Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af YNWA"96"
@DD12

Vi har ikke en økonomi som City - United - Chelsea og tildels Arsenal, hvor vi bare kan gå ud og hente etableret spillere som koster +£30m til diverse possitioner på holdet. Klopp er igang med, at bygge sit hold op og der andre possitioner på holdet der er mere brug for at man bruger sit budget end på 9 possitionen, så det har ikke så meget, at gøre med at være tilfreds, men mere realistisk på hvad der er muligt med den økonomi der nu er til rådighed, hvis Sturridge ender med at blive solgt, vil man jo nok hente en angriber ind i dette vindue, ellers bliver det først til næste sommer.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Fribytter
Firmino gør alt andet end at score mål fremragende. Real Madrid beholdt eftersigende Benzema i stedet for Higuain, da han var bedre til at bringe de andre offensive spillere i spil. man kan tvivle på, om Salah slår til, men hvis han gør, er jeg ikke i tvivl om, at Liverpools offensiv er topklasse - også selvom den ikke ligner andre topholds.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
DD12,

Jeg antager, at det er til mig?

Jeg skal være den første, der byder en Aubemeyang, Aguero eller en anden bomber velkommen, men lige pt. ser det ikke realistisk ud ift. økonomi at hive de allerstørste stjerner. Benteke gjorde det hæderligt, men var ikke et godt match for træneren, og Sturridge er som sagt for ofte skadet. Jeg vil tro, at en verdensklasse afslutter er højt på Klopps ønskeliste, men det skal også gå op i en højere enhed ift. spillestil, økonomi og spillerens "sult".

Og hvis du har fulgt lidt med i tråden, så er manglen på en "consistent" målscorer noget, der debatteres jævnligt. Personligt har jeg været meget kritisk overfor Firminos manglende evne til at ramme streaks - han synes at brænde helt oplagte chancer og scorer ikke ofte nok, men pt. er der rigtig mange målscorere i truppen, så jeg er fortrøstningsfuld.
Skrevet af Paz
Lacazette kunne være en overordentlig spændende tilføjelse til 9´er positionen, men ved ikke rigtig hvad seneste nyt er omkring ham, han er forhåbentlig ikke på vej til en af vores konkurrenter?

Noget bud på, hvorfor vi ikke synes at lægge billet ind på ham?

Jeg er dog helt på det rene med at det ikke er den position der skal have første prioritet. Venstreback i særdeleshed og en solid, spændende CB ligger også højere på min prioriteringsliste.

Var det ikke sidste sommer vi blev kædet sammen med Jonas Hector? Ham synes jeg faktisk der virker til at være perspektiver i. Det er oplagt at han mangler noget fart, men det synes jeg der kompenseres nogenlunde for, fordi han virker til at være en utrolig kløgtig spiller, som går godt med i spillet, har god timing i sine løb, en god pasningsfod, og virker tilmed til at være ret solid bagudtil. Med Salahs tilføjelse har vi fået tilføjet en masse fart, og hvis Klopp også kunne få introduceret Ojo noget mere i næste sæson ser det ganske glimrende ud på den front.
Skrevet af Hasse1983
Vanvittig tråd som er igang vedrørende købet om Salah.

Nå, jeg synes det er et spændene køb. Hans tid fra Chelsea er jeg ikke nervøs for. Det er to sæsoner siden, og meget er sket siden da.
Der er ingen garanti, uanset talent og færdigheder, for at en spiller slår igennem på et givent hold, men Salah virker til at være en spiller der passer ind i konceptet.

Velkommen til:)
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af AHUJ
Moreno + lidt småmønter til Napoli, Ghoulam den anden vej.
YNWA
Skrevet af La Mir!!
Tillykke med Salah, jeg må indrømme, at jeg allerede er begyndt at savne ham i Roma. Man kunne altid regne med, han gav sig selv 100%, hver gang han gik på banen.

I øvrigt, er Manolas billigt til salg, hvis i skulle mangle en klasse midterforsvar.
Daje!
Skrevet af D.B.R. ©
@ Fribytter

Har du en kilde? Jeg har også set en lavere transfersum florere, end den de engelske journalister vist fik fra de italienske kollega, men jeg er ikke stødt på en seriøs kilde, der opererer med den lavere transfersum.

De historier der dukkede op på min Facebook sagde at han koster £34 mio. Det er lidt mindre end Andy kostede.

Om det er sandt aner jeg ikke. Der florerer mange priser, og den rigtige finder vi nok aldrig ud af.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Lynild
La Mir,

Ja tak tror der er stor tilfredshed med signingen af Salah. Som jeg kan forstå, at det er knas med FFP, der lidt tvinger salget igennem? Ellers virker Salah som en spiller, man burde have beholdt i Roma.

Og hvad da med Manolas? Er det store vaskedag i den evige stad?

PS
Jeg så gerne Strootman indtage pladsen som midtbanestrateg ift. hvis Henderson ikke bliver klar igen, men hollænderen har en okay frikøbsklausul, har jeg kunne læse mig frem til.
Skrevet af La Mir!!
FFP har været en afgørende faktor desværre. Jeg er ikke i tvivl om, Roma gerne havde beholdt ham. Men, Eusebio har Beradi på ønskelisten, hvis der skal plads og råd til ham, så var afgangen af Salah desværre nødvendig.

Manolas er i clinch med nogle Roma spillere. Nok nærmere Dzeko. Manolas kontrakt udløber om 2 år, Roma vil selvfølgelig ikke give ham, hvad han fortjener i løn.

Kevin Strootman fik indskrevet en klausul på 45 mio euro (hvilket er en fair pris), ved sin seneste kontraktsforlængelse.
Daje!
Skrevet af Lynild
Ja, jeg så lige din post i Roma-tråden. Italiensk drama.

Og enig, fair pris på Strootman, han er vanvittig dygtig, undrede mig dog lidt over, at der overhovedet er en klausul.
Skrevet af YNWA"96"
For mit vedkommende er det handel, som både Roma og LFC kan være tilfredse med. Jeg følger ikke Roma tæt, men jeg går ud fra, at det må være en af de største handler i klubben´s historie, hvis ikke den største ? For LFC vedkommende er det formentlig den dyreste handel i klubben´s historie, med de klausuler der er i handlen omkring Mo´s præstationer for LFC. Om beløbet så lige er £ 35 -37 el 40M er for mig lidt ligegyldigt, men når man tænker på priser fodbold anno 2017, hvor det i den grad er sælgers marked og priserne for at sige det mildt er "løbet løbsk", så når man tænker på hvad specielt offensive spillere koster idag, så synes jeg på ingen måde, man kan sige at LFC har "betalt en vild overpris" for Mo, vi snakker om en spiller der i den grad har været en profil på et tophold i SerieA i denne sæson, om han så også bliver sin pris værd i LFC kan kun fremtiden vise, men det vil da ikke gøre noget hvis han præstere som Mane har gjort siden han kom til klubben, der er jeg ret sikker på at de fleste af os LFC fan synes, at Mane´s pris idag var det rene røverkøb -:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Tjödalv
DD12?

Synes dit indlæg er mærkeligt. Som allerede nævnt hænger deciderede 9´ere angribere fra øverste hylde ikke på træerne, og jeg har egentlig intet imod, at Liverpool spiller som de gør - uden decideret 9´ere, når alle mand er friske. Det er jo i og for sig et godt udgangspunkt - også ift. bredde, at man har mange forskellige målscorere, og sidste år scorede Liverpool også mange mål på trods af at flere af de normale målscorere sad ude i store dele af sæsonen (Mane, Coutinho). Derfor har det jo også 100 % været vigtigt, at Salah har vist et godt slutprodukt i Roma. At Liverpools offensiv skulle være svag, fordi man stadig har en Sturridge i truppen, som altså kom ind og viste fin form i slutningen af sæsonen, er desværre en ret fjollet konklusion. Jeg vil modsat sige, at Liverpool efterhånden er ved at skabe sig en meget, meget sammenhængende offensiv, hvor spillere som Coutinho, Firmino og Lallana laver lige så meget uden bold som med bold. Man skal have set meget lidt Liverpool sidste sæson for at kritisere Firminos offensive kvaliteter.
Jeg kan huske i årene med Torres og Gerrard som de offensive trumfer - der var holdet meget mere afhængige af de to, end jeg for eksempel har haft fornemmelsen af i år, da Mane og Coutinho blev skadede. Jeg synes i hvert fald offensivt, at truppen er væsentlig bedre sammensat nu på trods af, at man ikke har en decideret 9´er.
Skrevet af Hasse1983
Ifølge ECHO er Roma børsnoteret og skal derfor opgive lidt tal.
Prisen på Salah er ?42M med max ?8M ekstra.
- £36,87M + £7M
- 312,3M DKK. + 59,5M DKK.

Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Det er osse de tal Melissa Reddy er ude med på sin Twitter, hun er Goal´s journalist og hun dækker kun Liverpool. Hun er for mig den mest troværdige kilde sammen med Echo.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Lynild
Og den mest hotte, YNWA?
Skrevet af Sule12
Ja Lynild, den er helt gal med hende.
Skrevet af YNWA"96"
Det sagde du og ikke jeg...-:) !! Men ja hun står "skarpt "...-:)
Jeg ved ikke om vi alle følger de samme kilder ect, det gør vi jo nok langt hen ad vejen, men ellers kan jeg anbefale redmen.tv og specielt the Anfield wrap, begge har dagligt/ el tæt på, ca.10 minutters tv om hvad der sker i LFC og "Melissa pigen" er en hyppig gæst på specielt The Anfield Wrap indslag. Hun har osse en fin FB side, hvor man bliver fint opdateret på hvad der sker i klubben og når sæsonen er igang, har hun mange fine interview med spillerne og Klopp.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Duck
Og enig, fair pris på Strootman, han er vanvittig dygtig, undrede mig dog lidt over, at der overhovedet er en klausul.


Strootmans klausul er i øvrigt først gældende fra 2018.
Skrevet af Fribytter
Jeg skrev tidligere, at jeg ikke helt forstod fyringen af Puel. Hvis Pellegrino er erstatningen forstår jeg det bedre. Mon det får indflydelse på Southamptons standpunkt i forhold til et salg af VvD?

Købet af Salah må iøvrigt overbevise fans om, at klubben er villig til at lægge mange penge på bordet, hvis det vurderes, at man får kvalitet til gengæld.

Fun fact. Bet Victor er ikke at se på Salahs tøj på de officielle pressebilleder. Mon det er klubbens valg? Eller bare tilfældigt?
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
annonce
0