Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Lynild
Fint med at Lucas er langsom osv., men han er den eneste, der investerer på midten i dag. Tre gange tæller jeg, at Can og Coutinho kan spille Milner i en en-mod-en, MEN den første bold derud kommer fra Lucas fra den dybe midtbane? Can, Cou og Gini spiller simpelthen for langsomt og med for mange berøringer i dag.
Skrevet af Lynild
Og Klopp har startet en debatklub med Taylor, tsk.
Skrevet af Benzo
Satans Milner, det var altså er vigtigt mål du kunne have scoret der
FCM Liverpool
Skrevet af jho
Hvor er det sygt at Frasier får lov at stå helt oppe i hovedet på Milner på den måde... hvor er de usympatiske i dag!
Skrevet af Khankar
Nøøøj mange bolde går tabt nede i Soton´s ende.
Skrevet af Fanø Laks
Ja, synes at Soton plejer at være et hold, der spiller positivt. I dag spiller de godt nok på alle de negative tangenter. Forster holder på bolden i Mignolet lang tid, de overspiller alle situationer og gør alt hvad de kan for selv at provokere. Ærgerligt at Milner brændte det straffe. Ved ikke om han blev påvirket, men det er absurd at dommeren ikke smider Forster væk. Nu skal vi nok satse på noget tilfældigt, hvis der skal hentes tre point i dag.
Skrevet af Lynild
Der er for meget fokus på Southampton og for lidt på eget spil. Der er flere, der ikke er stemplet ind.
Skrevet af Lynild
Og han kan ikke bruges?
Skrevet af jho
Uanset hvordan det ender i dag, så kan der da ikke være tvivl om at Studge skal spille de sidste to kampe fra start.
Skrevet af Khankar
De fandeme så nervøse i angrebet. De tænker alle sammen for meget over tingene.
Skrevet af medc
Jeg kan kun pege på Lovren og Matip som de eneste der har spillet en god kamp. Mignolet er uden for bedømmelse, da han ikke har lavet noget.

Firmino har ikke sat en fod rigtigt i denne kamp.
Liverpool FC og New Orleans Saints
Skrevet af Fanø Laks
Jeeesus, Sturridge...
Skrevet af Mainy
Farvel og tak Milner! Du er så pisse elendig, din fucking alibispiller!
You'll Never Walk Alone
Skrevet af Paz
Det er noget af det mest vanvittige jeg har set længe. Næsten 70 minutter skal der gå for at vi for Lallana på banen. Og Sturridge for den sags skyld.
Hvor herre bevares.. Det er rystende!
Skrevet af AHUJ
Et sikkert nederlag mod West Ham næste weekend, så det ender nok ikke med top-4.
YNWA
Skrevet af 6116
Arsenal skal tage point fra Man U idag ellers er top-4 jagten færdig.
Inden Spurs og Man U spiller kan Chelsea allerede blive engelske mestre som betyder at Spurs ikke rigtig har noget at spille.
Skrevet af Fanø Laks
Jeg fatter slet ikke Soton´s taktiske indgangsvinkel til denne kamp. De spillede sig nemt ud af pres, men de gad ikke engang forsøge at angribe. Og så er de tilsyneladende et totalt usympatisk hold, men det skyldes måske Liverpools sædvanlige rov i klubben.

Det er dog holdets egen fortjeneste at det kun ender med et point. Spillerne lunter eller går rundt og der sker intet. Jeg tror vi bliver presset på en alt for tynd trup nu. Spillerne må være tappede for kræfter, men Klopp nægter også at rotere, der hvor han trods alt har mulighed for det. Grujic, Moreno, Sturridge.
Skrevet af Paz
Og klassisk lige at brænde et straffespark i pole-position. Af en spiller der ikke har brændt hele sæsonen. Så bliver det ikke mere Liverpoolsk.
Skrevet af Lynild
Klopp bør kigge ind ad her. Og komme med en anden attitude. Der går for meget energi på at brokke sig og for lidt til at sætte holdet op og presse dem videre. Folk var simpelthen ikke klar på opgaven i dag. No wonder Anfield ikke er engagerede. Hold kæft en lorte indstilling.
Skrevet af Mainy
3 sidste hjemmekampe har kastet 2 point af sig... Men okay, det er også Bournemouth, Crystal Palace og Southampton vi har mødt. Det er fandme flot!
You'll Never Walk Alone
annonce
0