Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Khankar
Ligner en ledbåndsskade til Mane.
Skrevet af Smör40
Det er pisse godt spillet det der! Fremragende bold fra Cou
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af YNWA"96"
Klasse oplæg af Coutinho !!! Forhelvede et vigtigt mål !!!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Nøøj en vigtig sejr !!!! 9 og 7 point ned til Arsenal og United nu, godt nok med 3 kampe mere, men hvad der er i "banken" kan ingen jo tage fra os...!! Malurt i bægeret er selvfølgelig Mane´s skade, lignet noget ledbånds halløj, så er spørgsmålet hvor længe vi så osse skal undvære ham.....!! Fortjent sejr i en ikke særlig køn kamp ren spillemæssig, men der blev godt nok gået til stålet !!
Countinho viste idag hvor afgørende en spiller han er for os, klassemål og klasseoplæg til Origi´s mål, det har været mere en savnet og må gerne forsætte ..!!-:) jeg giver osse et stort plus til Lovren idag, han gjorde det godt nok fantastisk i duellen mod Lukaku..!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Herligt med endnu en sejr over de blå, men en dyr en af slagsen hvis Mane også er ude i længere tid.

Det ser tyndt ud i offensiven, måske Sturridge er tilbage onsdag.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Fribytter
Mane er måske ikke så lang tid ude, men går nok glip af Bournemouth.

God kamp igår, men Liverpool var godt nok også heldige med Pennington og Robles. Pennington fælder en holdkammerat og lader Mane skyde mellem sine ben ved den første scoring, og selvom Coutinho har gjort ham rundtosset i feltet én gang tidligere i kampen, får han lov at trække ind i banen og sparke med højrebenet ved Liverpools anden scoring. Den tredje scoring er nærmest komisk. Robles styrter ud af målet og satser helt forkert. På et skud uden for feltet...

Oppe foran havde Everton ingenting at komme med. Lukaku var nærmest usynlig, og Barkley burde være sendt ud. Deres scoring kommer efter en dødbold og deres største chance for endnu en scoring kommer også efter en dødbold, hvor der burde være vinket for offside.

Koeman er halvpinlig at høre på efterfølgende. Everton dominerede åbenbart kampen efter, at Liverpool var kommet foran, og Liverpools bænk skulle have kommunikeret til dommerne, at Everton skulle have haft otte røde kort... Han har selvfølgelig en dårlig sag, når det er andet derby i streg, at Everton-spillerne går over stregen. Og så blev han også fri for at skulle tale om den "frygt", som åbenbart tynger Everton-spillerne og er grunden til, at de ikke kan vinde på Anfield.

Personligt ser jeg to røde kort. Barkleys tackling på Lovren er rigtig grim. Han tager et for langt træk og ville nok uanset hvad have begået frispark, men han vælger at stemple Lovren højt på anklen og lægge vægt bag, hvilket er helt unødvendigt og kunne have resulteret i en alvorlig skade.

Og så er Williams´ glidende tackling på Can også grim. Egentlig går han ok ned i tacklingen, men ville ligesom Barkley have begået frispark uanset hvad, da han kommer alt for sent ind i tacklingen. Williams vælger så at føre tacklingen igennem med begge ben, hvilket resulterer i, at Can bliver stemplet på knæet med højre ben, hvilket sagtens kunne være undgået, hvis Williams bare havde valgt at begå et normalt hårdt frispark.

At både Barkley og Williams laver andre hårde frispark i kampen, er bare med til at tydeliggøre billedet af et mandskab, som kan tabe hovedet hvert øjeblik, det skal være.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Hasse1983
Jeg så ikke kampen, men hørte den på Liverpools live radio stream. Var der en episode hvor Lucas trådte en af de blå i maven som kunne/burde have givet rødt kort?
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Ikke som jeg husker det. Episoden er heller ikke med i BBC´s højdepunkter eller efterfølgende gennemgang af kampen, hvor der var fokus på de hårde tacklinger. Lucas tackler Holgate ude ved sidelinjen, men rammer ham ikke sådan svinsk. Williams træder Can på ryggen i en anden situation. Det er vist det tætteste, nogen var på at træde en spiller i maven.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Tror ikke Lucas trådte en Everton spiller i maven el lignende, det var i så fald ikke noget nogen kamera´er fanget..!
Dommeren "taber" kampen allerede i starten af kampen, da Barkley efter et par minutter kommer alt for sent i en takling og en ting er han kommer for sent men det er en hård takling og han slipper for gult - jeg kan godt lide dommere der giver spillerne lov til at gå til den og ikke fløjter kampene ihjel, men der var for mange episoder i kampen igår, hvor der var klare gule kort, som ikke blevet givet og derfor "mister" dommeren kampen. Tottenham vandt en svær udebane kamp igår, men United satte point til, det var ikke lige det jeg havde set inden kampene igår...-:)!!! Arsenal - City idag, med et nederlag har jeg svært ved at se at Arsenal ikke er ude af top4 ræset, selvom de rent matematisk ikke er det, men så er det godt nok op ad bakke for dem. Så City sejr el uafgjort må være det mest optimale resultatet for os som jeg ser det. Ja vi må håbe, at det forhåbentlig ikke er helt slemt med Mane, forhåbentlig er han kun ude i et par kampe..!!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af DenzelCurry
Det resterende kampprogram sætter os i en utrolig favorabel position til at snuppe en plads i top 3. Nok snak om at vi er dårlige mod de dårligste, det skal altså vendes nu. Hvis Coutinho spiller videre på samme niveau som i går, så har jeg svært ved at se hvordan diverse bund- og midterhold skulle kunne lukke af for os.

De andre top seks holds kampprogrammer er fyldt med indbyrdes opgør, hvor f eks City møder Arsenal ude i dag, og Chelsea ude næste gang.
Skrevet af Lynild
Tak for update Ynwa :)

Jeg skal dog først arbejde i dag og kan derfor se kampen imens. Hvis jeg kan finde den. Fullshowandmatches har vist ikke kampene længere.
Skrevet af gerre
Kig nede i kommentarerne til deres highlights link. Der er som regel full matches link på de her tv kampe i hvertfald.
Skrevet af D.B.R. ©
Koeman er halvpinlig at høre på efterfølgende

Ja, det var sgu en sjov vinkel på kampen han lagde for dagen.

Everton forhindrede LFC i at spille deres normale spil, så overall en godkendt præstation. I tabte 3-1 Koeman!
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af bendixboogie
Jeg kan ikke mindes at de spiller sig frem til én eneste stor chance i åbent spil.
Der var en halvstor fra en lidt spids vinkel, som bliver rettet af og Mignolet redder flot. Men udover det, er det vist kun nogle skud fra distancen de kommer frem til.

Jeg ved ikke hvad Coeman ´s taktik gik ud på, men hvis han lykkedes med den, var den nok ret elendig ;)

Dommeren var en medvirkende årsag til at der blev gået ALT for hårdt til den. Det er vel tæt på et mirakel at Can slutter kampen på banen, efter de tacklinger man måtte tage imod.

Situationen hvor Mane bliver skadet er dog bare uheldig, hvor to spillere får viklet benene ind i hinanden, som jeg ser det.
Men pis os hvor er det irriterende at vi nu får skadet endnu en profil i topform :(

Alle de skader har virkelig sat sit præg på denne sæson...

Vi må håbe at Origi fik lidt selvtillid med fra kampen, da han jo nok kommer til at spille de næste kampe. Han har tidligere scoret meget i stimer, så sådan en må han meget gerne starte nu.

Men fuck hvor er Coutinho god når han er i form!
Det lugter af et stort Barcelona salg i nær fremtid.
Skrevet af Lynild
Jeg fik set 70 min i går, før jeg faldt i søvn på sofaen.

Hæftede mig ved, at Lucas spillede en ret god kamp på den defensive midtbane.
Skrevet af Fribytter
Han spillede også virkelig godt. Hvis han holdt det niveau, som han viste imod Everton og Tottenham, i hver kamp, var Liverpool mesterskabskandidat. Men han har sine udfald, og det hænger nok delvist sammen med, at visse kampe passer ham bedre end andre. Når modstanderens angribere hedder Kane og Lukaku skal Lucas ikke tænke på bagrummet. Når modstanderens angriber hedder Vardy, skal han. Ikke at det er hele forklaringen, og han blev også solgt taktisk i kampen imod Leicester i en anden rolle end i kampen imod Everton, men han har problemer med farten.

Jeg er lidt småforelsket i Manés aktioner inden scoringen i forgårs. Glider af på to glidende tacklinger, og Coutinho foretager så et typisk Kloppsk alibiløb, hvilket får Pennington til at fælde Holgate.

https://twitter.com/Liddellpool/status/848899815224299520

I øvrigt er den der sang om Colemans ben godt nok dårlig stil.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af YNWA"96"
Lucas og Can skal have ros for rigtig god kamp fra dem begge, nu er det ikke for "at finde hår i suppen", for vi havde rent faktisk noget "robusthed" i kampen mod Everton, men det var osse en kamp der passede dem godt med alt det duel spil. I en kamp hvor "vi skal åbne modstanderen op" ser jeg ingen af dem som kreative nok til at hjælpe dem oppe foran, men for mig er Can 6 og ikke 8 og når han ikke render "rundt og leger 10" og tror han skal være spilfordeler, så gør han det jo pisse godt !! Han har noget fysik ( det har vi ikke meget af) og har i de sidste 2 kampe virkelig " taget fra"...!! Jeg har intet kunne finde omkring Mane og hans skade idag, er der nogen af jer der har læst noget om situation med hans skade ? (For at sige det mildt, gik ikke særlig godt sidst vi skulle undvære ham i et stykke tid)....!!!!-:)......
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Haha iflg. en af naboerne er LFC ikke en klub, men et brand. Everton er ren trøje åbenbart.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af YNWA"96"
Hvad mener du !?
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Kig i Everton tråden kl. 11.41.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0