Snak

Mere indhold efter annoncen
Hehe, hvis du ikke kalder det fokus, at blive ved at svare på hvad du skriver, ja så ved jeg ikke hvad. :)

Hvad er det du mangler svar på, min ven?
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.


"og har haft problemer i udekampene mod de store hold. Det ændre en sejr over Arsneal jo ikke"

Udover 1. halvleg mod chelsea og kampen mod Arsenal har man klaret sig godt mod topholdene. At påstå andet er løgn.

Pointmæssigt var det ingen succes.

Der er dog ingen der forventer at man tager point disse steder Emirates, Etihad eller Stamford Bridge.

Desuden har Liverpool haft et hårdere udebaneprogram end de andre hold. De mangler kun at møde Manchester United på udebane. De andre hold har man mødt og fået 4 point ud af 15 mulige. På hjemmebane har man mødt 3 tophold og fået 9 point. 6 af disse point ved at udradere dem. En gruppevoldtægt om man vil.

Det er ikke logik at man har hevet flere point på hjemmebane. Det er faktum. Desuden er der intet nyt i det du skriver og dermed ikke interessant.

Lige for at opsummere.

Liverpool klarer sig dårligt mod topholdene men har fået Man Utd 3 point ud af 3, Everton 4 point ud af 6, Arsenal 3 point ud af 6, Tottenham 3 point ud af 3 mulige, City 0 point ud af 3 mulige og chelsea 0 ud af 3 mulige.

Ud af 21 point har man fået 13 point. Man mangler stadig 3 hjemmebane kampe og 1 udebanekamp.

Fortsætter man hjemmebanestastitikken mod de andre hold vinder man vigtige point. De såkaldte "6 point kampe".
YNWA
Jeg forstår skam glæden ved i vandt så overbevisende over Arsenal. det slet ikke det. Men hvis i bliver nr. 5 fx, så er den 5-1-sejr jo reelt ligegyldigt, ikke sandt?


Tofees stop nu bare dig selv. Det er jo tydeligt, hvad din agenda er. Du kører rundt i øst og vest. Ufatteligt, man kan være så smålig.
"Hehe, hvis du ikke kalder det fokus, at blive ved at svare på hvad du skriver, ja så ved jeg ikke hvad. :)"

Ovenstående er måske et meget godt udtryk for, hvorfor du ofte tåger rundt i debatter. At svare på spørgsmål garanterer jo ikke i sig selv, at svarene er fokuserede, vel?

"Hvad er det du mangler svar på, min ven? "

Jeg tror ikke længere, der kan være tvivl om, at du lufter så forskelligrettede holdninger og ideer, at det næsten er umuligt for dig ikke at finde et eller andet citat, hvori du har lidt ret. Så jeg mangler bestemt ikke svar på noget længere. Har du ikke også en kamp at se?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
johnnyDrama,

"Lige for at opsummere.

Liverpool klarer sig dårligt mod topholdene men har fået Man Utd 3 point ud af 3, Everton 4 point ud af 6, Arsenal 3 point ud af 6, Tottenham 3 point ud af 3 mulige, City 0 point ud af 3 mulige og chelsea 0 ud af 3 mulige."

Men holdene som blev blandet ind var Arsenal, Man City og Chelsea. I Fik en sejr over en Man Utd ude af trit med sig selv. Tottenham som har været meget svingede. At i slog os og Arsenal så overbevisende var flot.

Liverpool91, du misforstår fuldstændigt, hvis du læser det sådan der. Hvis du vil have svar, så skal jeg gentage mig selv, men det gør jeg gerne, hvis det giver bedre forståelse for dig.

Fribytter, jo, også derfor jeg svarede i halvlegen.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
9 point ud af 24 point. En målscorer på 7-12. EFC mangler CFC på udebane, Arsenal på hjemmebane, Man. Utd. på hjemmebane og Man. City på hjemmebane.

13 point ud af 24. En målscorer på 20-10. LFC mangler Man. Utd. på udebane, Spurs på hjemmebane, CFC på hjemmebane og Man. City på hjemmebane.

Pt. er LFC på fjerdepladsen - fem point foran EFC og har en målscorer, der er 22 mål bedre.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Ja, det må være gode tal, for jer røde, oven på 2 sæsoner efter Everton. :)

Jeg tror dog, det er Tottenham i skal holde øje med...
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Ja, to sæsoner, hvor det var kedelige pladser i PL, de konkurrede om, og hvor LFC i den ene sæson havde et par ture til Wembley og vandt et trofæ plus en EL-billet. Jeg tror, der er en tendens til at blæse det overtag en smule op.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Ja, sådan kan du vælge at se på det.

Jeg tror nu, som sådan ikke det er så vigtigt for jer at ende over Everton, det jo mere 4-pladsen det handler om. Som det for mig at se fremgang hos Everton.

Men nu er det pt. sådan, at begge hold er placeret i sub-toppen, og så det jo mere interessant. Fx. den statistik du lige har lavet, havde du jo nok heller ikke lavet lå Everton sidst i PL.

Men man kan jo ikke komme udenom det rival-klubber, og der er det kun sundt, som jeg ser det, at begge hold ligger tæt og helst i og omkring toppen.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
Ja, tak Fulham .... Men mon ikke Young smider sig i feltet inden længe :)
JEG HAR ALTID RET !!! ------------------------------- Y N W A ---- B K F R E M ------------------------------- http://maicomputer.dk/webshop/
annonce