Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Klopp har våde drømme om Aubameyang. Det er stensikkert.
Skrevet af Genne
Alle med nogenlunde forstand på fodbold har vel våde drømme om Aubemayang. Manden er dog langt over det niveau af spillere som Liverpool kan lande.
Skrevet af Paz
Jeg tror Klopp har våde drømme om at se Firmino fortsætte på 9´er positionen. Med Klopps konsekvente hyldest af Firmino i pressen, er det svært at se hvorfor 9´er positionen specifikt skulle være en position Klopp ser på at forstærke. Firmino er første mand på holdkortet.
Og hvis han samtidig vil satse på at Origi kan udvikle sig til at blive en dygtig 9´er i fremtiden, må han også indstille sig på at give ham tilpas med spilletid. Det vil Europa-kampe i næste sæson selvfølgelig hjælpe lidt på.


Skrevet af Fribytter
@ Repos

Nu handler diskussionen om, hvorvidt det er en god ide, at Liverpool køber Dolberg, så Liverpool er ikke rigtig til at komme uden om, når Dolbergs spidskompetencer diskuteres.

Jeg kan da godt uddybe. Jeg mener ikke, at førsteberøringen og den taktiske forståelse ikke er nogle af Dolbergs forcer. Jeg tror bare, at han vil have svært ved at overføre sin spillemåde succesfuldt til Liverpool.

Jeg synes, at Dolberg er bedst, når han er med til at accellere spillet, men jeg er i tvivl om, han er god nok til at følge med, når det allerede går stærkt. Jeg ved ikke, om Dolberg helt har blikket for medspillerne endnu, og om teknikken - især førsteberøringen - vil svigte ham i et hurtigt kombinationsspil.

Jeg synes også, at Dolberg er god for Ajax, i de kampe jeg har set, når han trækker ned i banen og får tid og plads til at vende med bolden. I mange af Liverpools kampe vil det betyde, at Dolberg stirrer direkte ind i to firekæder, hvis han får tid og plads til at vende med bolden, så det tror jeg, at han skal vænne sig af med at gøre i lige så udpræget grad.

Inde centralt i banen, hvor Dolberg er bedst for Ajax, er der, hvor Liverpool allerhelst vil have plads, og der hvor modstanderen allernødigst vil give dem plads. At være effektiv derinde kræver altså noget helt særligt.

Et alternativ til at forsøge at skabe plads til sig selv og andre inde centralt, er at søge ud på kanten. Det har Dolberg ikke den store erfaring med i Ajax, men det er noget, Firmino og Origi ofte gør. Det vil kræve noget omstilling for Dolberg at begynde på det, og spørgsmålet er, om han er god i rummene ude på kanten.

Hvis man sammenligner Dolberg med en Bundesliga-angriber som Timo Werner, så har de begge scoret ca. lige mange mål i lige mange kampe denne sæson. Men Werner kender til Gegenpressing, har erfaring fra en bedre liga og generelt mere erfaring end Dolberg, fordi han lige er et par år ældre. Werner vil måske have endnu større problemer med at begå sig centralt i banen end Dolberg, fordi Werner virker til at være en middelmådig tekniker, men han er ekstremt hurtig og er vant til en meget bevægelig rolle i Leipzig og at søge rummene der, hvor de opstår, hvorfor han nok vil være mere effektivt i rummene på kanten.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Paz
Overordnet tror jeg Klopp er ganske godt tilfreds med niveauet og potentialet hos de tre forreste, hvorfor jeg har svært ved at se hvorfor Klopp skulle være interesseret i at lave en kæmpe investering i Aubameyang. Man kan selvfølgelig også styrke bredden ved at lave en marquee-signing som Aubemayeng, men jeg tror ikke at man vurderer at behovet er så stort for at gå den vej rundt. Der er flere andre positioner der er langt mere presserende.
Skrevet af YNWA"96"
@ Fribytter
Jeg er meget enig i dine betragtninger om hvordan du ser LFC og div. Trænere for klubben. Som sagt har jeg jo været med "længe på rejsen" med Liverpool og jeg håber os der elsker at følge klubben, vil prøve at give Klopp noget tid til at bygge "holdet op" og ikke kun kikke på når et resultat ikke lige flasker sig efter "vores smag"...! Klubben har simpelhen brug for noget kontinuitet så vi ikke hele tiden skal starte forfra. Det der var så fantastisk i 70-80´erne med de berømte drenge fra boot room var at de altid havde den næste spiller klar, når der var en spiller " der havde aftjent sin værnepligt " om han var fra egne rækker, skotte, waliser, irer el nordirer var ligegyldigt men de havde altid den næste klar, så man lagde faktisk aldrig sådan mærke til, at der var en god spiller der ikke var der mere, fordi de var så satans dygtige til at finde de rigtige spillere til klubben og havde en kontinuitet som virkelig har været savnet i en hel del år nu. Alex Ferguson kunne sagtens have været medlem af "støvlerummet", det tog ham lige nogle år at bygge United op, så skal jeg lige love for at der var kontinuitet og når en spiller under ham havde aftjent ham, havde han altid den næste spiller klar og det så jeg meget "misundelig" til på, fordi det altid var vores styrke at være forberedt på næste skridt mod succes. Jeg stopper her el bliver indlægget for langt !...-:) Jeg giver mit syn på div. trænere og tiden under dem som har været gennem LFC en af dagene, der er jo lang tid til 01.04.....!!!-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af repos , moderator
@ Fribytter

Det er jo svært at vurdere ham i Liverpool, når han ikke spiller der. Men er da enig i, at springet til PL vil være en alt for stor mundfuld for Dolberg lige nu.
Even at my lowest, I have always managed to feel contempt for others.
Skrevet af rozzer
Oi lads! Sjældent jeg disse dage får mulighed for at kikke forbi disse sider! Håber alle er sound!

Om få uger udkommer en sag jeg har været med til at skrive, og som jeg tror flere af Jer vil finde forholdsvis interessant.

Up The Reds!

http://www.turbineforlaget.dk/shop/boeger-paa-vej/boeger-paa-vej/liverpool-i-blodet/
From doubters to achievers.
Skrevet af YNWA"96"
@rozzer
Cool !! Vil glæde mig til at læse den !!

Det er sikkert for godt til, at være sandt, men thisisanfield skriver, at rygterne om Virgil Van Dijk skulle være på vej til Anfield, Van Dijk har åbenbart samme agent/bureau som Clyne, Hendo og Origi ..!! Der skulle have været møder mellem klubberne og prisen skulle ligge på £40 millioner, bliver sgu spændende om klubben virkelig sprænger banken og som sagt så er det nok for godt til at være sandt, men sådan som jeg lige husker må det vel være LFC dyreste køb i historien ?
Der er forøvrigt en del billeder på hjemmesiden fra Main Stand som skulle være helt færdig indvendig nu- mega cool billeder !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Hasse1983
Havde Dolberg været svensk havde vi ikke snakket om ham. Jeg kan på ingen måde se nogen fidus i, at vi skulle købe ham. Han ville ryge om i køen sammen med Origi, Sturridge samr Ings og muligvis gå helt i stå i sin udvikling.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Jeg så 1.halvleg af Uruguay - Brasilien i nat ( kunne ikke falde i søvn..) Coutinho var en helt anden spiller i nat, end det har han vist længe for os. Neymar var outstanding god i 1.halvleg, men Coutinho synes jeg faktisk spillede på det niveau han viste i efteråret. Hans samspil med Neymar var desværre virkelig verdensklasse .....!!...-:) Firmino startet osse inde men var anonym, selvom Brasilien spillede virkelig godt, så ikke 2.halvleg men kan se at den vandt de 3-0 så kampbilled fra 1.halvleg må have været forsat, 1-1 efter 1.halvleg men Brasilien var mindst 1 klasse bedre end Uruguay ! Nå vi må håbe at han viser det niveau mod Everton ...!!-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Genne
Hasse

Det har du da fuldstændig ret i, men nu startede snakken jo også ud fra min subjektive præmis om, at det kunne være dejligt med en dansker i trøjen. Når det er sagt, så synes jeg talentet er stort, og samtidig er han en spiller Liverpool rent faktisk har mulighed for at købe. For ham som spiller giver det klart mest mening at tage en sæson eller to mere i Ajax, og det behøver jo heller ikke være til sommer. Men det er altså ikke fordi vi er overbebyrdede med stabile angribere. Ings har haft to alvorlige skader og har meget lang vej tilbage. Sandsynligheden for at han aldrig kommer tilbage på topniveau er jo desværre til stede. Sturridge virker som en mand der har udspillet sin rolle i klubben og så er der Origi tilbage som ren angriber. Og han mangler også fortsat at overbevise om, at det er ham der skal satset på i fremtiden. Jeg synes da det ville give fin mening at have noget mere konkurrence om den forreste plads, og en mand som Dolberg kan også sagtens begå sig på kanten ligesom Firmino forøvrigt kan.

Jeg er forøvrigt enig med Fribytter i, at Timo Werner også er ekstremt interessant.
Skrevet af Lynild
Ynwa,

Nemt fix det med Cou. Vi henter Neymar!
Skrevet af Hasse1983
Genne, ja jeg fik godt at det var HVIS vi skulle have en dansker i trøjen igen.
Eriksen er i mine øjne den eneste offensive danske spiller, som ville kunne være fornuftigt. Ellers så er det som nævnt Schmeichel el en forsvarsspiller som ville give mening.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
@Lynild
Ja når vi har 2 ud af de 3 forreste på Brasilien landshold kan vi sgu ligeså godt hente den sidste osse...-:)!!!

Det er nok for godt til, at være sandt men tænk hvis der hold i det rygte med Van Dijk !!! Hold nu kæft en signing det vil være...!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Van Dijk vil være en fin tilføjelse og ikke umulig.

Selvom jeg helst ser, at klubben kører de unge i stilling, ville en marquee signing, der sprænger banken ikke gøre mig det fjerneste (som mine seneste, måske lidt fantaserende, indlæg indikerer).
Skrevet af YNWA"96"
Det er i mine øjne en forsvarsspiller fra hylde 1 af, der er faktisk ikke ret mange forsvarsspiller,hvis jeg kunne vælge på alle hylder jeg hellere ville have til klubben end lige netop Van Dijk ! Nå men det er som sagt nok for godt til, at være sandt...!!..-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af JimLaFleur
Mon ikke et centerforsvar bestående af Van Dijk og Sakho næste sæson vil kunne bringe Liverpool det sidste stykke vej op til toppen af PL
I am an Owl.. ............. Meaning that I support Sheffield Wednesday, by all means
Skrevet af Lynild
Jeg vil også gerne se Sakho tilbage. Det er svært at sige, om det nogensinde kommer til at ske.
Skrevet af Fribytter
Jeg tror ikke, det sker - hverken Sakhos comeback eller Van Dijk. Men hvis Van Dijk kommer til, så vil makkeren nok uanset hvad hedde Matip.

Ang. Dolberg så mener jeg nu stadig, at han kunne være en spændende tilføjelse. Jeg har ikke et fuldstændigt overblik over alle angrebstalenter på Dolbergs alder, men Dembele og Werner, som er to andre navne, der er blevet rygtet til klubben, er nok også kun i kikkerten, fordi de har et stort potentiale - ikke fordi deres nuværende niveau er til en startplads for Liverpool. Hvis der altså er hold i rygterne.

Jeg synes, det giver god mening at købe angrebstalenter til bredden. De største talenter i øjeblikket er ikke rendyrkede angribere. Wilson, Ojo og Woodburn passer bedre til kanten, og her tror jeg ikke, at klubben har kig på udviklingsspillere. Her skal talentet være så stort hos et eventuelt nyindkøb, at vedkommende skal kunne banke alvorligt på en startplads i idealopstilingen.

@ Rozzer

Det ser spændende ud. Tillykke!
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0