Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af D.B.R. ©
Hehe, ja priserne er dybt godnat denne sommer.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af GudenJohn
YNWA"96"
Ja det kan jeg da godt se, der sker meget i sådan en sag udover bare snak mellem klubberne...

En anden ting:
Jeg så et sted at Barca overvejer at tilbyde os rakitic som en del af en handel. Kan egentlig godt lide ham som spiller, men jeg er i tvivl om vi har brug for ham. Han er jo i hvert fald ikke en erstatning for coutinho, nærmere bare endnu en konkurent til vores stærkeste besatte position.

Derudover virker det til at Cans agent har snakket med Juventus og har fået diskuteret Cans personlige vilkår for skiftet. Så må vi bare se om juve vil diske op med nok millioner.
Skrevet af D.B.R. ©
Det ville da bare være fantastisk hvis vi fik solgt både Coutinho og Can. Sikke ambitioner vi har.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af DenzelCurry
Vi har da gjort det rimelig klart at hverken Phil eller Can forlader klubben. At der er rygter kan klubben ikke gøre noget ved. Desuden bliver Rakitic nævnt som en del af en byttehandel, hver gang Barca prøver at hente en spiller, så det skal, ligesom alle andre Liverpool relateret rygter som ikke fra vores egne journalister, tages med et gran salt.
Skrevet af D.B.R. ©
I know - det er Silly Season. Gid den snart var ovre.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af 6116
Jaja sælg bare Can til £40 mio læg nogle penge oveni og køb Gylfi til £60 mio :)
Skrevet af YNWA"96"
Arena11 ( Keita´s agentbureau) havde angiveligt møde med RBL i forgårs og møde igår med LFC, det virker jo til at det simpelhen er blevet en "principsag" for RBL ikke at sælge Keita, men der går historie på, at Keita er på kollisionskurs med alle i RBL, specielt deres personale, det er "saga´en" uden ende....-:)-:) !!

Der er dog intet der tyder på, at Coutinho skulle forlade os denne sommer !! Alle spekulationer omkring Barca bliver skudt ned af alle journalister, der følger klubben tæt ( James Pearce, Melissa Reddy ect )
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af Slettet(100838201910)
Altså, hvem er det, der rapporterer om det møde mellem agenten og Liverpool? Det giver da ingen mening.

Hvis Leipzig under ingen omstændigheder vil sælge, giver de vel næppe Liverpool lov til at snakke med spilleren (uanset at det er gennem agenten). Liverpool er vel heller ikke dumme nok til at forsøge sig med ulovlig kontakt igen denne sommer.

Jeg synes det lyder mere plausibelt, at der er et par journalister, der forsøger at holde gryden i kog.
Skrevet af GudenJohn
LaPioche:

Altså nu er det her kun ud fra min forståelse af hvordan det foregår, jeg har ikke nogen erfaring men here goes.

Det der var problemet med Van Dijk sagaen var at Klopp direkte havde kontaktet Van Dijk for at fortælle ham om hvordan han passede ind i systemet og fremtiden for klubben. Man må ikke bare snakke med en anden klubs spiller om sådan noget uden en transfer er på plads.
Det man dog godt må er at kontakte spillerens agent og høre om spillere overhovedet kunne være interesseret i et skifte til sin klub. Det er også i det tilfælde at agenten kan fortælle klubben om en række personlige vilkår for skiftet: f.eks. en mindste løn, en garanti for førsteholdsforbold eller en garanteret bestemt plads på holdet osv.
Man høre mere og mere at de personlige vilkår er blevet godkendt mellem agent og køber før de to klubber overhovedet har aftalt en transfersum. Det er egentlig smart nok sådan et køberen ikke bruger en masse energi på en spiller som alligevel ikke vil skifte.

Og i forhold til Keita sagen, så fortalte YNWA"96" at Keita og Mané har samme agent, så det burde være let for Liverpool lige og snakke med ham om hvad pokker der sker og hvad han og Keita siger til situationen.
Skrevet af Slettet(100838201910)
Altså i henhold til reglerne må du hverken kontakte spilleren eller agenten om spilleren uden klubbens tilladelse. Jeg er godt klar over, at agenter næsten altid bliver kontaktet af scouts eller lignende for at høre, om der er interesse for et skifte, men det er altså ikke lovligt.

Men jeg kan selvfølgelig godt se, at det er nemmere at skjule Keita på dagsordenen, nu hvor det også er Manés agent, end det var med Van Dijks navn på en flybillet. Det virker bare stadig lidt som risky business med tanke på Liverpools knap så heldige episoder i det seneste år.
Skrevet af GudenJohn
Jeg tror bare ikke det er noget Liverpool kan straffes for alene. Hvis FIFA ser det som et stort problem må de jo straffe alle klubber der praktisere sådan noget.
Det gælder jo også klubber som PSG med Neymar, Barca med Coutinho (syntes jeg har set at de skulle have diskuteret personlinge vilkår) og Juventus med Can.
Så længe klubberne ikke forudtager at det betyder de har fået garanteret spillerne ser jeg ikke nogen skade med det.
Skrevet af D.B.R. ©
Barca med Coutinho (syntes jeg har set at de skulle have diskuteret personlinge vilkår)

Det stammer fra de spanske medier, og har ikke hold i virkeligheden.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(100838201910)
@GudenJohn
Jeg tror også gerne, at de ville straffe alle klubberne. Jeg tror det svære ligger i at bevise, at det er sket. På den måde tror jeg da heller ikke Liverpool er i farezonen. Jeg kan bare ikke forstå, hvis de ligger og laver tapping up i det skjulte, nu hvor de nær havde fået fingrene i klemme med Van Dijk. Hvis det var mig, ville jeg nok holde lidt lav profil efterfølgende - og jeg tror ikke Liverpool sidder og holder møder med Keitas agent. Det ville i min verden være dumdristigt.
Skrevet af Hasse1983
Sjovt det her...
Nå, men jeg læste at Leipzig er "barnlige" pga Mané og agent i sin tid tvang er skifte igennem, da han spillede for dem.
- nu er samme agent på spil igen med Keita, og han må alt i verden ikke få succes med, at hive endnu en spiller væk fra klubben. Derfor vil de ikke sælge uanset beløb.

Agent og Leipzig skulle have holdt møde, men hvad der kom ud af det er et godt spørgsmål.

Mht Coutinho, så læste jeg en kommentar i ECHO om, at hvis man kunne få 100M for ham, og købe Isco for 30M, så var det en No brainer. Coutinho kan erstattes modsat Suarez, og det er jeg faktisk enig i.
- jeg tog gerne Isco + 40-50M for Coutinho. Urealistisk, men sådan er der jo så meget.
Liverpool FC - Y.N.W.A "The trouble with referees is that they know the rules, but they don't know the game." Bill Shankly
Skrevet af Sten_H
Mane har aldrig spillet i Leipzig, men i den anden Redbull klub Salzburg.
KENWRIGHT OUT, VAR OUT
Skrevet af Carlsen81
Korrekt Sten_H, men det som der bliver hentydet til, er at Rangnick var sportsdirektør i RB Salzburg på daværende tidspunkt.
Skrevet af LFC4Life
@Hassse1983

Jeg tror snildt at du kan fordoble og nok tæt på tredoble din ønskede pris på Isco ;-)
Liverpool FC Brøndby IF AZ Alkmaar RAC Valladolid FC Porto Internazionale?
Skrevet af YNWA"96"
@LaPioche
De kilder jeg referere fra er ikke journalister der prøver, at holde en "historie i kog", de er yderst varsomme med hvad de skriver, da det er journalister der kommer i klubben mere el mindre dagligt og dermed osse har et ansvar hvad der bliver skrevet om klubben ( ikke at de ikke kan være kritiske) men det er journalister der får exklusive interwies med Klopp og udvalgte spillere ( som regel er det Hendo, som giver disse exklusive interwies da han er anfører ), det er ikke journalister "der lever af kliks" på en artikel. Fx havde de fat i at der var mange indikationer på, at VvD var pisse hamrende frustrerede over sin situation i Southampton, før det overhoved kom "ud i lys lue", nu er der igen mange indikationer på, at Keita "saga´en" kan ende i et ordentlig brag, som med VvD, fordi klubberne stiller sig i vejen for dem.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af YNWA"96"
https://t.co/wo6YKt6Uby?amp=1

Lidt om vores "nye skotte", Fribytter hvad tænker om ham, du plejer at have meget godt styr den "slags spillere" -:)?

Ser ud til, der begynder at komme skred i tingene/situationen omkring VvD nu, jeg vil blive meget overrasket hvis det ikke er et spørgsmål om tid, før min drømmesigning denne sommer er LFC spiller....
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Hvad sker der nyt omkring VVD?
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0