Snak

Mere indhold efter annoncen
Det er sådanne rygter der bliver godt at slippe af med fra i morgen (M´Vila), når vinduet er lukket.

Vi får som det ser ud nu ikke hentet en eneste forstærkning.

Jack Robinson skulle dog være på vej til at blive hentet tilbage fra sit lejeophold.
Y. N. W. A. #JFT97
@DBR
Vi får som det ser ud nu ikke hentet en eneste forstærkning


Konoplyanka?
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
Ja Rozzer ..... det er rystende lavt niveau.
Der var ingen grænser for hvor gode de var inden kampen og magtskiftet var en realitet. Bagefter er det helt store tudekor igang ...... tsk tsk tsk.
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
However, Ukraine legend and former Arsenal defender Oleg Luzhny says he is totally unsuited to the Premier League.

He said: ‘I don’t think the English league is right for him.

´Konoplyanka’s style of play is better suited to Italy or Spain. The game in England is totally different – it’s about power. You have to run back and forth, back and forth. You run at speed, up and down, and it’s like that for 90 minutes.

‘I saw how he played in the [World Cup play-off] second leg against France, when Ukraine lost 3-0, and he was like a headless chicken.

‘It is a completely different level. When you play in the Ukraine, you can afford not to run.’

Ikke ligefrem den store fidus til Konoplyanka fra en landsmand.
.
Til gengæld også en lidt gammeldags måde at se engelsk fodbold på. "All about power".. I så fald kan det undre at spillere som Coutinho kan begå sig.

Han var ikke god i returkampen mod Frankrig i VM playoff, men det var der vidst ikke ret mange ukrainere der var. Det var de til gengæld i den første playoff kamp.

Til tvivlerne - Find kampen fra Wembley mellem Englad og Ukraine. Han flåede englændernes højreside fra hinanden hele kampen.
I think religion should be treated with ridicule, hatred and contempt, and I claim that right. - Christopher Hitchens I will try anything once, except incest and folk dance. - Oscar Wilde Il mio cuore sarà sempre viola
moderator
Han er dog en spiller der kan frustrere på akkurat samme måde som man kendte Robben for tidligere. Når det så er sagt tror jeg også han kunne blive en solid spiller for jer.
https://kortlink.dk/sudv
Enig, man ser efterhånden mange små teknikere begå sig fint i premier league. Men det er klart, at det er et andet tempo man skal vende sig til når man kommer udefra. Har kun set ham på youtube videoer, er der er der også en del klip fra kampen mod England. Han ser ud til at være utrolig gennembrudsstærk.
.
@ Viola

Han er selvfølgelig stadig en mulighed, men jeg taler om forstærkninger, og lige på den plads er der ikke et behov for forstærkninger, så han er snarere bare et supplement.
Y. N. W. A. #JFT97
@ Rozzer og Carra

De er besatte af forestillingen om, at LFC-fans er besatte af dem. Jeg tror faktisk, de nyder at være i centrum i den fantasi.

@ ANg. Konoplyanka

Er han ikke bedre end Robben og Salah til at vide, hvor og hvornår forsvaret har brug for støtte? Ud fra Englandskampene og det, jeg har læst, virker han mere som en kantudgave af Mkhitaryan end en type som Salah.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Jeg har sådan en vammel fornemmelse af, at det ender med absolut ingenting. Hvis Ayre ikke lander den her aftale, så er jeg ved at miste modet omkring ham som forhandler ved vores transfers.

Jeg holder vejret og krydser fingrer for en lykkelig afslutning.
Liverpool
annonce