Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Hvad forventer I, at vi får ud af det kommende transfervindue?

Det kommer helt an på om vi slutter i top 4 eller ej.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
OneLove,

Kig evt i tråden en uge tilbage.
Skrevet af OneLove
Det prøver jeg ;) tak.
Skrevet af Swordfishtrombone
70 point med to kampe igen er dog imponerende mange i forhold til normalt. Det frustrerende er, hvis vi ikke kan vinde, når det gælder. Det må de næste to finaler vise.
-
Skrevet af Lynild
Meget enig, Swordfish.

Og i det mindste scorer Southampton ikke. Organisationen så solid ud de gange de kom op omkring feltet, med lidt nervøsitet til sidst.
Skrevet af Swordfishtrombone
Det morsomme er selvfølgelig, at vi efter Arsenal-sejren, som optimalt set var blevet en uafgjort, stadig selv kan afgøre om, vi vil i top 4 - selvfølgelig har vi med dumme resultater smidt tredjepladsen i skraldespanden, men ingen havde vel forventet 5-6 sejre i streg. Det har vi ikke holdet til.

Jeg er dog ikke glad for at møde West Ham. Jeg er heller ikke glad for vores hjemmebanestatistik med tanke på Middlesborough.
-
Skrevet af YNWA"96"
Endnu en elendig hjemmekamp, 2 point i de sidste 3 kampe på hjemmebane mod "middelmådige hold", fortæller meget godt hvilke problemer dette hold har...!! Southampton ville intet idag og vi kunne intet idag.....!! Og da vi så får en gave fra Southampton, så brænder vi osse den....det er godt nok op ad bakke, at hver gang vi får med en "gylden mulighed", så tager vi den ikke....!! Moreno må godt nok være dårlig til træning siden Milner stadigvæk er starter, hold op hvor har han været,ringe længe nu....!! ( har ikke noget at gøre med, at han brændte et straffe, det sker jo fra tid til anden), midtbanen idag er jo fin nok, når modstanderne "vil spille med", men når vi skal åbne "dåseåbneren", så er den for langsom i tanke og handling, håber Klopp prioterer en teknisk dygtig 8 ( a la David Silva ) i sommerens vindue, vi mangler en midtbane spiller med noget kreativitet !! Origi virker desværre ikke rigtig til, at være løsningen når vores modstandere har parkeret bussen, det er selvfølgelig ikke nemt at finde rum, når modstanderne står med 2 meter´s mellemrum foran eget felt, men han været usynlig i mange kampe i træk nu og Sturridge viste på 20-25 minutter mere end Origi har vist i de sidste 3 kampe...!! Ærgerligt at Klopp ikke jagtet sejren tidligere end 20 minutter før tid, selvom Lallana osse havde fået det forkerte ben ud af sengen idag, havde jeg gerne set ham fra 2.halvlegs start...!! Jeg har været til diverse idag og måtte se kampen på min tlf. uden lyd ( når jeg lige havde tiden og ikke skulle være social...hård søndag !!) ... hvordan var Arsenal - United ? Fint resultat for os forøvrigt her midt i skuffelsen...-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
håber Klopp prioterer en teknisk dygtig 8 ( a la David Silva ) i sommerens vindue, vi mangler en midtbane spiller med noget kreativitet


Jeg tror det er Lallana du tænker på.
Skrevet af YNWA"96"
Så god er Lallana ikke teknisk !!.....( som David Silva) , Lallana er en box til box spiller, der er rigtig dygtig til at løbe gennem kæderne, men han har ikke "blikket" for den svære aflevering der gør ondt på modstanderen, når de står pakket, så nej det er en anden type jeg tænker på end Lallana type mere, vi har osse Gini som er en box til box spiller !!
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Paz
Lallana er da teknisk formidabel og en spiller med overblik. Jeg kan nok godt gå med til at han ikke er på samme niveau som Silva, men han er da i høj grad en teknisk 8´er/10´er.
Skrevet af Lynild
Var Gini på banen i dag?

Alternativt kan Coutinho rykkes tilbage/mere centralt for en venstre kant.
Skrevet af Paz
Ja, det er godt nok skuffende hvor lidt Gini byder ind med i de her kampe.
Skrevet af Lynild
Jeg må sgu´ i forlængelse af tidligere sige, at den ligger på Klopp i dag. Spillet er sløvt, og de har svært ved at finde i hinanden, og adskillige gange søger man de samme zoner, hvor bolden kun kan skubbes til siden efterfølgende.

Klopp virker dog til at have mere travlt med at brokke sig end at justere.

Få dog Origi ud på en kant og løbe og Firmino ind i de små rum? Evt. med en 3-1-2. Clyne løber flere gange på Bertrand, det samme modsat hvor Milner dog ikke har samme fart, men fordi Lucas lige skal spille 10 meter til Can, hvor der fedtes lidt og så tilbage og op på Coutinho og tilbage i samme område, 10-12 meter frem og tilbage, med 3-5 berøringer hver, ja så sker der nada. Men ser Klopp det?

Hvad er det, der gør, at der ikke bliver justeret på banen i første halvleg, når det tydeligvis ikke fungere. Selvom Puel bytter fløj, uden at de var stressede på noget tidspunkt.

Hvad er det i anden halvleg, der er så fremragende, at vi skal hen til 20 minutter igen, før der bliver skiftet?

Og så skal vi høre på, at græsset var for tørt? Jøsses dog.

Det er fair nok at spille uafgjort i sådan intens periode. Et nederlag til en god præstation kan man leve med (Palace gad i det mindste). Men at levere sådan noget jammerligt pis på hjemmebane, efter en periode hvor man har klaget over stemningen og hvad ved jeg, og så bruge en god del af kampen på 4. dommeren og ikke gøre en skid ved et stagneret hold. Det er en ommer.
Skrevet af YNWA"96"
Lallana er en af de spillere jeg er mest glad for i Liverpool, og det er ikke fordi er han er dårlig teknisk, det er ikke det jeg skriver !! Men han er i mine øjne ikke en spiller ( a la Silva) der kan åbne " dåseåbneren" når modstanderne har parkeret bussen, hvis du mener det er det helt fair, vi er bare ikke enige...!-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Konfirmationen i dag gjorde, at jeg heldigvis slap for at se holdet spille skidt igen igen.

Utroligt, at man kan blive ved med at præstere så dårligt.

Gunners hjalp os idag, men vi har nok brug for mere hjælp, for vi får næppe mere end max 2-3 point i de sidste 2 kampe.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Paz
Nej, han er ikke dårlig teknisk, han er ganske formidabel og har et godt blik for spillet.
Silva er selvfølgelig klasse i forhold til sætte sine medspillere i scene, men jeg mener sådan set at Lallana langt hen ad vejen bringer noget af det samme i sit spil. Men ligesom Silva, er han også afhængig af nogle medspillere der forstår at løbe rigtigt. Jeg er enig i at Lallana ikke på samme måde som Silva er playmaker, men i sammenspil med Coutinho burde vi have nok af din såkaldte "dåseåbner" type(r). Og Coutinho ligger måske i virkeligheden tættere på Silva i en direkte sammenligning i spillestil. Jeg har i hvert fald svært ved at se det lige er det vi står og har akut brug for.
Skrevet af Lynild
Paz og YNWA,

I dag kunne man sagtens have droppet en af Can, Gini eller Lucas og rykket Cou ned og/eller Lallana ind. Coutinho fik ofte bolden med en mand i nakken eller fjæset og havde derfor ringe muligheder for at sætte tempo. De stod tit tre mand i samme område, og uden løb eller dybdebolde til backs (der var løbet) blev det tit til en trekantsøvelse, som sagt.

Mod hold der pakker sig (som i dag) kan Coutinho sagtens starte dybere. Eller Lallana for den sags skyld - han har spillet mange gode kampe på midten.

Og det er fair nok at give genvalg til alle mand efter en sejr, men der skal edderknusme justeres eller skiftes, når det så er så trægt som i dag.
Skrevet af Bosse1983
Normalt moser Saints jo igennem på midten, så det var vel i forventning af dette, at man stillede med rugbrød.
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
Skrevet af Paz
Det kunne man godt. Men som udgangspunkt er det vigtigt at få Coutinho på bolden så tæt på feltet som muligt.

Jeg er helt enig i at en midtbane bestående af Lucas, Can og Gini er dybt problematisk. Der sker ingenting frem i banen, når de tre skal skiftes til at træde rundt i bolden. Jeg var også utrolig forundret over at se Lucas starte og Lallana sidde på bænken og decideret rystet over at der skulle gå 70 minutter før Lallana bliver skiftet ind. Det er ikke fordi jeg tror at Lallana er Messias, men vi er afhængige af en spiller der kan binde spillet bedre sammen fra midtbane til angreb og i netop den rolle har Lallana vist sig at være fremragende i den her sæson. Han er for det første langt mere bevægelig end de andre tre og så har han en god evne til at linke op med de forreste tre med kombinationsspil i og omkring feltet. Vi har problemer med at spillet nogle gange går for langsomt, men mest af alt har vi problemer med temposkift og eksplosionerne omkring feltet.

Det hele bliver så også noget mere bøvlet af at vi spiller uden backs/kanter, når vi er i angreb.
Skrevet af Lynild
Det hele bliver så også noget mere bøvlet af at vi spiller uden backs/kanter, når vi er i angreb.


De blev i hvert fald ikke spillet særligt ofte.
annonce
0