Snak

Mere indhold efter annoncen
jomic,

Mignolet har paa det seneste virket usikker, og selvom det ikke altid decideret koster points, skaber det et usikkerhedsmoment for holdet som helhed. Det er dog for dumt at afskrive ham allerede nu baseret paa det, isaer naar han tidligere paa saesonen stod solidt.

Det falder selvsagt tilbage paa Rodgers at hente en keeper med tydelige mangler i forhold til den maade han gerne vil have holdet til at spille. Man kan saa haabe, at Mignolet med tiden udvikler denne del af sit spil. Rodgers er dog ogsaa blevet mere pragmatisk hvad det angaar, og Mignolet har faaet lov til at bruge Route One-muligheden langt oftere end Reina fik det.

Som en sidebemaerkning hjaelper det betydeligt paa opspillet fra bagkaeden, at Gerrard nu ligger i en dybere rolle og stoeder med helt ned for at bygge op. Han stod ganske ofte som tredjebageste mand i loerdags og fordelte spillet.
Aaahhh banter
sophus,

Jeg synes det er blevet blæst en anelse op. I forhold til hans usikkerhed, Villa fadæsen synes jeg eksempelvis man skal klandre hele holdet. Men selvfølgelig have det givet 2 point mere hvis ham og Glen Johnson havde fattet noget ved målet til 0-2.

Jeg er bare uenig i at målmands debatten skal dreje sig om Reina, for i min optik er han fortid. Jeg tror også Mignolet har ret lang snor Rodgers bog, eftersom det er hans mand og at det lader til at han har justeret i forhold til hans svagheder.

Ja, det var faktisk bemærkelsesværdigt så ofte Gerrard lå som bagerste mand imellem Toure og Skrtel i lørdags under boldbesiddelse. Det resulterede flere gange i at Toure kunne løbe uhindret over midterlinien med bolden, jeg tror den kombination ville virke rigtigt godt med Agger. Da han sandsynligvis vil ramme sit mål lidt oftere end Toure gjorde det.

*dobbeltpost

Den bedste havleg, jeg nogensinde har set med LFC. Det var orgasmefremkaldende!
Når det så er skrevet, så kan den ikke bruges til en skid, hvis ikke vi slår Fulham på onsdag. Jeg håber spillerne har lært af WBA kampen, og ikke kører på autopilot, for uanset hvor ringe Fulham er, og det er de, så kan vi med vores forsvar tabe enhver fodboldkamp, hvis ikke vi er lige så fokuserede og intense som i lørdags.

From doubters to achievers.
Det er iøvrigt lidt sjovt at kun 4 andre klubber i PL indtil videre i denne sæson samlet har scoret flere mål end SAS .......
\"It doesn\'t help when people manufacture so-called racial incidents out of an everyday clash between two strong-minded players in the heat of a match,\" said Alex Ferguson in his book. \"I hope no one at the FA is going to pander to this complaint....
Carra-23, for at ret skal være ret:

"Jeg tror i maks får 4 points i de svære hjemmekampe mod Arsenal, Chelsea og Man City. Og der hvor jeres chancer er størst, er i weekenden mod Arsenal. Men jeg er enig med dig hvad du skrev tidligere i dag, i skal spille med det i har, i skal ikke lave om på jeres spil. Og pludselig gå over til 1 angriber. Og så selvfølgelig håbe at jeres styrker mere end jeres svagheder kommer til kort, og så den berømte 12. mand så bliver jeres fans.
Edit i det sidste par linier, så det blev mere læsevenligt. :))

Jeg er enig i at i skal spille som i har gjort bedst. Stå ok solidt, og så leve af jeres farlige kontra. Ja, man frites til at sige i bare skal spille som mod os. Men det sjældent at kampene falder sådan i hak! :)

Jeg synes det vil være synd at ofre Coutinho, det var der allerede nogle der snakkede om mod mødet mod os. Jeg var dog sikker på han ville spille. Da han er perfekt til at kan udnytte det rum, når han er i spillehumør.

Jeg ved ikke, om der netop bliver satset lidt mere defensivt den her gang, så det klart, så det ham som bliver ofret, jeg mener dog stadig det er en fejl. Arsenal er et stærkt hold, og de har da også set LFC - EFC-kampen, plus at det der vil gå igen med mødet med topholdene, er at de også vil stå mere kompakt. Og sige, "så må Liverpool komme frem - de er på hjemmebane". Og det selvføgelig her Liverpool ikke skal rive sig med, for så kan det nemt gå galt, men det betyder ikke jeg mener man skal stille mere defensivt, for det giver sig selv, så bliver det også sværere offensivt.

Så man skal naturligvis håbe SAS rammer en god dag, og så stole på at forsvaret er klar.

Så enig i, at i skal turde lave det høje genpres. Kan man næsten alligevel holde Suarez fra det? Det var jo den balance som var rigtig god mod os. Men som sagt, den er svær at bruge til meget, fordi jeg tror da alle Liverpool ønskede i spillede sådan hver gang, men så enkelt er det desværre ikke."

Og for at slutte den af, så selv du snart må forstå det; så har jeg hele tiden sagt, at de vigtige kampe, det mod de dårligere hold, end mod de 3 store og måle muskler. Finder i til gengæld den balance, og være stabile også i efterfølgende kamp, så er der noget at bygge videre på. Altså så se det for alvor godt ud. Så burde 4-pladsen 100% være sikret.

Det værste er, jeg kan ikke se det, men mon ikke det kan misforståes mit indlæg, for hvem ved hvilken gang? :)
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
@Tof

Det værste er, jeg kan ikke se det, men mon ikke det kan misforståes mit indlæg, for hvem ved hvilken gang? :)


Det er fordi dine indlæg er noget rod. Du citerer dig selv og andre i en stor pærevælling. Det er umuligt at tyde hvornår du gør det og hvem du citere, eller om du for den sags skyld udtaler dig som Arsene Wenger.

Blot et godt råd. Begynd at anvende Bolds "Citeret tekst" funktion.

Men jeg er enig med dig hvad du skrev tidligere i dag, i skal spille med det i har, i skal ikke lave om på jeres spil. Og pludselig gå over til 1 angriber.


Vi er jo netop gået over til en angriber, idet vi har spillet 4-2-3-1 siden Villa-kampen. Hvor Suarez og Studge skiftes om kanten, med Coutinho centralt.

Og for at slutte den af, så selv du snart må forstå det; så har jeg hele tiden sagt, at de vigtige kampe, det mod de dårligere hold, end mod de 3 store og måle muskler. Finder i til gengæld den balance, og være stabile også i efterfølgende kamp, så er der noget at bygge videre på. Altså så se det for alvor godt ud. Så burde 4-pladsen 100% være sikret.


Så hvis man slår alle undtaget 3 hold, ligger man lunt i svinget?
Hvorfor har man hægtet sig på Sutton-Shearer partnerskabet, når nuværende angreb skal navngives?
"I have mood poisoning. Must be something I hate." kortlink.dk/knd4 10 af mine de bedste, mod Toffees' 15 i Top 6
"Det er iøvrigt lidt sjovt at kun 4 andre klubber i PL indtil videre i denne sæson samlet har scoret flere mål end SAS ......."

Nu jeg også er beskyldt for at være opblæst. Så kan jeg da fortælle jeg har prøvet det på egen krop. Lavede for 6-7 år siden 43 mål i 20 kampe, i en sæson på 22 kampe, hvor jeg endte med ene mand at lave flere mål end 4-5 hold tilsammen. Halvejs i sæsonen var det over haldelen af holdene og så gik jeg glip af en 17-0-sejr, hvor de sagde jeg ville lave ca. 10 mål. Jeg vil så også godt indrømme til den historie, at det var min egen fejl, for hård bytur dagen inden (muligvis coke og den slags tilbehør). Mødte dog op, men havde knækket mig på vej på cykel, og sagde jeg var helt færdig. Træneren grinte og sagde "helt okay". Tog så turen hjem igen, og kunne knække mig videre. Vi vidste begge det ville blive en walk-over...

At jeg så 6-7 år senere stadig havde mål i støvlerne, så sent som i efteråret vandt vi 9-0, hvor jeg laver 7 mål, endda med mand nede efter 25 mins, og jeg bliver rykket ned på midtbanen og taget ud 10 mins før tid, en en række højere en overstående, og en del ældre. :)

jomic..., det har jeg aldrig tænkt over. Kunne måske være en god ide. Men føler nu hellere aldrig jeg har behov for at gentage mig selv så mange gange som her. :)

Så hvis man slår alle undtaget 3 hold ligger man lunt i svinget?


Ja da, altså hvis du siger 10 kampe = 30 pts, 3 kampe = 0 pts. Det giver 30 pts. Det selvfølgelig sat helt på spids. Men om i havde slået W.B.A 5-1 ude og spillede 1-1 hjemme mod Arsenal, det stadig 4 pts. Jeg er med på der er noget prestige, og i til en hver tid hellere vil slå Arsenal 5-1 og spille 1-1 mod W.B.A.

Og det er så pudsigt at i smadre os og Arsenal, men dummer jer mod Villa og W.B.A, for min udmeldning om hvad i gjorde godt, kom før W.B.A-kampen. At jeg roste jer for, at gjorde som Everton under Moyes i et par gode sæsonen, have problemer mod tophold, for at slå de mindre hold. :) Det betyder jo ikke at i ikke kan få flere points af den grund, eller i ikke kan vinde over et tophold, for det kunne Everton jo også. Men ser man unuaceret på hvad jeg skriver, og har for øje for jeg er blå, som det første, så forstår jeg skam nemt de misforståelser der opstår.

Og så hive du den ud med 1 angriber, jeg skriver jo netop hvis du læser det hele, at jeg mener at Countinho ikke skal tages ud, og i skal spille på samme måde som imod os. ikke være mere defensiv med fx Allen i stedet for Countinho. Jeg har som sagt kun set højdepunkter imod Arsenal, men det ligner da en Everton kamp om igen, bare værre, altså for Arsenal.

Holder i en stabilitet som jeg efterlyser, jamen så tager i 4-pladsen ned, for så kan jeg ikke se hvem kan nå jer.
Bet vs Bosse1983 (26-08-2014). Mine 15.000 kr. mod hans 10.000 kr. - Everton i top-6. Vil stå til bet er afgjort.
@Bosse,

Hvorfor har man hægtet sig på Sutton-Shearer partnerskabet, når nuværende angreb skal navngives?


Der har vel siddet en engelsk pendant til EBs overskriftudvalg og følt sig kreativ.

@Tof,

jomic..., det har jeg aldrig tænkt over. Kunne måske være en god ide. Men føler nu hellere aldrig jeg har behov for at gentage mig selv så mange gange som her. :)


Noget af årsagen ligger måske der. Men tror også godt du kan skære ned på gentagelserne.

Ja da, altså hvis du siger 10 kampe = 30 pts, 3 kampe = 0 pts. Det giver 30 pts. Det selvfølgelig sat helt på spids.


Hvorfor lige 13 kampe? Regnestykket bør vel enten gå på en halv eller hel sæson?
annonce