den her runde.
Skrevet af Fribytter
Klopp gjorde da noget. Han lagde Can langt frem til at tage slagsmål og agere en slags falsk targetman, om man vil. Mindede lidt om Löws brug af Can ved EM

Klopp har da ret i, at det handler om tålmodighed. Når modstanderen stiller sig ned, så er der lagt op til en udmattelseskamp, og den slags mentale kampe taber Liverpool i øjeblikket, fordi virkningen af det, man gør, ikke har en umiddelbar effekt. Spillerne er desperate efter at opleve medgang og har ikke roen og selvtilliden til at tro på, at det, der ikke virker første og anden gang, måske virker tredje gang. Og så begynder spillernes koncentration at dale, og der bliver lavet opdpilsfejl, som bare er med til at forstærke indtrykket af, at det er umuligt. Det løser man ikke ved at sætte lidt nervøse og famlende spillere på banen. Vi har jo set de fleste af dem i aktion sådan relativt for nyligt. Der er ingen af dem, der stråler af ungdommeligt gåpåmod og overdreven selvtillid i øjeblikket.

Klopp gør helt ret i St holde fast i det, der tidligere på sæsonen fik det bedste ud af langt de fleste spillere. Rodgers reagerede i sin tid på en krise ved at ændre formation og flytte identiteten på holdet alt for langt tilbage i forhold til den spillestil, som konceptet byggede på. Det gav et umiddelbart afkast i form af nogle snævre sejre, men modstanderen fandt hurtigt svaghederne i det system og så stod Rodgers tilbage med en dårlig plan a og et dårligt alternativ. Van Gaal dummede sig også ved at lægge stilen om og satse på Fellaini som targetman.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Vi har jo set de fleste af dem i aktion sådan relativt for nyligt. Der er ingen af dem, der stråler af ungdommeligt gåpåmod og overdreven selvtillid i øjeblikket.


Det er generelt for alle indskifterne, haha.

Og enig mht. Rodgers. Can som højre back? 3-5-2?
Skrevet af Hasse1983
NotYetUnknown. Jeg synes egentlig jeg har haft en fast linje hele vejen igennem.
Mht de unge spillere, skal vi tilbage til efteråret tænker jeg, i forhold til at give spilletid?
- der havde vi styr på det hele, og det kunne være mere end sundt at give dem spilletid, netop til tider som disse.
Har jeg nævnt at vi skulle bruge unge spillere for nyligt?

Mht ikke rotere, så kan jeg simpelthen ikke se hvor vi skal lave ændringerne i opstillingen. Umiddelbart er det kun på backen hvor Milner huserer, og så prøve ham på den centrale midt.
Øvrige pladser kan jeg ikke se, at der er muligheder for ændringer, der vil kunne "give noget nyt".
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Hasse,

Jeg tror, at han blander vores indlæg sammen (hvis man læser det, der er skrevet umiddelbart op til).

Apropos kamp og opstilling
http://www.thisisanfield.com/2017/02/jurgen-klopps-preference-can-wijnaldum-baffling-problematic/
Skrevet af AlstrupLFC
Tror dog desværre ikke, at Klopp kommer til at droppe Can. Det er han simpelthen for stædig/standhaftig til. Frygter der går lang tid, før han indser, at Can har brug for en pause for at komme stærkere tilbage - lidt ligesom situationen var med Karius.

Lallana - Wijnaldum - Henderson er bare en farligere, hurtigere og mere kreativ midtbane end med Can i stedet for Wijnaldum.

suk.
Skrevet af Slettet(321402220608)
Gini og Henderson i en sætning med hurtig får mig til at le :)
Skrevet af Fribytter
Men de er jo forholdsivs hurtige sammenlignet med andre midtbanespillere.

Jeg forstår heller ikke, at Wijnaldum ikke fik lov at starte imod Hull. Jeg troede faktisk, at det var en skade eller lignende, for det er næsten altid det, der ligger bag en ændring af den ideelle starter. Men måske Klopp simpelthen bare har et bedre øje til Can og gerne vil spille ham i form, nu han åbenbart mærker mindre til den lægskade, han har døjet med hele sæsonen.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
En af overvejelserne er måske, at Can er 1.84 og Gini er 1.75 høj og Klopp nok derfor mener, at Can er bedre at have i vores eget felt når modstanderne har hjørne eller dødbolde, Hmfr nok en dårlige anskuelse det indrømmer jeg gerne for modstanderne score jo alligevel !!!!!.........-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Can ligner på ingen måde en der er klar eller kan løbe igennem. At han så ovenikøbet har spillet med en skade, tjah så virker det bare dumt. Bevares, han spillede en bedre kamp imod Chelsea, hvor hans højde og dybdeløb kunne bruges til at true rummet omkring Azpi.

En anden konstellation jeg savnede var Matip/Gomez, evt. med Lucas fremme foran bagkæden og Hendo som 8´er. Det havde givet mere mening i min optik, men Gomez skulle så heller ikke være helt klar.
annonce
0