Snak

Mere indhold efter annoncen
Skrevet af Smör40
Så lige dit indlæg knoldsparker det var sgu meget sjov læsning fedt indspark hvis nogen ska bruge lotto tallene ka i jo lige sige til :-D
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Slettet(100838201910)
@YNWA
Fair. Har du et link til det? Det lyder som meget interessant læsning hvis det er de troværdige kilder, der står bag.
Skrevet af Smör40
Indtil videre er det vist ikke helt troværdige kilder men det ser ud som om at bolden ruller nu, jeg tror bare Liverpool venter til sent i vinduet for at ku sænke transfersummen, saints ved de nok blir "nødt" til at lade os købe ham med mindre de da vil ha en misfornøjet kaptajn rendende rundt med sine tanker et andet sted.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af D.B.R. ©
Det er sgu risky at vente til allersidst. Glipper det står vi uden en forstærkning.

Men lad os nu se, "aviserne" svælger i fantasi historier konstant.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Smör40
Ja jeg er også lidt træt af det efterhånden, den ene skriver en ting den anden hævder det modsatte og imellem alt det har vi Barca´s propaganda maskine kørende for at lokke Cou.
\"If a player is not interfering with play or seeking to gain an advantage, then he should be.\" Liverpool FC siden 1996. JFT97. https://imgur.com/a/RJzhg
Skrevet af Brætmand
Tror i Robertson kommer til at starte på venstreback i denne sæson?
Skrevet af YNWA95
Liverpool har droppet(endelig..) jagten på Keita, og ser nu efter andre muligheder. Det eneste som kan ændre dette er, at Leipzig selv anmoder Liverpool om at købe ham.

Ja det ser ud til at Robertson kommer til at starte, da Milner sidder ude med en skade, og forventes først at være klar lige omkring PL start.

Angående Van Dijk, så blev der idag postet et indlæg i et forum om at Van Dijk var done deal til Liverpool, men han nævner dog selv at han havde fået det afvide af en som ikke længere er inde i Southampton. Der er samtidig idag kommet artikler om, at Southampton vil gøre alt for at reintegrere deres kaptajn til at skulle blive i den kommende sæson. Et salg af Van Dijk vil i hvert fald ødelægge meget for deres fanbase, da disse har et kæmpe antiparti mod Liverpool
Skrevet af AHUJ
Ja, jeg tror, Robertson bliver fast mand på venstreback i næste sæson.
_________________________________________________________________

Nu har City allerede været godt i gang i transfervinduet, og både United og Chelsea har også handlet dyrt ind. Synes, det kunne være interessant at se, hvor dyre de forskellige trupper fra top-6 sidste sæson er, hvis man kigger på potentielle startopstillinger i næste sæson med de handler, der er blevet gjort indtil videre. Der vil selvfølgelig ske flere handler, som jeg ikke tager højde for.

Alle priserne er i euro.

Chelsea:

Courtois - 9m
Moses 11,5m - Azpilicueta 9m - Luiz 35m - Rudiger 35m - Alonso 23m
Kante 36m - Bakayogo 40m
Pedro 27m - Hazard 35m
Morata 65m

Total: 325,5m

Tottenham:

Lloris 12,5m
Trippier 5m - Vertonghen 12,5m - Alderweireld 16m - Rose 1m
Wanyama 14,5m- Dembele 19m
Son 30m - Alli 6,5m - Eriksen 13,5m
Kane 00

Total: 130,5m

Manchester City:

Ederson 40m
Walker 51m - Stones 55,5m - Kompany 8,5m - Mendy 57,5m
Gundogan 27m
De Bruyne 74m - Silva 29m
B. Silva 50m - Jesus 32m - Sane 50m

Total: 474,5m

Liverpool FC:

Mignolet 10,5m
Clyne 17,5m - Lovren 25,5m - Matip 00 - Robertson 9m
Henderson 18m
Lallana 31m - Coutinho 13m
Salah 42m - Firmino 41m - Mane 41m

Total: 248,5m

Arsenal:

Cech 14m
Bellerin 0,5m - Koscielny 12,5m - Mustafi 41m - Kolasinac 00
Xhaka 45m - Coquelin 1m
Chamberlain 14m - Özil 47m - Sanchez 42,5m
Lacazette 53m

Total: 270,5m

Man u:

De Gea 25m
Valencia 19m - Lindelof 35m - Bailly 38m - Shaw 37,5m
Pogba 105m - Herrera 36m
Mkhitaryan 42m - Mata 44,5m - Martial 60m
Lukaku 84,5m

Total: 526,5m

Potentielt dyreste start 11´er, som det ser ud nu:

1. Man u, 526,5m
2. Man City, 474,5m
3. Chelsea, 325,5m
4. Arsenal, 270,5
5. Liverpool, 248,5m
6. Tottenham, 130,5m
YNWA
Skrevet af YNWA"96"
@LaPioche
http://www.anfieldhq.com/naby-keitas-representatives-hold-talks-leipzig-meeting-klopp-hong-kong/

Jeg må indrømme jeg ikke specifikt kan huske hvor jeg fik læst, at det møde angiveligt ( med streg under angiveligt ) skulle have fundet sted, føler mig ret overbevist om, at det har været tweets jeg har læst fra mindst 2 der har været uafhængig af hinanden, men jeg postet et indlæg omkring dette møde ( som måske har fundet sted ) før artiklen fra The Guardian og AnfieldHQ bragte deres artikel, jeg skrev faktisk om dette møde med en anden bruger på forummet ( GudenJohn, så går man da ikke ned på selvtillid med det navn..-:)) omkring dette emne/møde, men jeg skrev at der har været indikationer/ angiveligt har fundet sted, da jeg skrev mit indlæg.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af D.B.R. ©
Hvor længe mon der går før Keita igen er på vej til Liverpool.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Slettet(100838201910)
@YNWA
Tak for link!

@AHUJ
Hvordan kan spillere til 0€ indgå i en potentielt dyreste startopstilling? Otamendi har vel fx også kostet noget mere end Kompany i City. Bernardo Silva (som jeg meget, meget gerne ville have haft i United) gik forøvrigt for en pris på €70 mio. euro (+10€ mio. i add-ons). Tror dog sagtens vi kan blive enige om, at de to Manchester-klubber er laaangt foran alle andre hvad transferforbrug angår. Mkhitaryan var i øvrigt også noget billigere - £26 mio., hvis jeg ikke husker helt forkert. Han havde kun 12 måneder tilbage af sin kontrakt. Luke Shaw £28, men jeg skal selvfølgelig ikke kunne sige, hvordan kursen var dengang.
Skrevet af AHUJ
Det var en forkert formulering, jeg brugte til sidst. Det var mere generelt potentielle startopstillinger til næste sæson - uden prisen som en faktor.
YNWA
Skrevet af AHUJ
Jeg tog udgangspunkt i priserne oplyst på transfermarkt. Jeg tror stadig, at det giver et fint overblik - men det skal nok passe, at nogle af priserne ikke er helt præcise.
YNWA
Skrevet af YNWA"96"
Om et par timer el før D.B.R....-:)-:)

Stærkt arb. AHUJ -:)
Personligt går jeg faktisk ikke rigtig op i hvad de andre klubber gør, men jeg har satme respekt for det de har gang i Tottenham, det er sgu imponerende !! Yngste trup i PL og spiller virkelig god og underholdende fodbold, lige i min smag ! Man kan vel sige sådan lidt firkantet at vores placeringer i ligaen gennem årerne nogenlunde afspejler de penge der er blevet brugt. Nu er vinduet jo langt fra lukket endnu og jeg føler mig helt overbevist om, at vi har en stærkere trup D.31.08 med el uden Keita og VvD, men jeg synes vi har en afsindig spændende trup, vi har stadigvæk mangler på holdet/ og spørgsmålstegn ( målmandsposten - vores backer - Sturridge - Origi- midterforsvaret ). Med en sæson med +50 kampe mener jeg ikke vores trup er bred nok endnu til at spille med helt deroppe hvor det er aller sjovest, men tror godt vi igen kan spille med om 3-4 pladsen hvis vi er "lidt heldigere" med ikke at rende ind i alle de skader på vores nøglespillere. Synes City og Chelsea ser utrolig stærke ud, United er lidt et spørgsmålstegn som med os, de har en uhyggelig stærk organisation/ defensiv, men hvis de kan få gang i deres offensiv skal man jo aldrig sige aldrig, men de scorede færre mål end Bournemouth sidste sæson......! Arsenal er osse lidt som os, man ved ikke rigtig helt hvad man kan forvente fra kamp til kamp, men med 75 point sidste sæson, som plejer at være nok til top4, tror jeg at vi er meget lige med dem i kampen om 3-4-5-6 pladsen. Så er der Tottenham, som jeg virkelig nyder at se spille, men de havde et fort på WHL, nu skal de spille på Wembley, det gør jo nok at alle de point de havde på hjemmebane sidste sæson, nok ikke helt tikker ind på konto´en næste sæson, ser dem meget i niveau som os og Arsenal sådan lige umiddelbart. Men hvis jeg skulle skyde lige nu hvem jeg tror der vinder PL næste sæson ( kan laves om 31/8 -:) ) vil jeg sige City foran Chelsea.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af KnoldSparkeren
Fedt i kunne li opslaget, havde selv en del sjov ved at læse det igennem :-)

Jeg tror Milner når at blive klar til sæson start. Robertson bliver lige så stille integreret på holdet via cup-kampe, og så tror jeg ikke Milner holder en hel sæson uden pauser og skader (selvom manden er som skåret ud af en klippe). Han skal nok få nok med spilletid, selvom jeg ikke selv er helt fan af købet på den lange bane, hvor jeg aldrig tror han bliver god nok, men som backup ,og taget i betragtning at det penge mæssigt bare er et bytte for Stewart, er jeg mere end tilfreds.

Hvad synes i indtil videre om transfer vinduet?
Jeg synes selv det har været ret tamt. Man siger man går ud og bruger £200 mio. og så har man indtil videre kun brugt 40.. Med Van Dijk er vi oppe på 110. Så er der stadig langt om til 200, og jeg synes ikke rigtig vi bliver kædet sammen med nogen. Det virker til vi har lagt alle æg i to kurve og så låst os fast på dem. Keita har vi så endelig givet op på og Van dijk ligner en 50/50. Hvis vi ikke lander Van dijk er vores trup kun blevet minimalt opgraderet - og på ingen måde opgradereret nok til at spille CL. Jeg håber derfor vi nu finder den store pung frem og kommer i gang. En central midt og en midterforsvar mere. Koulidaby (tror jeg) fra Napoli virker meget lovende og ham håber jeg på. Burde kumme fås for £35 mio.
Men las os nu se, jeg frygter desværre næste sæson, men håber stadig på Klopp går ud og forstærker truppen.
Skrevet af D.B.R. ©
Helt enig, Knoldsparkeren. Et meget tamt udbytte af transfervinduet hidtil.

Truppen er ikke væsentligt forstærket, og med CL måske på programmet lover det ikke godt.

Men der er da lidt tid tilbage, så vi kan bruge lidt flere uger med at danse rundt om VVD og måske tage en ny kinddans med Leipzig om Keita.

Jeg håber seriøst vi snart får handlet nogen forstærkninger.
Y. N. W. A. #JFT97
Skrevet af Paz
Jeg er ikke voldsomt bekymret i forhold til vinduet indtil videre. Jeg synes Salah er en glimrende tilføjelse, der har potentiale til at blive en PL profil for os på samme måde som Mané blev det i sidste sæson. Jeg har noteret mig at Fribytter ikke er overbevist. Han peger vist nok på at de små rum kan blive en udfordring for ham. Det er muligt, men af hvad jeg har kunne læse rundt omkring fra folk som har fulgt ham i Roma lyder det ikke som noget der skulle være en nævneværdig svaghed ved hans spil. Han bliver af nogen kaldt den egyptiske Messi og jeg kan egentlig godt se at de minder om hinanden i deres måde at spille på. Salah boltrer sig når han får pladsen til at udnytte sin fart, men jeg synes ikke der er så meget der tyder på at han er decideret svag eller ubrugelig mod hold der står dybt og kompakt. Når vi har folk der kan slå skarpe bolde i dybden, i et begrænset bagrum, kan folk som Salah og Mané også her udnytte deres fart og bevægelighed. Salah virker frisk nok i hovedet, synes jeg, til at bevæge sig nogenlunde kløgtigt og udnytte sin fart fornuftigt også i disse situationer.

Solanke ser spændende ud.

Robertson synes jeg er en udmærket tilføjelse. Kender ikke så meget til ham, men håber han er dygtig nok til at slå Milner af på relativt kort sigt. Klopp og co. må jo mene han kan bruges.

Hvis det er de eneste tre spillere vi ender med at handle, er jeg dog enig i at det er for magert til at kunne kaldes en succes. Særligt med henblik på vores defensive problemer. Men det er jo så også alt for tidligt at konkludere på, eftersom der er en måned endnu til vinduet lukker.
Optimalt set havde vi handlet alle de spillere vi skulle bruge så de stod klar fra start af pre-season, men come on, det er måske også en anelse urealistisk, er det ikke?
Allerhelst vil jeg gerne have Van Dijk. Hvis han ellers kan finde de niveau han havde før han blev skadet, tror jeg han kunne forstærke vores defensiv markant. Han virker til at have et godt overblik, ledertype og er stærk i luften. Jeg kan godt forstå man har ville strække sig langt for at hive ham i land.
Det samme med Keita egentlig. I den forstand at han virker utrolig spændende. Modsat Van Dijk ville han dog ikke skulle decideret udfylde et hul i truppen, jeg synes allerede vi har gode muligheder for at sammensætte en rigtig stærk og konkurrencedygtig midtbane. Men Keita ville så lige kunne tilføje dét ekstra med de kvaliteter han tilbyder. En potentiel verdensklasse spiller.
Jeg kan forstå D.B.R. er træt af silly season, men alligevel higer efter nogle rygter han kan æde råt. Personligt er jeg bedøvende ligeglad hvor mange tusinde spillere vi er rygtet til, jeg håber bare vi ender med at have addresseret de issues som sprang mere eller mindre tydeligt i øjnene i sidste sæson, så vi kan bygge på. Et af disse issues adressere Salah potentielt, idet han tilbyder fart og slutprodukt. Uden Mané så vores offensiv til tider sårbar ud. Den defensive organisation kan forhåbentlig løses med et kvalitetskøb til midterforsvaret, meget gerne Van Dijk. Venstre back er måske, delvist, løst med Robertson. Det er i hvert fald et bud på en løsning.

Derudover har jeg så heller aldrig købt præmissen om at vi i sidste sæson havde en for smal trup til det antal kampe der skulle spilles. Vi havde snarere for mange skader til nøglespillere. Og det var den type skader der er svære at spore tilbage til træningsmængde eller metode, eftersom der var meget få muskelskader. Man kan vel tillade sig at håbe at vi kan være en smule mere heldig på det parameter i den kommende sæson.
Og så er der jo også lidt positive røster omkring Sturridge.
Man kunne da ligeledes håbe at han kunne oppe sit bidrag en smule fra sidste sæson. Kan han genfinde lidt niveau, vil det jo også næsten være som en ny signing.

Med andre ord, vil jeg faktisk være relativt tilfreds hvis Van Dijk bliver den eneste vi sikrer os her i august. Ikke overvældet, men tilfreds.. En breddespiller eller to yderligere ville selvfølgelig heller ikke gøre noget, eftersom der selvfølgelig er lidt flere kampe på programmet i forhold til sidste sæson.
Skrevet af YNWA"96"
Er helt enig med Paz, lander vi VvD er jeg tilfreds, Keita saga´en ser nu ud til, at være definitiv slut. Keita er alt andet end tilfreds, men parterne ser ud til, at have accepteret at Keita først bliver solgt næste sommer, når hans frikøbsklausul træder i kraft, så må vi se om vi på det tidspunkt er i førersædet til, at sikre ham......!
Nå vi må se hvad Klopp ellers har i ærmet af spillere, man har sat sig selv under en del pres nu, som jeg lige ser det, men jeg har meget svært ved, at se situationen i Southampton kan forsætte meget længere, ny træner der skal "vinde omklædningsrummet" og hans forlænget arm på banen anføreren, render rundt og træner for sig selv, det er helt uholdbart.
“Some people believe football is a matter of life and death, I am very disappointed with that attitude. I can assure you it is much, much more important than that.” Bill Shankly
Skrevet af KnoldSparkeren
Hvis man siger man går ud og bruger £200 mio. så er det jo et signal om, at vi mangler spillere. Så må man som fan også forvente der kommer nogen spillere ind, når nu klubben mener vi har brug for det. At der så kun er kommet en spiller ind, som rent faktisk kan gå i start-11´eren, skulle kunne fører os til mesterskabet og videre fra gruppespillet i CL har jeg svært ved at se. Solanke har set god ud i træningskampene, men flere medier skriver han er tiltænkt en plads på u-23 holdet til at starte med.
Vi skal håbe på at vi ikke rammer ind i nogen skader til vores offensiv, og som det ser ud nu, så vil 2 skader i midterforsvaret efterlade os med 1 central forsvarsspiller, og en Joe Gomez med 5 kampe på venstreback i PL og 1 års pause pga en knæskade på cv´et. Så vi SKAL have en center forsvar, ellers bliver det en meget lang sæson.
Jeg har lige hørt rygter om Leon Grotezka fra Schalke - hvis vi får ham er det et kæmpe scoop! Ham vil jeg hellere have end Keita, og burde kunne fås billigere.
Ham og VvD, så er jeg faktisk parat til at godkende vores transfervindue!
Skrevet af D.B.R. ©
Jeg kan forstå D.B.R. er træt af silly season, men alligevel higer efter nogle rygter han kan æde råt

Så har du misforstået det.

Jeg higer efter nogle konkrete handler, og er træt af sagaer som VVD og Keita sagaerne, der i hvert fald hvad Keita angik så dødsdømte ud fra start.

Der er ret stille fra de mere seriøs medier omkring emner, hvilket tyder på at klubben holder tæt, og det er vel også fornuftigt nok ovenpå VVD fadæsen.

Hvor mange nye, og på hvilke positioner skal jeg ikke kloge mig på, jeg føler bare ikke vi er helt rustet nok til at kunne tage kampen op om top 4 igen, dertil har de øvrige top 6 klubber forstærket sig mere end os.

Der er en måned endnu, så der sker forhåbentligt noget. Ellers ender det sgu nok med en flot 7. plads. Det virker ikke interessant i længden.
Y. N. W. A. #JFT97
annonce
0