Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Fribytter
Woodburn spillede da kant og angriber på akademiet? Klopp har også udtalt, at Woodburn ikke allerede skal låses til en bestemt position, hvilket må indikere, at positionen er ny for ham.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af Lynild
Ah ok, jeg havde fået en ide om, at han spillede mest off. midt. Jeg så kun highlights i går, men han var involveret i nogle gode opspil og viste godt øje for at brede spillet ud. Spændende hvem Klopp beholder ift. spilletid i Prl. Grujic er vel selvskrevet og looks the part, men Woodburn, Kent og Solanke viste sig godt frem.
Skrevet af YNWA"96"
Kent bliver jo nok lejet ud, som med Ojo. Mon ikke både Woodburn og Solanke bliver skrevet ind i PL- Truppen.

Mange positive præstationer igår, først og fremmest fra de helt unge Woodburn og TTA, derudover spillede Hendo en fin halvleg når man tænker på hvor længe han har været ude. Salah viste igen igår, at han kommer til at give vores offensiv endnu flere strenge at spille på, for satan hvor er han god !! Når Mane igen kommer i gear, hold op et par kanter vi har !-:)

VvD skulle have bedt Southamton om transfear request, da han vil til LFC nu, første vigtige skridt !

Keita "saga´en" forsætter i bedste velgående....-:)
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af GudenJohn
Så ser det ud til at neymar skifter på en latterlig transfer til psg.
Det gør mig lidt nervøs i forhold til Barcas interesse for coitinho, da der nu er en plads han kunne udfylde.
Hvad tænker i, Hvis nu Barcas sender 700 mio vores vej? Jeg vil helst beholde ham, men det kan jo være han selv vil videre i det tilfælde.

Ps. D.B.R hvad står imø for?
Skrevet af Sule12
Nu læser jeg i en West Ham artikel, at Chicarito koster 150 mio. i Leverkusen. Det ville være et helt fint køb til Liverpool og så er vi dækket ind selv hvis Sturridge smutter.
Skrevet af D.B.R. ©
@ GudenJohn

Imø = i mine øjne.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af AHUJ
De afrikanske mesterskaber er rykket til juni/juli i 2019. Det er godt nyt, så vi ikke skal undvære Mane og Salah midt på sæsonen.
YNWA
Skrevet af GudenJohn
Ifølge dailymail har vi afvist et bud på 72 mio pund på coutinho.
Skrevet af Hasse1983
Det er lidt sjovt, at ledelsen i Liverpool melder klart ud, at Coutinho IKKE er til salg, og prompte afviser ?80M, men selv forsøger sig med Keita, som jf. RBL ledelsen IKKE er til salg:)

Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af AlstrupLFC
Men modsat Keita virker Coutinho til at være tilfreds med at blive i klubben. Hverken klubben eller Coutinho har det store ønske om et skifte.:-)
Uanset hvor mange penge man så end må have, så forstår jeg simpelthen ikke, hvorfor man afviser et så absurd stort beløb på en spiller, der ønsker at komme væk, og som kun har præsteret i én sæson...
Skrevet af D.B.R. ©
Ja, det føles lidt amatøragtigt, at man fortsætter med at byde på en spiller, der ikke er til salg, og heller ikke selv har bedt om at blive solgt, samtidig med at man så sandelig også selv melder det samme ud om Coutinho.

Fokuser nu for poker på andre spillere end de to, der bare ikke kan købes.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af bendixboogie
Når man ser de priser der ellers florerer PL, og tænker på hvad det vil koste os at erstatte Coutinho, syntes jeg at 72mill pund er ALT for billigt.

Hvis Barcelona går ´All In´ på Coutinho, og han selv gerne vil skifte, må man jo nok lade handlen ske. Men han skal ikke sælges for en pris der er mindre end 100mill pund, efter min mening.
Skrevet af Hasse1983
Det lyder til at Klopp har indset, at det ikke kommer til at ske med Keita i dette vindue.
- så må man håbe, at Klopp betyder med end CL for Keita, for vi er på ingen måde favoritter til Top4 i kommende sæson. Det bliver sgu svært.

Frikøbsklausul?... nogle siger ja andre nej. Ikke til at blive klog på.

Finde en anden mulighed?... hvad så næste år HVIS Keita har en frikøbsklausul og han gerne vil til klubben.

Få VVD i hus og lad os komme igang med sæsonen.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
Det positive er, at FSG har fået rettet op på økonomien i klubben og vi ikke længere er nød til, at sælge vores bedste spillere for at få økonomien til at hænge sammen og vi rent faktisk i dette vindue prøver, at hente spillere på en hylde der er højere hylde end hvad vi er vant til. Vi er ikke mere end 30% inde i transfear vinduet og der er et godt stykke tid endnu, jeg har aldrig gået op i, hvad vores konkurrenter gør/ henter af spillere ect., det der er interessant for mig er hvad LFC gør og hvordan udviklingen er i klubben, lige nu er vi inde i en rigtig positiv udvikling, hvor rigtig spændende spillere rent faktisk gerne vil til LFC og spille. Det er da muligt at man som fan sidder skuffet tilbage når vinduet lukker, men jeg synes ikke man kan kritisere klubben for ikke i dette vindue for virkelig at strække sig mere end langt for, for at prøve at få Klopp´s ønsker til klubben. Jeg føler mig overbevist om, at vi har en stærkere trup når sæsonen starter end den vi sluttede med, med el uden Keita og VvD.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af DenzelCurry
Hypotetisk, hvor mange penge tror i så der skulle til, før LFC kunne overveje at sælge Phil til Barca?

Med de penge som er blevet kastet rundt i vinduet indtil videre, tror jeg uden tvivl vi skal op i £150mio+, før ledelsen overhovedet ville overveje at sælge ham.
Skrevet af 6116
Vi skal spille CL + top-4 PL næste sæson, selv hvis Coutinho bliver solgt til en £100mio hvem kan hentes ind der kan det han kan? Enten ender vi med at bruge alle pengene på en spiller(Keita) eller ender vi med en dårligere spiller end Cou, hvor jeg tror det sidst nævnte er det som vil ske, i tilfælde af et Cou salg.
På den anden side, kan jeg ikke se at Barca vil følge op på deres bud(eller rent faktisk komme med et "seriøst bud"), med tanke på Verratti sagen.
Skrevet af Fribytter
Det, tror jeg, er for meget. Ledelsen vil overveje et salg, hvis Coutinho gør det fuldstændig klart, at han ikke ønsker at spille for Liverpool længere. Og jeg tror, at ledelsen vil forsøge at holde på Coutinho endnu en sæson med udsigt til, at han bliver solgt næste sommer.

Hvad han eventuelt bliver solgt for til den tid, er som sådan underordnet. Det vil da nok være et rekordbeløb af en eller anden art, men klubbens problem er ikke penge til indkøb. Det er at holde på profilerne og lokke førsteprioriteterne til klubben. Og så at toplønningerne halter efter de rigere klubber. Det er jo også en effektiv måde at holde på en profil på. Giv ham en løn, som ingen andre klubber kan matche.
"The problem with my life is that I've said too much shit in the past and no-one forgets it"
Skrevet af GudenJohn
Så er det officielt med andrew robertson. Jeg er egentlig fint tilfreds med at vi køber ham, men forventer ikke at han er sikkert førstevalg fra starten. Tror han skal kæmpe(ligesom flanagan) om at overtage pladsen fra Milner. Men med et par solide præstationer hvem ved.
Skrevet af GudenJohn
Andy får nummer 26, correct me if I´m wrong men den sidste spiller med det nummer var vel Charlie Adam der også var den sidste skotte på førsteholdet? Sjov tradition at indføre
Skrevet af DenzelCurry
Det er noget af et pres han lægger på sig selv, med det nummer.

Jay Spearing, Tiago Illori og Charlie Adam. Store sko at skulle fylde.
annonce
0