Snak

Mere indhold efter annoncen
"mod et hold som Villa"

Hvem saa imod?

Kredit til Villa, der startede markant mere friskt ud end deres normale taktiske udgangspunkt. Hvilket goer bagklogskaben yderligere malplaceret.
Aaahhh banter
Mod et af bundholdene for eksempel.

Kald du det bare for bagklogskab. Jeg talte allerede om det med dem jeg så kampen sammen med da der var spillet omkring 30 minutter.
Y. N. W. A. #JFT97
Hvem var ikke klar over at der var noget helt galt efter 30 minutter. Efter 30 minutter var det vel også bagklogskab eftersom vi havde spillet 30 forfærdelelige minutter.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
Hehe, saa det er altsaa ikke bagklogskab, naar det er baseret paa en tredjedel af kampen, hvor modstanderholdet har spillet radikalt anderledes end forventet? Rodgers´ oplaeg var jo allerede gaaet i vasken paa det tidspunkt.

At Villa ikke skulle vaere et bundhold er et spoergsmaal om fortolkning. De har ganske vist ikke ligget og rodet omkring stregen som sidste aar (hvor de vel at maerke slog os paa Anfield), men de er fortsat kun 6 points over, og spillet har i store perioder vaeret et bundhold vaerdigt. Mod et saadant hold, der oftest overlader initiativet til modstanderen og satser paa kontra, var det langt fra den dummeste kamp at forsoege sig med to paa midten. Gerrard skulle dog ikke have vaeret en af dem.
Aaahhh banter
Jeg konstaterede allerede før kampen i denne tråd, at det var en noget offensiv opstilling.

Men lad den nu ligge, pointen var at midtbanen var tyndt besat, noget der blev korrigeret til anden halvleg, og forhåbentlig ikke sådan lige sker igen.
Y. N. W. A. #JFT97
Enig. Selvfølgelig.
http://www.youtube.com/watch?v=jXg0Q6twdWY
"Jeg konstaterede allerede før kampen i denne tråd, at det var en noget offensiv opstilling."

Ja, det gjorde du, dog uden at tage stilling til om det var en god eller daarlig ting. Eller nogen form for analyse derudover. Derfor virker det letkoebt at efterrationalisere.
Aaahhh banter
Mod et saadant hold, der oftest overlader initiativet til modstanderen og satser paa kontra, var det langt fra den dummeste kamp at forsoege sig med to paa midten. Gerrard skulle dog ikke have vaeret en af dem.

Hvor ofte er det sket at Villa har spillet med mindre end 3 på midten? Selv når de har spillet en 4-4-2, er det som regel med Luna eller Tonev på den ene flanke. Desuden er de ikke blege for at gå til stålet. Det er oftest ved at fylde op på midtbanen at de vinder de kontramuligheder de lever på. Så jo, det lå fra starten i kortene, at I ville få jeres at se til og hvis det ikke var den dummeste kamp, var det ikke langt fra.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Med den logik ville man jo aldrig kunne stille med to paa midten, fordi man enten er i undertal eller spiller mod et hold der "gaar til staalet". Antagelsen har vaeret, at man var noedt til at stille med fire offensive for at spille sig igennem det defensive udgangspunkt, man kunne forvente fra Villas side. Den primaere fejl imo. bestod naermere i, at man startede med Lucas i stedet for Gerrard. Men du mener det laa i kortene, at Villa ville skabe kampen og holde paa bolden som de gjorde?
Aaahhh banter

Med den logik ville man jo aldrig kunne stille med to paa midten, fordi man enten er i undertal eller spiller mod et hold der "gaar til staalet".


Forkert. Du spiller mod et hold der både er i overtal og går til stålet, samtidig med at de er fysiske overlegne.

Men du mener det laa i kortene, at Villa ville skabe kampen og holde paa bolden som de gjorde?

Nej, jeg mener det lå i kortene at jeres midtbane ville få det vanskeligt, både med at holde på bolden, men også genvinde den, centralt i banen. Både Weimann og Agbonlawhore går gerne ned i banen og støtter, modsat Sterling og Coutinho. Det var derfor ret oplagt, at der var mulighed for Villa til at se mere til bolden end ellers. Ud over det pumper de hurtigt op når der sparkes i retning Benteke. Her støtter jeres kanter ikke og Gerrard og Henderson skulle slås om andenbolde. Det var alt for let at komme over presset.

Havde Rodgers set kampen mod os, ville han finde at de gjorde nøjagtig det samme og vores offensivspilleres modvilje mod at forsvare i 2. halvleg, havde nær kostet os dyrt.

Den primaere fejl imo. bestod naermere i, at man startede med Lucas i stedet for Gerrard

Du mener vel det modsatte?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
annonce